Dit was heel vreemd!

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
DiamondCheckers
Berichten: 1724
Geregistreerd: 22-03-02
Woonplaats: Thief River Falls, Minnesota, USA

Dit was heel vreemd!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-01-03 21:11

Ik heb altijd nachtmerries en ik word er soms knettergek van. Een paar nachten gelden droomde ik dat ik Appy zag. Hij had een deken aan hem vastgebonden en toen ik hem wilde pakken rende hij weg. Toen ik hem eenmaal te pakken had zag ik een groot gat in zijn buik. Ik kon al zijn ingewanden zien en er was een regenpijp dat all zijn botten in plaats hield. Verward Vanacht droomde ik dat ik op Bokt was en ik was een bericht aan het lezen en ergens zei het zoiets van: "en DC je moet weer niet aankomen met wat er toendertijd met jou paardje gebeurt is" Het was dus heel gemeend bedoeld! Verdrietig Ik vind het allemaal zo vreemd hoor! k'Vraag me af of het iets betekend. Verward

Some love last a lifetime...Some love last forever!!!
http://www.freewebs.com/martellstables
Profiel is weer aangepast!!


Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-01-03 21:20

Er zijn wel boeken waarin bepaalde dromen worden uitgelegd. Misschien dat je daarin iets kunt terugvinden? Ik betwijfel alleen of ze in dergelijke boeken ook zo in details treden.
Vaak helpt het om je dromen op te schrijven zodra je wakker wordt. Je herinneringen zijn dan nog "vers". In de loop van de dag zwakt het af, tot je je er nog maar weinig van voor de geest kunt halen.

* To Belg, or not to Belg *

vinniefun

Berichten: 224
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-01-03 22:18

PTSD? Eerdere traumatische ervaringen, die niet verwerkt zijn kunnen mensen kwetsbaar maken voor angsten.
Gerustheid over het leven kan op veel manieren bereikt worden. De inhoud is moeilijker te duiden omdat ik je situatie niet kan inschatten. Je kan dit zien als een verstoring van jouw gerustiheid over de gang van zaken. Als de nachtmerries storend en ernstig zijn, met name als de angst blijft bestaan na het wakker worden en je daarna een tijdje niet goed weet waar je bent, of als de angst extreem groot is, dan kan je beter een keer met een goede therapuet praten. Vaak kan je al na een paar gesprekken goed zeggen of het een aanpassing is die nog bezig is zich te zetten of dat er een werkelijke overbelasting is.
Succes,

Gister? Dat komt morgen wel!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie