De wegenwacht was dik 3 uur met mijn auto bezig

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34642
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

De wegenwacht was dik 3 uur met mijn auto bezig

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-12-02 23:55

Vandaag zou ik gezellig met een vriendin in Eindhoven gaan shoppen. Tilburg en Breda kennen we wel (en komen we veel te veel bekende leerlingen tegen Knipoog ) Dus wij besloten om vandaag naar Eindhoven te gaan. Aangezien we er al vaker zijn geweest hadden we al helemaal bedacht hoe we de dag zouden invullen...

Ik zou vandaag rijden aangezien zij de vorige keer al had gereden. Tja hadden we dat maar niet gedaan...

Toen we bijna bij Eindhoven waren stopte mijn trouwe groene racemonster er zomaar opeens mee. Het contact bleef nog gewoon aan. Alleen één foutje ik reed wel op de snelweg Haha! . Schakelen of gas geven had geen zin, ik ging steeds zachter. Oeps Verward .....
Ik liet mijn auto maar uitrijden en ben uiteindelijk op de vluchtstrook tot stilstand gekomen. Even gewacht en nog maar eens geprobeerd om de auto te starten. Maar niks nakka njente starten...

Dat werd dus de wegenwacht bellen. Ik netjes bellen met mijn mobiele... Op welke snelweg staat u mevrouw?
Uhmm ik geloof de A58, in iedergeval de snelweg van Tilburg naar Eindhoven en we staan vlakbij Eindhoven.
We staan bij het bordje 9,5. (Stond 3 meter van de auto)

Binnen een uur zou de wegenwacht bij ons zijn. Dus wij netjes gevaren driehoek neergezet en vrolijk in de berm verder gaan kletsen. En wat waren er weer veel (vracht)auto's met zwaaiende mensen erin. Maar wij zagen de humor er wel van in dat we met stukken stonden dus bleven vrolijk.
Opeens stopte er een man in een volkswagenbus die ons op een speciale manier lachend aan keek en vroeg of we met hem mee wilden rijden. "Nou nee hoor meneer de wegenwacht is onderweg, dus rijd u maar lekker verder, Daag "
Niet lang daarna kwam de eerste wegenwachtbeambte. Een jong mannetje. Niet echt een monteursuiterlijk, meer dat van een bijklussende student B) . Heeft u nog getankt mevrouw? Ja dat had ik nog net voordat we richting EIndhoven vertrokken en ik wist ook 100 % zeker dat ik de juiste brandstof er in had gedaan. (Wat was ik blij dat ik het bonnetje bewaard had, want daar stond het op vermeld )
Hij kon zo snel niets vinden dus werden we weggesleept bij de snelweg en gingen we naar de dichtsbijzijnde benzinepomp. Daar zou een collega komen en die zou verder kijken naar mijn auto.

Ondertussen werden wij steeds meliger en toen ik zei dat ik eigenlijk mijn digitale camera mee had willen nemen, kwamen we all helemaal niet meer bij. Alleen al de gedachten van de evtuele foto's die we hiervan hadden kunnen maken.

Daar kwam wegenwachtbeambte nummer 2 een man van in de veertig en die vond dat wel gezellig twee van die meiden die wel gevoel voor humor hadden en niet chagrijnig werden ook al stonden ze er al 1 1/2 uur met stukken.

En wat was er nu? De ontsteking was helemaal aan de gort gereden. Iets wat de Peugeotdealer niet voor mogelijk acht, heb ik weer voor elkaar gekregen.
Alleen nu moest er een nieuwe ontsteking komen. Nadat er vier sloopbedrijven waren gebeld en de peugeotdealer en er niemand een ontsteking had liggen. Begon ik toch stiekem wel te balen...
Maar we hadden geluk, er werd weer een andere collega gebeld en die had er heel toevallig eentje thuis liggen. (Die had hij ooit eens uit een auto gehaald...)
Om een lang verhaal kort te maken, de derde wegenwachtbeambte heeft uiteindelijk mijn auto kunnen maken. En na 3 uur en een kwartier konden we eindelijk gaan shoppen.
Maar ja het was ondertussen al niet meer de moeite om naar het centrum verder te rijden, dus zijn we nog maar naar IKEA gegaan.

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?


Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-12-02 00:07

Wat een pecht zeg! Knap dat jullie zo vrolijk bleven al die tijd.
Toch wel toppertjes bij de Wegenwacht he? Met zijn 3-en hebben ze het wel voor elkaar gekregen en dat is toch waar het om gaat. Zonde van je middag, dat wel.

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-12-02 11:27

Wat goed dat jullie zo positief bleven! Ik weet niet of ik dat wel volgehouden had zolang in de kou. Jammer dat je niet meer aan winkelen toegekomen bent. Eindhoven is best een gezellige stad. Maar je kan altijd met mij nog eens gaan winkelen!

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 100897
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-12-02 18:32

Eind goed, al goed !
Maar wel ellendig dat jullie winkelmiddag zo in het water is gevallen, da's niet leuk.
Gelukkig was het toch nog gezellig ! Haha!

Nog iets leuks gekocht bij Ikea ?

Karin

Berichten: 61794
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-12-02 18:34

Jeetje, lekker dan, daar gaat je dagje winkelen... Maar goed dat jullie er de lol van konden inzien! *LOL*

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie