20 euro kwijt..

Moderators: Amaryllis, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
sl0wm0ti0n
Berichten: 2812
Geregistreerd: 25-11-01

20 euro kwijt..

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-02 17:57

Ik was vandeweek bij een meisje uit m'n klas op bezoek. Ik had m'n jas beneden gehangen en zelf waren we de hele tijd boven. Toen ik naar huis wou gaan, merkte ik dat m'n jas zak openstond en er 20 euro uit m'n zak was, en dat er aan m'n telefoon geklooid was. Dus ik zeg zo, voor ik weg ga.. " Sh i t, ik ben m'n geld kwijt" ze zei dat ze nog zou zoeken, en als ze het zou vinden zou ze het zeggen. Dus ik wou net de deur uit gaan, staan haar broertjes daar. "wat is er aan de hand?" Dus zij zegt dat ik m'n geld kwijt ben. Ik zag ze al heel vreemd kijken, een beetje ongemakkelijk. Maar ik ben dus naar huis gegaan, om te kijken of ik het niet thuis had laten liggen, hoewel ik eigenlijk wel heel zeker was dat ik het mee had genomen, ik wou namelijk nog wat kopen. Maar nee hoor, nilks gevonden. Ik vind het wel heel erg verdacht dat er aan m'n telefoon gezeten was, en dat m'n zak open stond. Dus ik zeg zo later tegen haar op MSN, dat m'n jaszak openstond en dat ik zeker wist dta ik het mee had genomen. Begint ze gelijk vijandig te doen, zo van.. "Wil jij zeggen dat iemand het er hier uit heeft gehaald?" Ik: " Nee hoor, maar ik vind het wel raar.."
Ik verdenk eigenlijk die broertjes, omdat die mij toch al niet mogen en die nou niet bepaald lieverdjes zijn. Naar m'n geld kan ik wel fluiten.. Want ik denk niet dta ik dat nog terug krijg, maar ik bedoel.. Ik kan helemaal niet bewijzen dat hun het hebben gedaan! *zuchT* Niemand is te vertrouwen tegenwoordig...

"What we call human nature, is actually human habit.."


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 18:16

Oh balen zeg!
Zo was ik een tijd geleden op stap en had 20 euro in het plastic van mijn pakje sigaretten gedaan, ik ging even naar de wc in de discotheek en ben het vergeten. Bedacht het gelijk, dus meteen weer terug. Hoor ik een meisje tegen haar vriendin die op dat moment op de wc zat van: "nee 20" toen ik binnenkwam. Toen hielden ze gelijk hun mond. Dus ik vroeg of ze mijn geld gevonden hadden. Met een rood hoofd gaf ze het terug gelukkig. Pfff, was wel blij, voor hetzelfde geld hadden ze het gehouden.
Tijdje terug op de markt ook, samen met mijn zusje horloges kijken, ze wilde er eentje kopen, ik geef haar 10 euro, ze legt het nog geen 3 seconden naast zich neer om een horloge van de tafel te pakken...weg.
Stonden alleen 2 meisjes naast ons die wat ongemakkelijk deden toen we vroegen of zij het hadden. (overal gezocht maar het was echt weg).
Zij gaven het dus niet toe terwijl ik zeker weet dat ze het gepakt hadden.
Maar ja, eigen stomme schuld Frusty
Ik zou nog wel een keer er subtiel over beginnen met die broertjes, ook al krijg je het niet terug, laat ze maar flink voelen dat ze verkeerd bezig zijn geweest.

regine

Berichten: 3417
Geregistreerd: 25-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 19:08

oliebol das echt balen, dat van de wc dat ken ik. Was in Salou op vakantie en ik had de tas bij die avond, zat portomonee in telefoon en sigaretten en de sleutel van onze kamer. Ik naar de wc, tas daar laten hangen, ik rustig terug gelopen (zonder tas) zegt vriendin 5 min later ik ga ook ff naar de wc. En zij komt dus terug met mijn tas, waren toevallig nog naar dezelfde van de 4 wc's geweest, die hing daar gewoon nog aan het knopje aan de muur. Wij kijken, ja portomonee telefoon, ja alles nog...
weer wat later, nog wat drinken ? Ja is goed, ik besteld, pak me portomonee, LEEG! Hadden ze alleen me geld uit me portomonee gehaald en alles weer netjes terug in de tas gedaan en die weer opgehangen! Balen, wij gauw gepeerd want we hadden al drinken besteld! Maar goed voor hetzelfde geld was de hele tas weg en hadden we ook onze kamer niet meer in gekunt die nacht!

Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 21:12

Inderdaad vervelend als mensen hun handen niet kunnen thuis houden. Maar ik denk dat er weinig aan te doen is. Je kunt niks bewijzen, dus ik denk niet dat het slim is om er tegen je vriendin weer over te beginnen.
Wat je wel kunt doen is die broertjes eens aanspreken als je vriendin of haar ouders niet binnen gehoorsafstand zijn. Misschien laten ze zich dan wel kennen?

* To Belg, or not to Belg *

sl0wm0ti0n
Berichten: 2812
Geregistreerd: 25-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-02 21:13

Nou het zijn nogal bijdehandjes.. Erg brutaal, en kunnen liegen als de beste. Dus ja, ik denk dat ik er niet zo veel uit ga krijgen.. helaas..

"What we call human nature, is actually human habit.."

sarabande

Berichten: 23048
Geregistreerd: 26-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 22:11

Hebben ze gebeld met de tel dan kan je het nummer toch vinden????

Men kan alleen discussiëren indien men er vanuit gaat dat de discussiegenoot ook wel eens gelijk zou kunnen hebben -:)

pmarena

Berichten: 34430
Geregistreerd: 09-02-02
Woonplaats: Onderste eiland van ZH

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 22:18

Als je het eigenlijk zeker weet dat zij het eruit hebben gehaald (en dat moet wel zo te horen) , dan zou ik eens tegen hun ouders vertellen wat er gebeurd is en kijken wat zij dan zeggen.

Gewoon dat je je jas bij hun weg hebt gehangen met een dichte zak , GSM en 20 euro , en toen je beneden kwam ineens zak open , aan GSM geknoeid en 20 euro weg.... als het een beetje schappelijke mensen zijn dan heb je ZO je geld terug Knipoog

Zij zijn fout , niet jij.

PAARDVRIENDELIJKE ZADELS EN RUITERSPORTARTIKELEN ONLINE SHOP www.fijn-zadel.nl NU GRATIS VERZENDEN VANAF 50 EURO.
Heb je een vraag over een Barefoot-zadel? Kijk eerst even *HIER* Barefoot Nederland - alle nieuwtjes op FACEBOOK
KASSA-koopjes: Slowfeeder hooinetten 20mm, Biothane teugels in allerlei kleuren. *\o/* Klik hier

sl0wm0ti0n
Berichten: 2812
Geregistreerd: 25-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-02 22:21

Maarja, het ligt nogal moeilijk. Ze zijn Marokkaans, die dochter doet het woord voor hun zeg maar want hun spreken haast geen Nederlands. En aangezien ik ook nog bij dat meisje in de klas zit, gaat ze natuurlijk weer lekker banketstaaf doen enzo?

"What we call human nature, is actually human habit.."

Percy
Berichten: 11091
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 22:26

Het is inderdaad moeilijk om iemand te beschuldigen maar je kan zeggen dat je 20 euro in je zak had, dat het er bij hun uitgevallen moet zijn omdat je het nog had toen je je jas ophing en of ze nog even goed willen zoeken. Op die manier geef je ze nog een kans om zich te herstellen.

Helaas heb ik dit eens meegemaakt met collega's. Ik had het volledige stalgeld (500,-gulden) mee naar mijn werk genomen omdat ik vanuit mijn werk meteen naar mijn paard ging. Uiteraard heb ik dit niemand verteld maar na toiletbezoek was opeens de 500,- gulden weg. Niemand wist natuurlijk ergens van (ik had een kamer alleen) maar alleen collega's konden daar binnen en ik heb nog ruim een jaar gewerkt met iemand die mijn geld heeft gestolen zonder te weten wie het was. Heel frustrerend.

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje
http://www.concertplus.nl https://www.facebook.com/#!/concertmeteenplus

pmarena

Berichten: 34430
Geregistreerd: 09-02-02
Woonplaats: Onderste eiland van ZH

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 22:47

sl0wm0ti0n schreef:
Maarja, het ligt nogal moeilijk. Ze zijn Marokkaans, die dochter doet het woord voor hun zeg maar want hun spreken haast geen Nederlands. En aangezien ik ook nog bij dat meisje in de klas zit, gaat ze natuurlijk weer lekker banketstaaflig doen enzo?


O god , krijgen we dat ook nog...dus je kunt geeneens met die ouders babbelen... Scheve mond

Nouja ik zou iig nog eens op normale toon tegen dat meisje zeggen dat je 20 euro bij hun in huis verdwenen is en er bovendien in je zak gerotzooid is vanwaaruit het verdwenen is , lijkt me heel duidelijk en logisch dat het eruit gehaald is.
Is zij zo'n biet dat ze dan begint te piepen dan zou ik er niks meer mee te maken willen hebben... alleen al voor dat oneerlike gedrag en bovendien denk je bij haar toch altijd aan wat er nu gebeurd is... maarja zo ben ik.

Komt die 20 euro wel terug dan is je vriendschap wat waard , anders dus echt niet.

PAARDVRIENDELIJKE ZADELS EN RUITERSPORTARTIKELEN ONLINE SHOP www.fijn-zadel.nl NU GRATIS VERZENDEN VANAF 50 EURO.
Heb je een vraag over een Barefoot-zadel? Kijk eerst even *HIER* Barefoot Nederland - alle nieuwtjes op FACEBOOK
KASSA-koopjes: Slowfeeder hooinetten 20mm, Biothane teugels in allerlei kleuren. *\o/* Klik hier

sarabande

Berichten: 23048
Geregistreerd: 26-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 22:53

Kijk ware intregatei kan alleen door begrip en confrontatie. Dus even bluffen met politie zal je zien wat een uitwerking dat heeft. En daar hebben ze ook weer respect voor. Zolang we bang voor elkaar blijven komen we niet nader.

Men kan alleen discussiëren indien men er vanuit gaat dat de discussiegenoot ook wel eens gelijk zou kunnen hebben -:)

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 23:04

Ik zou het inderdaad met de ouders erover hebben. En het feit dat ze van Marrokaanse afkomst zijn is geen reden om ze met behulp van een beetje lichaamstaal niet te informeren wat er is gebeurt.

Voor de rest zou ik, zelfs bij een vriendin, altijd mijn geld bij me houden. Op mijn lichaam. In een speciale riem of zo.

En het feit dat het bij hun in huis is verdwenen zou voor mij een reden zijn om daar niet meer over huis te komen. En als je vriendin de reden daarvoor zou vragen zou ik daar heel eerlijk over zijn....

Je suis Charlie.

Melissa

Berichten: 5787
Geregistreerd: 23-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 23:06

Neem nou een voorbeeld aan Steffi en mij Haha! wij hadden een portomonnee gevvonden met alles er nog in en toen hebben we hem naar het politie bureau gebracht!
Toen kwam mannetje (90!!!) bon bons brengen!

Ik vind het stom als je het geld jat hoor!

Sometimes I pretend to be normal. But it get's boring. So I go back to being me!

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 23:59

Tja, daar hebben we het weer: normen en waarden...

Het is maar wat je van huis uit meekrijgt.

En niet iedereen is blij met een doos bonbons als hij een portemonnaie vindt met 1000 Euro.....

Je suis Charlie.

Sterre

Berichten: 15179
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 00:50

Cassidy schreef:
....Voor de rest zou ik, zelfs bij een vriendin, altijd mijn geld bij me houden. Op mijn lichaam. In een speciale riem of zo.


Het is toch eigenlijk diep-triest, dat we vandaag-de-dag zo denken Scheve mond ??! Als je je vriendin al niet meer kan vertrouwen, wie dan nog wel...
Ik moet toegeven dat ik zelf nogal laks ben en m´n portemonée altijd ergens laat slingeren Bloos . Ik denk wel dat ik tot-nu-toe altijd veel geluk heb gehad, want ik ben nog nooit wat kwijt geraakt!! (Afkloppen Knipoog !)

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds zo erg ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/
"Als vandaag voorbij is ben je weer een dag verder"

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 00:55

IK denk dat dit niet als een motie van wantrouwen gezien moet worden, maar eerder als een vorm van automatisme.

Want een goede vriendin vertrouw ik wel.
Maar het moet een automatisme zijn, je moet het gewoon altijd doen.
Dan is de kans ook minder groot dat je het een keer vergeet...

Je suis Charlie.

sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 01:58

Mijn oom vond zo een man z'n maandloon enkele jaren terug, hij bracht het terug. Toen hij aanbelde werd het geld (met papieren) uit z'n handen gerukt en hij kreeg zo de deur tegen z'n neus. Geen dank je wel of een beloning ... niets!!!!

Een goed jaar terug vond ik zelf een plastie tasje met boeken in en met een boodschappenlijstje en een klein portemoneetje. Ik belde die mensen op, reed er de zelfde avond nog 30 km ver naar toe, om NIET volgens afspraak aan een gesloten deur te staan. Ik steek het hele zootje in de brievenbus met een nota'tje bij met m'n telefoonnr. erbij, heb nooit een dankwoordje gekregen ...

Eindresultaat? ... stank voor dank, en ik hou niet van stinken!

BC260894 - GL211096 - GA270405 - BO120607 - GN120710
5 Zoete snoetjes <3 THANX FOR THE VOTES FOR NEELTJE - http://9maand.be/ SHE WON *\o/*

Elke dag is een uitdaging… & een kans om te genieten.

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 10:43

Ach, als je van jezelf weet dat je het hebt teruggebracht is dat toch ook al een goed gevoel. Mijn zus en ik hebben een keertje een portemonnee met best veel geld erin gevonden. Bleek het later het pensioen van een ouder vrouwtje te zijn, die daar de rest van de maand mee toe moest....wij kregen toen ook een kleine beloning, maar het gezicht van die vrouw was veel meer waard.

Je suis Charlie.

SANEX

Berichten: 11083
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Buitenpost

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 12:24

Had ik ook s,in de wc van een cafe vond ik ook een beurs.
Ik keek erin en zag een pasfoto van een meisje wat me wel iets bekend voor kwam,maar ik sprak verder nooit met haar.
Zij zat ook in dat cafe dus ik zou naar haar toe lopen toen ik van de wc kwam,schiet ze ineens op me af,grist dat ding uit mn handen en begint me voor van alles uit te schelden,dief,leugenaar,poedersuiker.Ik stond paf,ik nog op alle mogelijke manieren uit proberen te leggen dat ik m gevonden had en aan haar wou geven,maar nee hoor ik was de dief.
Dan heb je de keer daarop ook zoiets van :laat maar als het zo moet.

Net zoals een keer op een wedstrijd; Komt ineens een paard met zadel en al aangescheurd zonder ruiter.
Beest was door t dolle heen en iedereen probeerde m te pakken,maar hij crosste gewooon door richting de weg.
Dus mijn vriendin ziet dat en gaat in zijn looppad staan en krijgt m te pakken.Zij stapt er wat mee rond,nergens een eigenaar ofzo.
Komt er ineens een vrouw aanstampen,ropt die teugels uit dr handen:Wat moet jij zolang met mijn paard?!

Niks geen dankjewel ofzo,dat beest was bijna een drukke weg opgecrosst.
Gewooon te idioot voor woorden dat soort dingen.

