(Poll) Ervaringen AstraZeneca vaccin.

Moderators: Hanmar, Mjetterd, Giolli, Sica, ynskek, Ladybird, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Welke bijwerkingen heb jij ervaren van het AstraZeneca vaccin?

Zere arm
126 (19%)
Hoofdpijn
101 (15%)
Koorts
73 (11%)
Verhoging
63 (9%)
Vermoeidheid
97 (14%)
Spierpijn
92 (14%)
Bult op de prikplek
34 (5%)
Roodheid op de prikplek
27 (4%)
Geen bijwerkingen
34 (5%)

Totaal aantal stemmen: 647


Vayo

Berichten: 6794
Geregistreerd: 23-08-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-21 11:49

Ik heb hem voor mijn moeder ingevuld, omdat ik er van stond te kijken dat ze er weinig last van had. We waren er vanuit gegaan dat ze er best even beroerd van zou zijn, maar ze heeft alleen lichte hoofdpijn en een zere arm gehad. Ze is 62 en afgelopen maandag gevaccineerd.

Zelf heb ik 14 febr. mijn tweede vaccinatie Pfizer gehad. Ik werk in de thuiszorg. De eerste vaccinatie hadden ze verkeerd gezet en daardoor flinke klachten aan mijn arm. De tweede is goed geprikt en amper last van gehad, enkel hoofdpijn, moe en even een paar uur wat misselijk geweest.Vayo

Berichten: 6794
Geregistreerd: 23-08-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-21 23:42

Saaams schreef:
Niet specifiek voor AZ.

Ik werk in de thuiszorg. Wij hebben ondanks de reeks vaccinaties toch 2 clienten 85+ jr die positief getest zijn op corona.

De ene client is er vrij simpel doorheen gekomen. De ander ligt nu toch in het ZH aan het zuurstof.

Onze inenting is al voor de tweede keer afgezegd en je moet steeds weer op ueuw dan een afspraak inplannen en achteraan aansluiten.

Ik hoop dat ze het zorgpersoneel gewoon gaan vaccineren met pfizer of moderna.


Och dat is sneu! Hopelijk komt je cliƫnt er goed doorheen! Maar zijn zij dan 2 weken of langer na hun 2e vaccin Pfizer ziek geworden? Het duurt natuurlijk een week voor de tweede vaccinatie zijn werking geeft en corona heeft een incubatietijd van 5-6 dagen.

Ik ken iemand die enkele dagen na haar eerste vaccinatie positief bleek, maar zij is besmet geraakt voor haar vaccinatie. Ik heb ook al wel gehoord van ouderen die kort na hun tweede vaccinatie ziek werden en daar bleken de besmettingen van net voor de tweede vaccinatie te zijn.
Maar vaccinaties werken nooit voor 100% dus er zijn helaas altijd nog enkele mensen die alsnog besmet raken en ziek worden.

Frustrerend dat je vaccinatie steeds uitgesteld wordt. Ik werk ook in de thuiszorg en ben blij dat ik hem al een hele tijd heb. Toen even getwijfeld omdat ik zo vroeg aan de beurt was, maar nu enorm blij ermee. Hopelijk ben je snel aan de beurt.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers