Ondanks een stijve spier toch nog winst gereden.

Moderators: C_arola, Dyonne, Apple, Coby, petraaken

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34717
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Ondanks een stijve spier toch nog winst gereden.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-06-02 18:11

Zoals jullie misschien hebben gelezen bij VvdD heeft Laiser een spierblessure (gehad). Omdat hij nu met tactverlies in de wending op de linkerhand in draf loopt, moest ik van de dierenarts een tijdje geen wendingen in draf op de linkerhand rijden. Maar ik mocht wel de wedstrijd rijden vandaag. En ik heb de hele week niet gedraafd.
Tijdens het losrijden was er weinig te merken aan Laiser, hier was hij zelfs flink aan het showen. Er vroeg al iemand of ik L reed. En toen ik vertelde dat ik nog B startte, keek ze niet blij Knipoog . Maar toen ze hoorde dat ik niet bij haar in de ring reed, klaarde haar gezicht weer op. Toch leuk dat ze ons al voor een L-combinatie aanzien. *LOL*
De eerste proef viel het wel mee met zijn spier. Maar de jury had het wel gezien. (Ik kreeg dan ook niet zoveel punten (143) maar ik vond het al goed dat het gezien werd.
De tweede proef ging naar mij gevoel minder dan de eerste maar nu had ik 160-2=158 punten en dus een winstpunt. Ik was verkeerd gereden vandaar min 2. (maar totaal niets over het tactverlies vermeld op mijn protocol, terwijl ik het op de video toch wel zag.)
In totaal was ik twee keer 3e geworden. (eerst vierde en dere, maar na hertelling van de punten twee keer derde Tong uitsteken )
De foto's staan bij ITP. Nu nog een weekje stappen op de linkerhand en dan hoop ik dat Laiser's spier weer voldoende is opgerekt.Mickey

Berichten: 34717
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-06-02 22:22

Oscar schreef:
Gefeliciteerd met je winstpunt !
Daar in Kaatsheuvel zullen ze wel blij zijn als Laiser weer helemaal fit is en veel winstpunten bij elkaar sprokkelt, zo te eerder moet je naar de L Haha! Haha!

Niet alleen in Kaatsheuvel hoor! Knipoog
Nee, ik neig nu steeds meer om toch maar L1 te gaan starten op de volgende wedstrijd. Een stalgenootje heeft ook al zoiets van :"moet jij onderhand niet eens naar de L Schijnheilig "

Mickey

Berichten: 34717
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-06-02 22:41

Karin schreef:
Lekker gevoel is dat hè, als je als combinatie hoger wordt ingeschat dan je eigenlijk bent! Gefeliciteerd met je punt en je prijzen! Hoeveel wp heb je nu eigenlijk? En durf je het aan om L te gaan starten?

Dat is zeker een goed gevoel Cool
Ik heb nu 7 winstpunten. Ik ben nog niet helemaal zeker over de middendraf, maar die wordt steeds beter. Je begint nu zelf al te zien, dat Laiser begint te begrijpen wat de bedoeling is. En hij vertrekt dan heel goed van achteren.
Maar ik start toch pas weer na de zomervakantie. De komende weekenden zijn al druk genoeg met rapporten schrijven voor de kinderen in de klas. En met de laatste spulletjes halen voor de vakantie.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Danique07 en 1 bezoeker