knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op staan

Moderators: Dani, Muurp, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Rivjenn

Berichten: 3086
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Bergen NH

knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op staan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-05 08:48

Hai,

een aantal knopjes op mijn computer doen een beetje raar.
Want als ik de knop van het vraagteken doe doet hij dit=
en bij de platte streep doet hij dit/
Nou, hij heeft dus de leestekens verwissel de letters niet)
maar de haakjes dus ook, linker kan ik nu even niet vinden, op het knopje daarvan krijg ik nu een aanhalingsteken.
Hoe kan dit en wat kan ik eraan doen........

"Kies je paard uit, zoals je een vriend kiest, want je moet hem liefhebben."


More

Berichten: 3120
Geregistreerd: 27-04-03
Woonplaats: Joure

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-05 08:49

Jaaa ben ik niet de enige die dit probleem heeft?
Mijn computer heeft er soms ook last van,
ik weet ook niet hoe het komt dus ik lees ook even mee!!
Soms stopt het ook weer in een keer.. het is in iedergeval erg iritant!!

Utah is mijn topper!!!

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-05 08:57

Ff uit mijn blote hoofd...ik geloof dat je dan schift en ctrl ff samen in moet drukken en dat het dan over is

Rivjenn

Berichten: 3086
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Bergen NH

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-05 09:50

ik ga het proberen..
ja het is nu weer goed!
Thanks!!

"Kies je paard uit, zoals je een vriend kiest, want je moet hem liefhebben."

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-05 09:57

Graag gedaan

Madelief28

Berichten: 4276
Geregistreerd: 13-07-03

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-05 20:25

vaak wil het ook wel eens zijn, dat je toetsenbord op engels staat ingesteld ipv nederlands...

*\o/* *\o/* *\o/* *\o/* Genieten van mijn 2 prachtige dochters! *\o/* *\o/* *\o/* *\o/*

Olympia

Berichten: 54177
Geregistreerd: 17-11-03
Woonplaats: Delluft

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-05 20:50

Dat ga ik ook is proberen op mn laptop

Rust zacht Olymp † 14 oktober 2003
Wally B+1

_Anouck

Berichten: 4250
Geregistreerd: 29-03-05
Woonplaats: Twente

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-05 20:51

was net nog een topic over ctrl en shift tegelijk in drukken

Quarterh0rse

Berichten: 8489
Geregistreerd: 22-05-04

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-05 21:28

Ik heb er ook wel eens last van, weet nu gelukkig weer wat je moet indrukken

SnelleMarz

Berichten: 8846
Geregistreerd: 17-12-03
Woonplaats: Den Haag

Re: knoppen compute kloppen niet meer met tekens die er op s

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-05 12:03

claudia23 schreef:
vaak wil het ook wel eens zijn, dat je toetsenbord op engels staat ingesteld ipv nederlands...

Shift + Ctrl veranderd hem dus van taal & dus van de volgorde op je toetsenbord.
Inderdaad van Engels naar Nederlands & andersom.

    ♥ Snellis, ikmisje.
    † 020408


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers