Bokt.nl • Haflinger hengstveulen uit Rijsbergen (Brabant)
Pagina 1 van de 1

Haflinger hengstveulen uit Rijsbergen (Brabant)

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-06-04 10:36
door An_J
Hallo allemaal,

Begin april hebben wij onze kwpn merrie opgegeven als adoptiemoeder bij de veulencentrale. De dag erna belde er een man uit Rijsbergen. Hiervan hebben we diezelfde dag nog een Haflinger hengstveulen gekocht die zijn moeder verloren was.

Nu alles goed gaat met moeder en (adoptie)zoon.. wilde ik eigenlijk weer contact opnemen met deze man om een aantal dingen te weten te komen.
Zoals de geboortedatum van dit stoere mannetje en zijn papa en mama. Maar we zijn (stom genoeg) het telefoonnummer kwijt.

De man woont in Rijsbergen en heeft een redelijk grote stal met een gloednieuwe binnenbak. Tevens fokt hij Jack Russels. Klinkt dit iemand bekend? Zoja, enig idee hoe ik zijn telefoonnummer opnieuw te pakken kan krijgen?

Thanks

An_J

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-06-04 23:36
door Princess
hmm, ik loop stage in rijsbergen, maar zou even niet weten waar het is...kan je het bedrijf iets meer beschrijven?
heb je nog een adres?
kan je de veulencentrale niet bellen die hebben misschien nog wel een nummer.

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-06-04 08:46
door An_J
Ik heb net op een plattegrondje zitten kijken. Hij zit volgens mij ergens aan de teteringsedijk of de terheijdenseweg. De stal heeft een gloednieuw aangelegde binnnenbak (volgens mij was ie net klaar) en er stonden diverse paarden. Geen idee of die van hemzelf waren. Huisnummer was een A en een B. Die redelijk uit elkaar lagen. En waarvan 1 van de twee een bungalow was die ze aan het verbouwen waren. En de ander een boerderij met een grote stal.

Als dit me niet lukt zal ik wel even bellen met de veulencentrale, maar ik veronderstel meestal dat ze wel wat anders te doen hebben