[NH] natural horsemanship

Moderators: petraaken, A_nouk, C_arola, Nicole288, Dyonne, SayaJones, Apple, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

lageveld

Berichten: 3378
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 18:06

Wandelen met een zadel erop met 1 jaar hoeft meteen tot problemen te leiden. Ik vrees echter dat er toch (stiekum ?) opgekommen is ???
Het hele verhaal klinkt inderdaad alsof de pony een traumatische ervaring heeft meegemaakt en misschien zelfs wel een (niet goed genezen)blessure daarbij opgelopen heeft. De pony heeft duidelijk geen zin in het komende werk, en dat komt niet uit de lucht vallen.
Probeer eerst de echte oorzaak te vinden voor het protest (want dat lijkt het te zijn) waarna gericht daaraan gewerkt kan worden.


lageveld

Berichten: 3378
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 21:41

lageveld schreef:
Wandelen met een zadel erop met 1 jaar hoeft NIET meteen tot problemen te leiden. Ik vrees echter dat er toch (stiekum ?) opgeklommen is ???


Sjongejonge, moet ik nota-bene mezef quoten Haha! omdat ik me schaam over mijn fouten .. Lachen Maar goed, zoals hierboven was dus de bedoeling.

Inderdaad, wat gebeurd is is gebeurd en het gaat erom wat er vanaf NU wijsheid is. Daarbij blijft het wel van het grootste belang om te WETEN wat er precies mis is gegaan.
Citaat:
persoonlijk denk ook dat de situatie zelf hem wel parten speelt, iedereen doet druk als ze komen, houden al op voorhand hun hand in de lucht, dat ie niet zou kloppen, of op voorbereiding van, als hij te dicht komt, slaan ze er wel met een zweep naar, want "de vriendjes" zijn bang, van de persoon die daar is dan.


Bovenstaande wordt ik dus niet vrolijk van in een dergelijke situatie en is dus precies wat er NIET zou moeten gebeuren.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers