Al wat kleine opmerkingen

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, ynskek, Mondy, Shanna, Princesj, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-01 03:03

Ik zie al enige veranderingen, waaronder dat sommige stukken tekst in het engels zijn. zoals post reply enz. Nou maakt het mij niet zoveel uit, maar ik kan me voorstellen dat de niet engels lezenden/sprekenden onder ons hier problemen mee hebben.

Ik moet overigens wel even wennen aan die fletse blauwe kleur... heb liever de oude vertrouwde bokt kleur terug.

Oh ja, en wat ik nu merk is dat ik ook bij een gereageerd bericht kan aanvinken.. waarschuwen als er gereageerd is (een goed ding vind ikzelf), maar wat ik wat minder vind is dat bij het plaatsen van ditzelfde bericht ALT+S niet meer werkt.Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-01 03:07

Dan nog even iets... (tja, ik blijf doorgaan)... ik kijk net in mijn eigen profiel en zie jammer genoeg dat ineens alles schots een scheef door elkaar heen staat. Daarmee bedoel ik de door mij geplaatste tekst en plaatjes. Is hier nog iets aan te doen?

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-01 03:15

Ja, ja... ik blijf maar gaan... (niet om je wakker te houden ofzo hoor.. Lachen )
Ik mis de smilies in een bericht.. en tevens als je naar een profiel toe gaat en klikt op zoeken naar alle berichten van deze gebruiker.. dan gaat dat heel erg traag en krijg ik uiteindelijk de volgende melding:

Fatal error: Allowed memory size of 5000000 bytes exhausted (tried to allocate 184320 bytes) in /www/site/bokt/forums/includes/page_header.php on line 361


Wat betreft de vetgedrukte letter enz. ik neem aan dat je de tekst selecteerd en dan de desbetreffende knop indrukt en dat dan die tekst vet is? Of gewoon indrukken en dan typen? Beide manieren werken niet jammergenoeg.

Ik zie net je bericht.. vandaar dat die zoeken naar berichten van deze gebruiker niet werk neem ik aan.

Ik zal je voor nu niet verder storen.. (althans.. ik doe mijn best.. Lachen ) Veel succes verder.. enne, maak het niet te laat. Lachen

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-01 03:18

Toch nog wel eventjes iets... Lachen dit is echt het laatste van vandaag.. want ik wil zo ook mijn oogjes eens sluiten.... ik de antwoordmail die je krijgt als er gereageerd is op een bericht.. staat alles in het engels...

Bart, succes verder... en het ziet er verder goed uit. Moet wel even wennen..

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-01 03:27

Ja, ik zie de smileys wel, maar ik kan ze allen handmatig intypen.. naast een reactie kon je altijd een smiley selecteren.. en die optie is er niet meer of zie ik niet.

Tevens kan je bij onderwerpen niet meer op de naam klikken van een persoon om diegene een pb te sturen. Wel gewoon onderaan het bericht van die persoon PM, maar niet via de naam meer dus.

Slaap lekker Bart enne, geen boktmerrie's krijgen hoor. Lachen

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-01 03:59

Dan toch nog iets positiefs... Lachen wat ik erg fijn vind zijn de opties... nieuwe berichten sinds laatste bezoek en bekijk onbeantwoorde berichten.

Dat is toch wel een vooruitgang, maar net als billy zegt.. 't is lastig dat je niet in de lijsten kunt zien welke berichten je al gelezen hebt. Wat de plaatjes betreft, gelukkig heb ik nergens last van (althans.. ik zie in mijn eigen profiel geen problemen omtrent de plaatjes)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers