[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin april 2019

Moderators: Shanna, Dani, EvelijnS, Polly, Ladybird, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 112881
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-05-19 20:58

Bedankt allemaal voor jullie lieve en hartverwarmende berichten, zowel hier als via PB, mail etc.etc. Het zijn er veel te veel om ze allemaal te beantwoorden maar neem van mij aan dat het me heel erg goed doet.

Vanmiddag heb ik de laatste uitslagen binnen gekregen en dat was vooral een bevestiging van wat we al wisten. Aanstaande woensdag (overmorgen) al wordt er begonnen met de chemo- en immunotherapie en dat komt nu ineens wel erg dichtbij. Heel spannend allemaal want geen idee hoe ik me dan ga voelen enzo en dat is best eng. Maar ik ben wel blij dat er zo'n vaart gemaakt wordt want dit wachten is ook niks. Er zit dus maar een ding op: vol gas vooruit en dat gaan we dan ook doen!

Afwezig tot nader order.
Bij vragen graag contact opnemen met een ander teamlid.
It's not easy being green *** Kermit ***


Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 112881
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-19 09:37

Bedankt voor jullie lieve berichten!

De eerste kuur van chemo en immunotherapie (beide soorten) is ondertussen achter de rug. Woensdag was een lange dag in het ziekenhuis. Best spannend allemaal. Gelukkig liep het allemaal goed, zelfs het prikken van het infuus was meteen raak. Verder vooral heel erg veel ontzettend lieve mensen om me heen die er alles aan deden om het me comfortabel te maken. Het klinkt misschien heel vreemd, maar toen het ijs eenmaal gebroken was, was het zelfs nog hartstikke gezellig.

Afijn, een lange zit dus, maar eind van de dag mocht ik gelukkig weer naar huis. En dan begint het Grote Wachten want je hebt geen idee wat er gaat gebeuren. Ook weer spannend.
In de loop van de dagen zijn bijna alle bijwerkingen die op papier stonden ook wel echt de revue gepasseerd. Gelukkig dusdanig dat het allemaal wel te overzien is. Ik lijk overal wel wat van mee te pikken maar het is niet zo erg dat ik niks meer kan of me superberoerd voel ofzo. Sterker nog: ik heb elke dag (ook op de dag van de kuur) wat kunnen wandelen en fietsen enzo, er is geen moment geweest dat ik me zo beroerd voelde dat ik helemaal niets meer kon.

En dat is maar goed ook, want het ging allemaal om kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. Niet om ziek zijn en klachten hebben. De klachten die ik heb zijn te overzien en op een of andere manier lukt het me ook om me te focussen op de dingen die ik wel kan. De 'ellende' verdwijnt dan naar de achtergrond en al het moois gaat naar de voorgrond. Niet altijd, maar meestal wel, en dat is precies waar ik het voor doe. Genieten van de mooie dingen en de rest proberen aan de kant te schuiven. Voorlopig lukt het best aardig, al zeg ik het zelf :D

Afwezig tot nader order.
Bij vragen graag contact opnemen met een ander teamlid.
It's not easy being green *** Kermit ***

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 4 bezoekers