Spuit 11, over anonimiteit op bokt, of juist niet...

Moderators: Ladybird, Polly, Hanmar, Princesj, Shanna, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Sellyxx

Berichten: 518
Geregistreerd: 29-05-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-03-19 10:44

@Joolien, dappere keuze om bokt los te gaan laten! Het is natuurlijk 'maar' een internet-forum, maar kan toch een mooi plekje hebben ingenomen in je 'internet-leven'. Vantevoren kan je bang zijn om iets te missen, maar achteraf geeft het denk ik wel een vrijheid om uiteindelijk zo'n keuze te maken en daarachter te staan. :j Dat is i.i.g. wel mijn ervaring met het verwijderen van bepaalde sociale media.

Door dit topic bij te houden ben ik nu wel heel benieuwd of mijn identiteit te herkennen is via bokt. Het is toch een vraag die een beetje blijft hangen. Ik zou het wel fijn vinden om te weten of dit zo is, om te weten in hoeverre ik hier dingen kan neergooien ;)
Ik heb naar mijn eigen weten nooit mijn eigen naam gebruikt op dit forum. Ook geen ontelbaar veel berichten. Enige wat ik me kan bedenken is een foto van mijn hond bijvoorbeeld, ik weet niet of zelfs zoiets op te sporen valt. Mijn naam intikken + bokt gaf voor mij geen resultaten op google. Maar er zijn altijd van die types die 10x meer kunnen vinden dan ik. :') Ik ben dus eigenlijk benieuwd of iemand mij kan achterhalen? Kun je zoiets zeker weten? (mocht dit zo zijn liever niet letterlijk delen via dit topic want dan ben ik alsnog de sjaak :') )


Sellyxx

Berichten: 518
Geregistreerd: 29-05-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-03-19 14:47

Haha aan mijn stalkers: hoogstwaarschijnlijk ben ik dat niet, aangezien ik zelf nooit een eigen paard/pony gehad heb. Het betreft dus enkel een lievelingspony van vroeger. Maar bedankt voor het stalken iedereen :')

Sellyxx

Berichten: 518
Geregistreerd: 29-05-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-03-19 14:55

MarlindeRooz schreef:
Ik ben hooguit te weten gekomen waar je woonde / woont en op welke middelbare school je zat. _O-


Haha vooruit *D Daar kan ik mee leven. Ook al voelen deze 'stalk-sessies' door anderen best spannend. Dus het mag verder stoppen :')


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers