Bokt.nl • Willen jullie even met mij meedenken?
Pagina 1 van de 1

Willen jullie even met mij meedenken?

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 14:08
door Bokkertje21
Goeiemiddag bokkers,

Ik wil graag (op goed geluk) een advertentie op de boktmarkt zetten, alleen heb ik denk ik een ongebruikelijke vraag.
Ik wil namenlijk vragen of iemand mij mee wil nemen in de paardenwereld, eenmalig of voor meerdere keren. Ik zou in ruil hiervoor klusjes op stal of in huis kunnen d
Ik heb jaren geleden wel gereden op een manege, helaas laat mijn financiele situatie dat op dit moment niet toe. Ik mis paarden in mijn leven maar ik vind niet dat ik genoeg te bieden (ervaring ed) heb om voor een verzorg/bijrijd paard of pony te gaan rondkijken.

Re: Willen jullie even met mij meedenken?

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 14:11
door Princesj
Mijn huidige bijrijder kwam ook met heel weinig ervaring bij ons, maar wilde graag leren. Nu is het paard in kwestie vanaf de grond ook een zacht ei, dus in eerste instantie ging ze hem verzorgen en vanaf de grond met hem werken. Inmiddels rijd ze ook onder mijn begeleiding.

Wellicht is er ook iemand die jou deze kans wil geven?

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 14:24
door fohadie
Misschien bij een kinder of zorgboerderij? Of een advertentie plaatsen dat je wel een verzorgpaard zoekt om aandacht te geven, poetsen ed maar dat je verder niet veel ervaring hebt en dus niet wilt/hoeft te rijden?

Ik weet niet waar je woont, welke omgeving je zoekt, maar zag toevallig gister iemand die juist naar iemand opzoek is zoals jij! Moet je alleen wel 18+ voor zijn. (Heb niet in je profiel gekeken, vind ik persoonlijk niet zo belangrijk.)

Re: Willen jullie even met mij meedenken?

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 14:47
door MirandaT
Hier een slotje vanwege dubbel topic.