Leeftijdsrubrieken bij kinderen ipv abcde klasse pilot

Moderators: Coby, petraaken, C_arola, Dyonne, Apple

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

horselovexl
Berichten: 32
Geregistreerd: 20-03-19

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-19 23:19

MarryAnneR schreef:
Hallo allemaal,

Ik kan even zo snel niet vinden of er eerder een topic over gestart is.
Er gaat via KNHS een pilot starten om de rubrieken op leeftijd van de kinderen in te schalen in plaats van op stokmaat pony. (dressuur)

Hoewel ik dit best een goed idee vind, vraag ik me dan af, of niet alle ouders de neiging hebben om dan maar meteen een pony op de groei te gaan kopen? Blijven dan alle a-b-c pony's straks werkeloos?

Ik hoor nu vaak om me heen, ja als ik haar nu al op een d-e pony laat starten, dan moet ze tegen die oudere meiden/jongens allemaal.

Aan de ene kant voor ons zelf kan het ook positief uitpakken, dochterlief rijdt met haar 16 jaar vaak tegen veel jongere ruiters omdat ze zelf erg klein is, in de C-klasse.

Hoe staan jullie hier tegenover? Nogmaals ikzelf niet negatief voor eigen dochter.

Mocht hier wel al een topic over zijn dan mag deze op slot :)Ik vind het niet zo nodig. Het is een paar jaar en dan zijn ze bij. Als ze het niveau niet aan kan is er bixie. Dat is tot 14 jaar. De vraag is natuurlijk wat is eerlijk. Ik reed soms tegen jongere kinderen waarvan de pony alles al kende terwijl ik die van mij zelf had opgeleid. Dusja, wat is nou eerlijk.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: annika_s, MyWishMax en 0 bezoekers