Corona app, locatie aan nodig of niet, poll

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, Mjetterd, Giolli, Sica, ynskek

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Locatie aan nodig bij de corona app?

Locatie aan, android
5 (45%)
Locatie aan, apple
2 (18%)
Locatie uit, android
2 (18%)
Locatie uit, apple
2 (18%)

Totaal aantal stemmen: 11


karuna
Drukke kabouter

Berichten: 30508
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is

Corona app, locatie aan nodig of niet, poll

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-20 17:56

Nu de corona app van de overheid gedownload kan worden is er verwarring. Is de Locatie aan nu nodig of niet? Dan wel is er verschil in android of apple telefoons?

Vandaar de poll.

Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo Dag oude man


Amyyy

Berichten: 3275
Geregistreerd: 05-07-09
Woonplaats: Amersfoort

Re: Corona app, locatie aan nodig of niet, poll

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-20 18:01

Ik heb het even getest, ik krijg de melding dat ik mijn locatie ook aan moet zetten op Android.

❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎

Brainless

Berichten: 26201
Geregistreerd: 19-07-03
Woonplaats: Munnekeburen

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-20 18:03

Amyyy schreef:
Ik heb het even getest, ik krijg de melding dat ik mijn locatie ook aan moet zetten op Android.

Klopt, maar de app gebruikt het niet:
https://www.nu.nl/tech/6071366/waarom-h ... lk_wrapper

Citaat:
De gebruiker geeft dus toestemming dat een app potentieel toegang zou kúnnen vragen tot zijn locatie. Voordat dat kan gebeuren, moet er echter nog een keer toestemming worden gegeven: om de locatiegegevens ook echt op te halen en op te slaan. En dát vraagt de CoronaMelder niet.

Sommige mensen worden totaal niet gehinderd door enige vorm van intelligentie.
;)

Amyyy

Berichten: 3275
Geregistreerd: 05-07-09
Woonplaats: Amersfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-20 18:04

Brainless schreef:
Amyyy schreef:
Ik heb het even getest, ik krijg de melding dat ik mijn locatie ook aan moet zetten op Android.

Klopt, maar de app gebruikt het niet:
https://www.nu.nl/tech/6071366/waarom-h ... lk_wrapper

Citaat:
De gebruiker geeft dus toestemming dat een app potentieel toegang zou kúnnen vragen tot zijn locatie. Voordat dat kan gebeuren, moet er echter nog een keer toestemming worden gegeven: om de locatiegegevens ook echt op te halen en op te slaan. En dát vraagt de CoronaMelder niet.


Ah thanks! Ik heb sws altijd mijn locatie aanstaan, dus mij maakt het niks uit. Maar interessant om te lezen :j

❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎

Mondy

Berichten: 11394
Geregistreerd: 13-07-05
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-20 19:13


Mondy R.I.P 30-05-2012 <3 Jolly Joker
Be a appaloosa in an arena of sorrels.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Cathalijne, Eva1975, H_W_, juliedo24, maaikemuis, MeggiieTommy, moonfish13, Poosje81, purny, Sizzle, SuperSuup, Vagabondo, xHaithi en 6 bezoekers