Ik vind dat zo vuil he,je kan dus niet eens meer veilig nar je vrienden toe omdat je moet oppassen voor brutale broertjes.
Ik lat mijn beurs altijd wel slingeren bij mn vriendin thuis maar ik weet gewooon dat niemand daar thuis er iets uit zal jatten,en zou dat wel gebeuren door een broertje ofzo,dan lossen die ouders dat wel op want zo zijn zij wel.

sl0wm0ti0n
Berichten: 2812
Geregistreerd: 25-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-12-02 17:52

Als ik iets vind bijv. een portemonee, zou ik het ook bij het politie bureau of bij de rechtmatige eigenaar brengen. Maar het is inderdaad een beetje jammer hoe sommige mensen dan reageren, zoals hier boven is beschreven. Maar de meeste mensen zouden het heel leuk vinden als het weer bij hun terug gebracht wordt toch, ik bedoel.. Ga maar na bij jezelf, jij zou toch ook graag je kwijtgeraakte portemonee of iets dergelijks terug krijgen?

Maar in mijn geval is het helaas anders, ik bedoel.. ze vinden niet iets, dat ik kwijt ben geraakt, ze nEmen het gewoon weg! Dan doen ze het met opzet, en dan is de kans klein dat zo iemand zich bedenkt. Misschien bedenken ze zich wel, maar durven ze het later niet meer terug te geven bang voor de (boze) reactie.

In inderdaad, meestal heb ik mijn waardevolle spullen ook dicht bij me in een tasje ofzo. Maarja, die kan ik ook niet altijd mee nemen. En het word wel een heel gesleep altijd een portemonee, sleutels, telefoon. Maar het moet wel, dat blijkt wel weer he!

Ik ga proberen het nog een keertje aan te kaarten bij dat meisje, en misschien als dat niet helpt bij de ouders. Ik heb het zowieso al bekeken hoor, ik kom daar niet meer over de vloer!

"What we call human nature, is actually human habit.."

sunshine

Berichten: 11463
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Diessen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 17:59

Da's echt balen joh...en 20 euro is niet niks.
Maarja wat kun je er tegen doen? je hebt geen bewijs dus dat werkt ook niet.
Ik weet niet wat je er tegen kunt doen eigelijk.. Scheve mond

Wie helpt mij mee Blacky te vinden? Hij zou in Drenthe hebben gestaan!
Pandijks Orion 17-05-1990 ...The day when I stop loving you, is the day when I close my eyes, forever..ik mis je nog steeds iedere dag ;(

Sypheron

Berichten: 15195
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 18:01

Ik zou er toch achteraan gaan, je weet toch zeker dat het daar verdwenen is en dat er aan je jaszak gezeten is? Als ze niets zeggen kan je altijd een aanklacht van diefstal bij de politie indienen toch?

Bristol

Berichten: 30
Geregistreerd: 08-07-02
Woonplaats: almere

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 18:16

Ik had een keer 70 euro mee om mijn leskaart te betalen op de manege ik ging mijn vriendin ophalen waarmee ik altijd naar de manege ging en hang me jas effe op we gaan weg en we gingen weg ik kijk effe of het geld nog wel in me zak zat ik voel huppa 70 euro weg nah lekker dan en dan gaat ze mij een paar maden later beschuldigen dat ik 10 euro van haar heb gejat maar uiteindelijk heb ik nog mar 48,10 in mijn box teruggevonden........

In de lerarenkamer kun je friet bakken.
Het zit toch vol met aardappelzakken!:))
P.S: wie weet hoe je fot's bij paarden info kan zeten en bij persoonlijke info wil je me dan effe pb-en????

Bristol

Berichten: 30
Geregistreerd: 08-07-02
Woonplaats: almere

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 18:17

dus nog een tip als je een nokia hebt dan moet je het achterkantje van je frontje eraf halen en geld erachter en je telefoon bij je houden

In de lerarenkamer kun je friet bakken.
Het zit toch vol met aardappelzakken!:))
P.S: wie weet hoe je fot's bij paarden info kan zeten en bij persoonlijke info wil je me dan effe pb-en????


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: lonniejj en 31 bezoekers