STV dressuurpaarden

Moderators: petraaken, Apple, Coby, Nicole288, SayaJones, A_nouk, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

EmEm
Berichten: 573
Geregistreerd: 02-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-06-03 20:38

[quote="VDWhorses"]Ik heb m.n. paarden in gedachte die afstammen van Uniform, Variant, Junior. Ook afstammelingen van Argus, de vader van onze schimmelmerrie Nayade STV, hebben mijn bijzondere belangstelling. Verder hebben de paarden uit de moederlijnen van de 3 stammoeders van STV, Liris, Lilium en Monic, mijn belangstelling. Speciaal natuurlijk die uit de liliumlijn. Ter info; de keurmerrie Jade STV (v.Uniform) uit Lilium is n.l. de moeder van onze Nayade STV.

Inderdaad weet ik veel van STV paarden. Ik heb daar veel van mijn vrije tijd doorgebracht (ongeveer 15 jaar lang). Vorig jaar heb ik mijn favoriete merrie, Doria STV (v. Variant), kunnen kopen. En ze staat op STV in pensionstal, dus ik ben er nog dagelijks.

Uiteraard ken ik ook de merrie Nayade, haar moeder Jade en overgrootmoeder Lilium. Ik vind het alleen heel moeilijk om meer te vertellen. Er is namelijk zoveel te vertellen en ik weet niet precies wat voor info je aan de site wil toevoegen. Kijk eens op de site van STV zelf (stv-dressagefarm.nl geloof ik) of bel inderdaad Mark Biemans eens.

Overigens staat Nayade ook toegevoegd (met stamboom) aan de site waar in een ander topic over gesproken wordt. Misschien dat je dat al wist, maar misschien ook niet: www.dmtc.com/pedigree/allbreed/


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 13 bezoekers