[VD}De clinic vrijheidsdresuur..

Moderators: petraaken, A_nouk, C_arola, Nicole288, Dyonne, SayaJones, Apple, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

[VD}De clinic vrijheidsdresuur..

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-02-03 23:21

hej allemaal!!

weer terug van de clinic!! Hetwas erg leuk ik hb er van genoten.. ben erg moe dus sorry voor de typfoutjes die vast wel in dit berichtje zullen staan..

Ik vond het erg leuk iedereen eens te ondmoeten!! heel gezelluig, alleen wel jammer dat er zo weinig nog op de Bbq waren!!.. waar zaten jullie??allemaal al thuis??

Ik had 2 foto toestellen mee helaas kon er op de ene om erg vage reden maar 34 foto's waarvan er een stuk of 10 goed zijn.. en de andere is helaas gestorven... Huilen morgen word hij begraven als ie t dan nog niet doet.. "ik dank hem voor de trouwe maandejs dienst" Huilen Knipoog ... heel jammer daar stonden er weleen stukof 70 op.. maar helaas.. ik heb ook erg weinig foto's van mijzlef .. dus hoop dat jullei mij en ry er nog wat op hebben gezet..
Ry kan natuurlijk alerg veel.. maar we hebben geprobeerd de passage aan te leren dit ging al behoorlijk goed trouwens.. totdat ikmet grote capriole sprongen door de bak heen ging whahaahaha.. Rydar sponserd bokt.. 50 cent in de pot hoe lang ik er op bleef zitten.. Whoo ry zag ineens het licht.. de lijpo!!..

Als toetje mocht ik ff de piaffe en de passage rijden op de Z fjord Guusje die ook aanwezig was op de clinic... Kwijl .. Das gaaf!! Ook ben ik met ry uitgenodigd om mee te gaan doen als lid van het fjordenshowteam midden nederland!! erg gaaf!!

al met aleen geslaagde dag!! Ik ga ff mijn foto's upl;oden die kan je straks vinden nbij ITP..
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-02-03 18:51

whaha ind ik krijg lekker een veulentje van Nib volgend jaar Whahahaha ...

Nee maar t is zeker het herhalen waard!!
Vandaag weer even geoefend aan de lange lijnen..echt super!! wijken in draf en zelfs een enkele pas piaffe aan de lange lijnen! heel gaaf!!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-02-03 13:21

hihi nibbit was dubbelvan de verkeerde kant..
1 hij pake een ruin
2 hij pake een ruin vanaf de voorkant whahahahaha

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-02-03 23:19

Trea schreef:
hoi allemaal,

Het was inderdaad heel gezellig afgelopen zaterdag, en dit moeten we zeker nog eens over doen. Alleen jammer dat ik zo vroeg weg moest ivm met verjaardag. Debo ik wou je nog vragen of je nog spierpijn had??? je weet wel 0,50 euro per ronde... Ook wil ik feliciteren met je uitnodiging van het showteam altijd doen en het echt heel gaaf. Danielle en ik Gert rijden ook in het Tinkerdemonstratie team en wij gaan wel het gehele land door. Misschien komen wij elkaar dan ook wel vaker tegen. Hoe vonden jullie de kruiwagenrace, ik vond het tegek wat Ad weer eens had uitgevonden, en voor mij was het de eerste keer dat ik ging mennen. Marianne en Dien jullie wil ik in iedergeval bedanken voor de organisatie het was echt tegek, en zo te lezen hebben we het allemaal naar ons zin gehad.

Groetjes Gert Clown Clown


ik heb het ind nog wel even gevoeld gisteren... maar ach t was welleuk toch hihi Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker