Gister viertal gereden

Moderators: petraaken, Apple, Coby, Nicole288, SayaJones, A_nouk, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Gister viertal gereden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-03 09:54

Ik had zaterdag mn individuele proef al gereden, maar moest gister nog terug om de viertal proef te rijden. De ponyclub vetrok al om half 8 naar het terrein met de veewagen, omdat er heel veel 's ochtends moesten rijden. Het viertal moest pas om kwart voor 6 dus ik ben later gegaan met de trailer, vond het niets om daar de hele dag rond te hangen en Camilla de hele dag daar te hebben staan.
Rond half 5 zagen we het viertal dat voor ons moest al losrijden, dus we snapten er niet zoveel van. Wij dus zo snel mogelijk opzadelen enzo en gaan losrijden. Er waren er dus heel veel uitgevallen dus we moesten veel vroeger. Boos! We hebben maar 5 minuten los gereden dus iedereen zag de bui al hangen. Héél fijn want het was selectie voor de kring, en we stonden goed!! We moesten op het springterrein, hele fijne ondergrond wel. Maar we stonden dus wel middenin de belangstelling want dat was bij de tent enzo, waar dus een heleboel mensen op het terras zaten. Bloos Gaf best een kick. Knipoog Haha!
Goed, we mochten de ring in en het ging best slecht. De achterste zat de hele tijd te klikken met zijn tong waardoor Camilla en de pony achter mij heel heet en sterk werden. Frusty Héél fijn dus.
Wij hadden er allemaal een klote gevoel over, het ging gewoon niet lekker. Dus wij allemaal nog na de proef het losrijdterrein op en de ponys nog even flink aan het werk gezet.
Wij waren de laatste start en toen werd er omgeroepen dat de prijsuitreiking over 10 min. begon.
Wij allemaal snel afzadelen enzo en naar de prijsuitreiking.
We waren eerste met 168 punten. Haha! Een andere club had ook 168 punten dus we waren allebei eerste. Heel jammer, we hadden ergens eigenlijk een 8 staan waar ze later een 7 van gemaakt hadden anders hadden we 1 puntje weer en waren we alleen 1e. Tong uitsteken
Maar nu staan we dus wel goed voor de kringkampioenschappen! Haha! Volgende week moeten we de ponyclub van Heeze verslaan, en dan mogen we door. Als zij ons verslaan mogen zij dus door.
Maar dat gaat ons wel lukken. Haha! Als we voldoende losrijden tenminste.

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl


Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-03 11:48

JULLIE? JULLIE? Knipoog
Tss, Nix van jullie bij. Tong uitsteken

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, MerelV, Yom en 2 bezoekers