Niet durven te starten

Moderators: Coby, petraaken, C_arola, Dyonne, Apple

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Canon

Berichten: 253
Geregistreerd: 09-10-11
Woonplaats: Veluwe Centraal

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-19 15:37

Je kunt altijd een deal sluiten met een manege of stal in de buurt dat je daar een les meerijdt of een les rijdt met jouw instructrice/instructeur. Heb ik gedaan om te testen hoe die van mij in een vreemde omgevingen zou reageren, zonder direct op wedstrijd te moeten..

Als je nog geen lessen hebt, kun je die misschien meepakken om je tempocontrole te verbeteren. Voor zowel buiten in het bos als binnen in de bak is dat wel heel prettig. Dan heb je een consequente ondersteuning en kun je vast zonder zorgen op wedstrijd zoals je zou willen. Heb je die wel, dan zou ik het eens bij diegene neerleggen, hebben zij ook een nieuwe uitdaging voor je en kunnen jullie weer verder groeien. :D

- *pum* -Canon

Berichten: 253
Geregistreerd: 09-10-11
Woonplaats: Veluwe Centraal

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-19 17:17

Y123 schreef:
Canon schreef:
Je kunt altijd een deal sluiten met een manege of stal in de buurt dat je daar een les meerijdt of een les rijdt met jouw instructrice/instructeur. Heb ik gedaan om te testen hoe die van mij in een vreemde omgevingen zou reageren, zonder direct op wedstrijd te moeten..Dat is dus precies wat ik wil doen!
Maar het probleem is dat de stal/manege waar ik op sta de enige manege in de buurt is.
Best jammer... mast bedankt voor uw goed uitgelegde reactie ;)


Geen dank hoor :D Ik hoop dat je wat vindt dat kan!
Ik heb er jaren terug over nagedacht op een manege met de mijne eerst FNRS te starten om op te bouwen.. Inmiddels is dat er bij mij niet van gekomen. Maar anders gewoon impuls starten als je echt niet zeker bent zou ook iets kunnen zijn.. Dan krijg je net als een officiƫle wedstrijd tips van de jury en weet je meteen of het wat voor jullie is, zonder direct nare punten eraan over te houden. Er zijn veel meer mogelijkheden dan alleen maar wel, of niet starten. Daartussen kan nog zo veel! ;)

- *pum* -

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker