sollicitatiegesprek ?! --> aangenomen :# !

Moderators: Amaryllis, Hanmar, Polly, Dani, Shanna, khirshanta

 
 
assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

sollicitatiegesprek ?! --> aangenomen :# !

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-02 10:08

Hoi!
Ik heb nog nooit een écht baantje gehad, ja wel als afwasser in een tearoom, maar dat was niet wit. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een wel-wit baantje.
En iemand op de kinderboerderij werkt bij de bioscoop hier in Venlo. Zij zei dat er een vacature vrij kwam. Dus ik ben toen langsgegaan bij de bios en daar vertelde de vrouw die achter de kassa zat, dat ik dan maar een brief moest schrijven. Achteraf kreeg ik van die vriendin op de kinderboerderij te horen, dat die vrouw had gezegd dat ik te jong was en dat ik de verantwoordelijkheid over het geld echt niet aan kon Frusty . Ik ben ZESTIEN hoor Knipoog .

Ik heb me daar niks van aangetrokken en toch maar die brief geschreven, volgens mij was het een redelijk nette brief, met een soort van cv erin, maar toch ook wel weer ehm, kinderlijk denk ik. Eigenlijk had ik geen hoop, maar toen werd ik gisteren gebeld door de eigenaar van de bioscoop dat ik dinsdagavond langs mocht komen, om te kijken wat ik wilde van deze baan en wat hij wilde dat ik zou gaan doen.
Ik helemaal happy, maar ook zenuwachtig.

Wat moet je nu op zo'n solliciatiegesprek doen?? Eerlijk zijn natuurlijk en niet jezelf teveel ophemelen. Maar moet je bijv extra nette kleren aan doen? Of gewoon je eigen kleren? Moet je helemaal jezelf blijven, of een nog beetje beleefder dan dat je normaal al bent.
Moet je die 1e keer al eisen stellen?

Kortom, wat moet je allemaal WEL en wat moet je NIET doen?
Laatst bijgewerkt door assie op 29-10-02 21:37, in het totaal 1 keer bewerkt

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.


Dees

Berichten: 17090
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 10:22

Je draagt nette kleren, heb je haar gewassen en niet bijgekleurd met een viltstift ofzo. Je hebt al je piercings uitgedaan en thuisgelaten...
Je wilt er dus netjes volgens algemene normen bij lopen. Maar niet overdrijven, je hoeft heus niet in gala te solliciteren op een baan waar je collega's een spijkerbroek dragen. Blijf wel een beetje bij jezelf en wat je normaal ook zou dragen. Zolang het maar wel schoon en verzorgd er uit ziet (geen scheuren in broek enzo).

Je komt binnen, geeft de man een hand en stelt je voor. Dat je wat zenuwachtig bent, is normaal, die man heeft wel vaker een zenuwachtige jongedame op sollicitatie gehad, het mag best. Blijf vriendelijk, maar verval niet in dat o zo vervelende gegiegel. Probeer wel een beetje volwassen over te komen. Niet vloeken, geen kauwgom...En zeg U, geen ge-je en ge-jij, tenzij de man daar om vraagt.

Die man wil gewoon iemand die op een vriendelijke manier al zijn soorten klanten kan bedienen, Je mag dus niet aanstoot geven met je uiterlijk of opstelling, niet aan bejaarden, niet aan kleuters, niet aan de zgn gothics, en ook niet aan de zgn Gaastra-jassen-ballen. Probeer er dus een beetje braaf en doorsnee uit te zien.

Welnu, hij gaat je vragen waarom jij geschikt bent voor de baan. Dat kan je thuis voor bereiden. Doe dat dan ook. Oefen eens een gesprek met je ouders ofzo, dat helpt echt.

Als jij trouw blijft aan jezelf, dus niet jezelf wegcijfert door te giegelen of juist ongeinteresseert over te komen, je bent dus gewoon een nette, verzorgde, schone, vlotte jonge meid, niet al te onzeker, niet vreselijk brutaal of vrij, dan zie ik geen reden waarom je niet zou worden aangenomen.
Hij zoekt een nette jongedame die aan het werk wil en normaal haar afspraken nakomt en hij dus op haar kan rekenen. Jij wilt een leuke baan waar je regelmatig wat kan verdienen. Dus waarom moeilijk doen, het zou heel goed kunnen werken.

als jij je gaat voordoen als iemand die je niet bent, daar kijkt zo'n volwassen personeelschef zo doorheen. Geen kans. En je bent precies de persoon die hij zoekt, of je bent het niet. Of iemand anders was het meer.
Zit er niet over in als je niet mocht worden aangenomen. Het is vast niet persoonlijk. Maar blijf wel een beetje jezelf, dan heb je de meeste kans! Succes!

assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-02 10:29

He dankje! Hier heb ik écht wat aan. Ik heb al de mazzel dat ik volgens mij redelijk doorsnee ben, niet zo'n opgedirkte tut, ook geen zwerver-achtig iemand (om het zo maar even te noemen, no offence), maar gewoon redelijk eeh, normaal.

Hmm, ik hoop dat het allemaal gaat lukken Lachen

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

puma

Berichten: 2189
Geregistreerd: 21-08-01
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 10:34

Hm, het is in een bioscoop, ik zou niet al te overdreven netjes gaan maar toch wel even goed over nadenken. Een nette broek met een bloesje of een net shirt moet goed zijn.

Verder vooral wel jezelf zijn, dan kom je het eerlijkst over en dat wordt over het algemeen wel gewaardeerd. Ze hebben er niets aan als je iemand anders dan jezelf laat zien en dit later toch niet zo blijkt te zijn. Dan heb je kans dat je er alsnog uit ligt. Wel beleefd zijn uiteraard.

- kijk de werkgever in de ogen aan tijdens het gesprek
- ga een beetje ontspannen zitten, b.v niet met je armen over elkaar
- met u aanspreken, mits hij zegt dat je hem mag tutoyeren.
- Stel zelf ook veel vragen over de baan, hieruit blijkt dat je serieus geïnteresseerd bent en het niet alleen voor de centen doet. Bereidt deze vragen ook voor. Bijvoorbeeld wat voor taken je krijgt, wat de werktijden zijn etc.
- Niet roken tijdens het gesprek, mits het wordt aangeboden
- Niet over salaris beginnen, dat komt vanzelf wel aan bod.

Vragen die je kan verwachten tijdens zo ’n gesprek

- Waarom moeten we jou nemen voor deze baan?
- Waarom wil je graag juist in dit bedrijf werken?
- Wat zijn je sterke kanten?
- Wat zijn je zwakke kanten? (goed over nadenken, je moet wel iets kunnen zeggen, maar niet zo erg dat je niet aangenomen wordt natuurlijk)
- Hoe reageer je als ….. Je hebt kans dat er praktijkvoorbeelden worden genoemd, en dat hij wil weten hoe je erop gaat reageren.
- Wat lijkt je het leukste aan deze baan en wat juist niet?
- Kun je kritiek verdragen
- Kun je goed samenwerken of werk je liever alleen?


Zorg dat je enthousiast overkomt en bedank de persoon aan het einde voor het gesprek!

Ik hoop dat je hier wat aan hebt, succes hoor!

AnneOmie

Berichten: 6892
Geregistreerd: 15-08-02
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 10:44

Het belangrijkste is dat je gewoon jezelf bent en rustig gaat zitten na je voorgesteld te hebben. Probeer niet te veel te wiebelen in je stoel en probeer rustig te blijven zitten. Wat ook handig is is om de man veel te laten praten en goed te luisteren naar de informatie die hij over het bedrijf geeft want dat kun je weer gebruiken om daarna een intelligente vraag te stellen Haha! Waarschijnlijk zal hij daarna ook aan jou vragen om wat over jezelf te vertellen en aan je vragen waarom je nou interesse hebt om bij de bioscoop te komen werken. Soms vragen ze ook of je goede en slechte eigenschappen van jezelf kunt opnoemen (die vraag haat ik) en de kunst is dus om van de slechte eigenschappen toch weer iets positiefs te maken. Ga ook geen dingen beloven waarvan je weet dat je ze toch niet kunt nakomen/waarmaken.

Zorg dat je er fris uitziet (gaan rouwrandjes om je nagels enzo Haha! ) en dat je schone kleding aanhebt. Je kunt bijvoorbeeld een zwarte broek aandoen ofzo met een leuk bloesje of truitje erop wat niet te opvallend is.

Probeer duidelijk te praten en niet te veel giechelen van de zenuwen Knipoog en laat de man uitpraten en het liefst zoveel mogelijk praten want dan hoef jezelf minder te vertellen. Ik denk dat het een orienterend gesprek is en de man ook van jou wil weten wat jij voor hun kan betekenen dus probeer van te voren te bedenken wat je daarop gaat antwoorden.

Misschien kun je gewoon eens oefenen in het solliciteren met bijvoorbeeld je vader of moeder en dan kunnen ze je daarna vertellen wat je wel en niet goed deed.

In een gesprek wordt er meestal aangegeven of ze wel of geen interesse hebben... het kan zijn dat ze zeggen dat ze nog van zich laten horen ofzo en dan kun je dat alleen maar accepteren maar wel bijvoorbeeld vragen wanneer ze ongeveer van zich zullen laten horen en je kunt zeggen dat je dit i.v.m. andere sollicitaties (klein leugentje om bestwil mag wel hoor Knipoog ). Het kan ook zijn dat jullie beiden hartstikke enthousiast zijn en meteen een nieuwe afspraak maken of dat ze je meteen een baan aanbieden. Meestal wordt er in een 1e gesprek niet echt over salaris en arbeidsvoorwaarden gesproken. Het kan wel zijn dat ze je een salarisindicatie vragen dus bedenk van te voren wat een redelijk salaris zou zijn voor je leeftijd (vraag bij werkende vriendinnen ofzo).

Heel veel succes alvast met je sollicitatie!

Dees

Berichten: 17090
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 11:24

Een 16 jarige wordt waarschijnlijk niet gevraagd wat hij of zij dacht te gaan verdienen, die krijgen gewoon minimumjeugdloon, en heel misschien ietsjes meer.
De onderhandeling is toch wel duidelijk anders dan bij een fulltime baan. Als je het baantje wilt (en wie zou het niet willen, het zijn leuke banen in de bios) kan je beter niet te veeleisend zijn. Dat komt later wel, als je er al een paar maanden hebt gewerkt en van alles al heb gedaan. Ga er voor nu vanuit dat het minimum-loon is.

Een 16 jarige die zegt zich nog niet vast te kunnen leggen vanwege "lopende sollicitaties elders" komt ERG ongeloofwaardig over. Niet doen, daar lacht een volwassene om, die jokkerij is zo, zo, zooo voorspelbaar. Dat gaat je de baan kosten.
Verwacht idd wel de vraag WANNEER je kan werken, die man wil weten op welke dagen/avonden hij een beroep op je kan doen.

Wat de reden is van je gesprek is vaak niet WAT je zegt maar HOE je over komt. Je uitstraling is veel meer bepalend dan je uitspraken. Probeer idd niet te veel aan het woord te komen. Daarmee kom je bescheiden en gehoorzaam over, en de meeste volwassenen horen zichzelf ook erg graag praten. Val de man niet in de rede maar wacht rustig af tot het jouw beurt is om te praten. Probeer rustig te praten, dat komt iets beter over. Zeg niet te veel, je praat jezelf gauw een hoek in als je teveel praat.

Maar eh, Assie...waarom zouden ze jou niet aannemen? Je bent vast heel geschikt voor die baan! Houd je taai hoor, blijf jezelf! Wanneer is het gesprekje?

assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-02 11:32

dinsdagavond om half 9. *zucht* nog zo lang wachten!

Ik weet neit waarom ze mij niet zouden aannemen eigenlijk, ik wist/weet eigenlijk alleen totaal niet wat ik kan verwachten op zo'n gesprekje. Ik zie die man al helemaal voor me als zo'n grote enge boeman, die een keer boe zegt en dat ik dan dichtsla. Scheve mond *LOL*
Maar dat gaat niet gebeuren, ik ga gewoon mezelf zijn, heel rustig.

En over dat loon, dat maakt me eigenlijk niet zóveel uit. Ik doe al zoveel vrijwilligerswerk op de kinderboerderij waar ik ook niks voor krijg, dus dat maakt me écht niet zoveel uit. Ik wil wel wat verdienen hoor, dat zeker, maar met bakken hoeft echt niet en dat verwacht ik ook niet.

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

Manon 2

Berichten: 2726
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 11:47

Hierboven staan echt hele goede adviezen. Goede eigenschappen die eventueel van belang zijn bij de kassa van een bioscoop:
- ik heb een vriendelijke uitstraling
- ik ben secuur (voor het geld)
- beleefd
- heb snel dingen door die me worden uitgelegd
- ben zelfstandig maar vind het leuk om in een team te werken.

En een slechte eigenschap die je ook positief kunt uitleggen:
- ik ben niet goed in mensen in de rede vallen enzo. Dus als er een lange rij staat en oma staat met haar kleinkind bij de kassa om een film uit te zoeken (en het duurt lang) dan zou ik best lang wachten tot ze iets hebben uitgezocht. Ik vind het dan lastig om te vragen of ik alvast de volgende persoon mag helpen.

Als je jezelf geschikt vindt dan ben je al een heel eind.

Andere kleine dingen: niet aan je haar zitten, haren vast doen indien mogelijk, niet spelen met het touwtje van je jas etc.

En vooral die boeman veel vragen stellen over de inhoud van het werk, dat komt heel geinteresseerd over en dan is hij voornamelijk aan het praten.

-“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” ― Marilyn Monroe

assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-02 12:11

Hmm, haar dus bij voorkeur in een staartje of knot? En niet iets verschrikkelijk lastigs en kak, want dat heb ik normaal ook nooit.
Ik denk dat ik in mijn gewone simpele spijkerbroek ga (even opletten dat ie schoon is! En dat ik niet net naar Anita ben geweest ofzo... Knipoog ) en dan een t-shirt met print, oid.

Die goede eigenschappen zijn ook wel een goede tip ja! En vooral die slechte, want daar kon ik er geen van verzinnen. Oef dat klinkt fout, ik bedoel dus, geen te slechte slechte eigenschappen Knipoog

Wat trouwens waarschijnlijk mijn taak gaat worden (ik kom in de plaats van iemand, vertelde die vriendin me) is achter de kassa zitten, en in de pauzes drinken en eten verkopen. Dat doe ik op de kinderboerderij in feite ook in het weekend, maar daar is het waarschijnlijk minder druk. En ik moet hier ook een zooi dingen intypen op de computer, voor kaartjes. Maar dat zal ook geen probleem zijn met al dat gebok hier. Ik kan al blind typen Lachen

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

Dees

Berichten: 17090
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 13:55

Liever geen t-shirt, liever een bloesje...
Liever ook geen print, uni is beter.... motiefje mag wel, geen print...

assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-02 14:11

Hmm, dat wordt op zoek naar een bloesje dan Haha!
Met print bedoelde ik overigens niet zo'n groot schreeuwerig plaatje, maar gewoon een klein bloempje ofzo, ergens in het midden, niet opvallend.

Hmm, moet me zenuwen wel de baas gaan worden, schiet anders niet echt op Haha!

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

AnneOmie

Berichten: 6892
Geregistreerd: 15-08-02
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 14:24

Dees schreef:
Liever geen t-shirt, liever een bloesje...
Liever ook geen print, uni is beter.... motiefje mag wel, geen print...


Mee eens... je moet als een serieus persoon Schijnheilig overkomen en dat lukt beter in een uni of klein motiefje.

Er schiet me opeens weer iets te binnen... het schijnt dat de 1e paar minuten het belangrijkst zijn want dan heeft iemand een 1e indruk van je en als die positief is beinvloed dat vaak het verdere gesprek. Zorg dus voor een verpletterende 1e indruk Haha! Lach vriendelijk en geef geen slap handje en kijk hem in de ogen aan en wees jezelf. Doe net of je heel erg zelfverzekerd bent (ookal voel je je hartstikke klein van verlegenheid worden) en laat hem lekker over de bios vragen en stel zelf wat open vragen aan hem over de bios en laat hem dan weer lekker verder praten Haha!

Succes dinsdag en laat ons weten hoe het is gegaan he
Laatst bijgewerkt door AnneOmie op 24-10-02 14:28, in het totaal 1 keer bewerkt

Apple
Moderator Informatief
May the horse be with you!

Berichten: 71511
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Bij het strand

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 14:27

Gewoon rustig blijven ademhalen.
(overigens staat het ook helemaal niet raar als je gewoon zegt dat je wat zenuwachtig bent)
Ook helpt het om je ervaringen bij de kinderboerderij (verkopen drankjes etc.) te noemen.

Manon 2

Berichten: 2726
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 20:51

Als je met een t shirt een strak truitje bedoeld met een kleine opdruk dan is het best prima. Tenslotte ben je 16 en dan vind ik dat nog wel kunnen.

Over die eerste paar minuten is absoluut waar:
kom op tijd, ongeveer 10 a 5 minuten vooraf
geef een stevige hand, kijk hem aan en glimlach,
wees ook aardig tegen de andere mensen die je misschien tegenkomt, bijvoorbeeld als iemand vraagt of je thee wilt dan zeg je met een grote glimlach: heel graag dank je wel.

Straal vriendelijkheid uit!

Klinkt trouwens als een hele leuke bijbaan!

-“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” ― Marilyn Monroe

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-02 20:58

Oke, asje. naast alle mooie adviezen heb ik er ook nog eentje. Ga rechtop zitten, kijk hem in de ogen en denk continu: bij jou ga ik carriëre maken. Dan straal je energie ook uit. (meeste besluiten worden al genomen in de eerste 15 seconde, blijkt uit onderzoek)

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-10-02 11:10

O, ik bedenk me net nog iets, ik kan niet te lang achter elkaar staan, ivm overbelaste knieën (niet te lang is max 1,5-2 uur). Is het verstandig om dat ook al te noemen in dat gesprekje? Als een minder punt? Ik weet dat ik bij deze baan niet lang hoef te staan, maar vooral kan zitten, maar toch.

Heel erg bedankt voor al jullie reacties Lachen Mijn ouders worden al een beetje gek van me, omdat ik minstens 1 keer per 3 uur weer even wil oefenen Knipoog

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-02 16:20

heheh, succes. Denk alsof je die baan al hebt en dan zal je hem ook krijgen.

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Linda

Berichten: 3350
Geregistreerd: 26-11-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-02 16:33

Allemaal goede tips hierboven Haha!
Ik wil je nog 1 advies geven, wanneer er gevraagd wordt wanneer je kan werken, moet je echt heel eerlijk zijn, bv: ik wil het liefst 2 avonden werken en dan kan ik op maandag, woensdag, donderdag en zondag. Als jij zegt dat je elke dag kunt werken, is de kans groot dat er misbruik van je wordt gemaakt. Dat gebeurt vaker dan je denkt. Dus denk vantevoren na over hoe je het gaat aanpakken met je schoolwerk en zeg dat ook eerlijk.

Heel veel succes en laat het even weten he!! Haha!

I'll always think of you and smile...

Linda wás Ludo

assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-10-02 21:45

Tralalaaa Lachen Ik ben aangenomen en ben nu heel erg happy Haha! Oke, het is dan wel tegen het allerlaagste hongerloontje (minimumloon 2,89 bruto dacht ik) maar goed, ik heb een baantje en daar ging het me eigenlijk om, en dat lage loon wordt voor een gedeelte gecompenseerd door het leuke feitje dat ik iedere dag iemand kan meenemen naar de bioscoop en dus naar iedere film kan als ik wil Lachen

Dankzij jullie tips was ik helemaal niet zo zenuwachtig, maar eigenlijk heel erg rustig. Heb op de fiets steeds zitten te repeteren wat ik ging doen, dat ik hem aan moest kijken vriendelijk lachen en een stevige hand geven enzovoorts.
Gesprek verliep erg gemakkelijk, volgens mij ben ik zoveel mogelijk mezelf gebleven Lachen Ik heb een proeftijd van 4 weken, moet beginnen als kaartjesscheurder aan de deur, en in de pauze achter het buffet en verder zaal vegen na de voorstellingen. Daarna mag ik doorstromen naar buffet en als ik dat onder de knie heb, kom ik achter de kassa.
Lijkt mij allemaal erg leuk, mag vrijdag beginnen.
En ach, als het niet bevalt, dan kom ik daar snel genoeg achter in die 4 weken Lachen

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

Dennis v m
Berichten: 5215
Geregistreerd: 07-11-01
Woonplaats: Venlo

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-10-02 23:25

Proficiat met je nieuwe baan, ik hoop dat je het naar je zin hebt daar. Gezellig met Tiny. Maar wat vond je nou van die baas :s

Dennis v m (l) bowena_84 4-ever

assie

Berichten: 8345
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-10-02 23:26

Vond hem wel aardig, maar dat zal ie natuurlijk ook wel altijd zijn met zo'n sollicitatiegesprekje Lachen
Ben benieuwd hoe ie in het echie is Knipoog

Ik word ingewerkt door ene Bas, de naam is perfect, de jongen die erbij hoort dus waarschijnlijk ook Knipoog

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

Dennis v m
Berichten: 5215
Geregistreerd: 07-11-01
Woonplaats: Venlo

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-10-02 23:29

No Comment. Maar die baas die doet af en toe zo raar vind ik als die kaartjes staat af te scheuren. Kijkt iedereen zo aan van, volgens mij heb jij iets in je zak zitten ofzo heel verdacht. Maar dat zal ik wel weer verkeerd zien.

Dennis v m (l) bowena_84 4-ever

Dees

Berichten: 17090
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 10:38

Wat leuk voor je!
Goed zo, gefeliciteerd!!!!
Ben trots op je!

lies

Berichten: 7797
Geregistreerd: 09-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 10:41

Gefelicteerd!
Zet em op, vrijdag.

תיקון עולם

Linda

Berichten: 3350
Geregistreerd: 26-11-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 10:42

He wat ontzettend goed!!! Heel veel succes vrijdag en ik ben heel benieuwd hoe het gaat!!:D

I'll always think of you and smile...

Linda wás Ludo


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Angelaa2, Appeltje00, CarpeDiem_, ChiVet, esmee1233, Googlebot, Isabel, kleinvosje, lindo, Luca03, M_i_R, MariskaFally, Mars, MizzMontana, Mondy, Oedi, Vinny12511, XXInKA en 43 bezoekers