Bokt.nl • Inbox : vinkje na beantwoorden ?
Pagina 1 van de 1

Inbox : vinkje na beantwoorden ?

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-05-03 14:33
door pmarena
Ik zat te denken , zou het niet makkelijk en praktisch zijn , dat er automatisch een vinkje komt voor een berichtje in je inbox , als je het gelezen hebt en beantwoord ?

Als je het gelezen hebt zie je het natuurlijk ook al , maar soms weet ik niet meer zeker of ik nu al een antwoord teruggestuurd heb Haha! .

Is dat een leuk idee Bart Lachen ?

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-05-03 15:52
door Lautjuh123
ik heb nooit echt problemen mee maar het is idd wel handig Lachen

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-05-03 17:08
door SuperSmurf
jekan tog ook in je outbox kijken om te zien of je die persoon wel of niet hebt gestuurd? het duurt mssn iets langer, maar stel je krijgt een pb die je niet hoeft te beatwoorden (komt niet erg vaak voor maar STEL) dan blijft dat hokje leeg en denk je steeds dat je nog niet hebt teruggestuurd?

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-05-03 17:16
door pmarena
Dat klopt dan toch ook , dan HEB je niks teruggestuurd Haha!

Het lijkt mij iig wel handig , als je een heftig PB-bombardement krijgt van een aantal personen tegelijk , dan zie je soms door de bomen het bos niet meer , en zou het toch echt heel handig zijn als je direct ziet dat je al geantwoord hebt.
Of al kon je zelf een vinkje ervoor zetten , dat dat berichtje helemaal afgehandeld is , dan kun je 'm evt. ook aanvinken als je niet wilt antwoorden..... is trouwens sowieso wel netjes om even een PB terug te sturen , dus die situatie heb ik eigenlijk nooit Lachen

Maar het is maar een idee *LOL*