is dit oedeem?

Moderators: Pistasche, C_arola, Dyonne, Apple, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Yvank_

Berichten: 15289
Geregistreerd: 30-08-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-20 13:10

jumala schreef:
ze stapt iedere dag ong vier kilometer,met wandelen soms draaft ze een stukje ,omdat we steeds niet weten of ze drachtig is doen we wat rustiger aan,en als ze niet makkelijk in draf gaat vraag ik het ook niet .ook had of heeft ze spierschade omdat ze vitamine e en selenium te kort kwam dat kwam uit een algemeen bloedonderzoek,toen was ze mager op haar rug en viel steeds in slaap en had geen energie,en wel een hele dikke buik,nu voelt ze zich wat lekkerder waardoor ze fijner loopt,maar ik weet nog steeds niet genoeg,ik maak me niet echt zorgen maar zou fijn zijn als ik gewoon wat te weten kom als ik iets plaats,dit is allemaal nieuw voor mij ander zou ik het niet plaatsen,

Waarom zou je r ustig aan moeten doen met een merrie die drachtig is? Ik train de drachtige merries gewoon door hoor tot wedstrijden en al. En daarna houden ze nog gewoon in beweging en stoppen als ze echt hoogdrachtig zijn.


Yvank_

Berichten: 15289
Geregistreerd: 30-08-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-20 19:25

jumala schreef:
Zou je wellicht op de juiste wijze leestekens willen plaatsen?
Dit leest namelijk erg onprettig... langste zin ever geloof ik. :+ Heb het twee keer gelezen en vind het nogal onsamenhangend door de lastige schrijfstijl.nee dat wil ik niet,als je het lastig lezen vind,dan hoef je het niet te lezen.

Je hebt gelezen dat in de bokt regels staat je ABN moet praten op bokt? Daar vallen lappen tekst zonder leestekens en hoofdletters niet onder.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: DemiSisa, keona, M1994 en 25 bezoekers