autorijschool/instructeur troubles

Moderators: Amaryllis, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

autorijschool/instructeur troubles

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-10-02 21:29

Begin augustus begon ik met een officeel 10 daagse autorijcursus, ik ben eerder begonnen, en had zo nog een aantal dagen speling ivm met evt. extra lessen. Nou heel fijn leuk en aardig. Vanaf het moment dat ik in de auto stapte voor mijn eerste rijles, klikte het meteen met mijn instructeur. We kletsten overal over, muziek, weer, uitgaan maarook over diepere dingen... relaties enz. Ik kwam tot de ontdekking (als je ong. 3/4 uur perdag rijd hoor je een hoop!) dat mijn instructeur een enorm feestbeest was, en met zn 43 jaar nog alle trance/dance partys en festivals afloopt. Opzich niks optegen natuurlijk. Maar goed dagen vlogen voorbij, omdat in die tijd mijn vriendinnen met vakantie waren en ik mijn hart moest luchten over het gestalk van mijn ex, heb ik dat bij hem gedaan... hij heeft me goed advies gegeven, en ook gekalmeerd. Het autorijden ging steeds beter, ik pikte het allemaal ondanks het drukke schema toch erg goed op. De dag van het afrijden naderde... Ik vroeg hoe groot de kans was dat ik zou slagen, hij zei: "heel groot, je rijdt de sterren van de hemel" Het is je instructeur hij heeft er verstand van... dus je gelooft hem, maar dat neemt niet weg dat je niet zenuwachtig ben. Het resultaat was... gezakt (ingreep), nou ja de eerste keer, er zijn er maar weinig die dat halen!
maar toen kwam een probleem... hij ging weg bij de rijschool per 1 september, en aangezien ik eind augustus examen zou doen, hadik daar geen last van, maar nu moestik wel kiezen, blijf ik bij hem, of blijf ik bij de rijschool. Ik koos voor hem, ik had tenslotte een redelijk goeie band met hem. Hij raadde me aan om ongveer 10 lessen te nemen in 5 weken tijd, na een hoop geruzie met mijn ouders is dat toch gebeurd (hun vonden het niet nodig.. ik kon toch rijden!). Een week voordat ik opmoest belde hij op... Marlien ik heb een probleem we zouden vanavond les hebben, maar er is iets tussen gekomen kan je aan eht eind van de middag? Nou ja oke... is goed,ik mn schema (paard, werk enz.) helemaal omgegooid, dus ik stap in de auto en hij zegt... vind je het goed als ik thuis even wat op haal? Ja tuurlijk, dusik rij naar zijn huis, en hij geeft inde auto toe dat ik erg aantrekkelijk ben, en hij hartstikke gek op me is nou ja oke... ik had het ergens aan zien komen, maar toch ook niet....
Alles uitgepraat en gezegd... het kan niet, ik heb een vriend, jij een vriendin, jij ben 43 ik 18 dat kan niet, mag en wil ik niet!
Alles uitgesproken, en omdat ik toch een hele goeie band met hem kreeg, hebik binnen nog iets gedronken bij hem (stom ) Ik ging op goed vertrouwen mee, heb de foto's van zn dochtertje bewonderd enz. Op een gegeven moment wilde hij me zoenen, heb hem weggeduwd en gezegd ik wil het niet, en doe het niet! Oke hij liet het daarbij... (gelukkig)
Die week erna belt hij me op... ik ben blij dat er niets gebeurd is enz enz...
De tweede keer examen kwam dichterbij... je haalt het nu wel absoluut! dus niet! Weer gezakt....
Toen kwam het probleem weer... mn ouders lieten me nu echt geen 10 lessen meer nemen... dus tot de week voor het examen geen lessen, dan 2 lessen en 1 les de dag vor het examen en 1 uur voorrijden. Nou oke... heel fijn leuk en aardig! (dat wil niet zeggen datik niet gereden hebik in tussentijd... )Ik kreeg allemaal smsjes vna mijn instructeur ik mis je echt! Ik kijk uit naar de les!
Dus ik stapte vorige week donderdagaaf keurig netjes in mijn rijbroek (ik ging gelijk door naar leo) in de auto.... wat ruik je lekker (ja geurjte van mn ex... Vingers aflikken ) Dus toen kwam het weer... ik baal er van dat je te jong ben, en bla bla bla....
Ik werd geergerd...niet wéér!
Het zou mijn laatste les bij hem zijn, hij ging op vakantie vrijdags... en de dag voor mijn examen zou ik bij de eigenaar van de rijschool met wie hij tijdelijk samenwerkt nog even lessen!
En ik zeg het eerlijk... ik heb in die 3 uurtjes(2 lessen en voorrijden) bij deze man meer geleerd dan de lessen vanaf mijn eerste examen!!! Lips are sealed

Ik voelde me gebruikt... al mijn tijd, mijn energie, het geld... alles weggegooit! Tuurlijk hebik een hoop geleerd van hem! Maar hij had mij na mn eerste examen moeten leren hoe je en kruispunt nadert, het kijken goed moeten erinstampen! Daar wordt ik nu opafgerekend! Vandaag dus weer voor de 3e keer opgeweest... en wederom gezakt! Ik heb besloten... ik ga weg bij mn instructeur, weg bij die rijschool, vraag papieren terug, ik wil niks meer met hun te maken hebben!!!

Samen met mijn ouders hebik vanavond een rijschool uitgezocht die goed rijd en lesgeeft.
Mijn moeder heeft een collega en die dr man (achter ind e 50 jaar) heeft vroeger zelf een rijschool gehad, en rijdt nu voor een andere rijschool, hij wil de begeleiding van mij wel opzich nemen!
Zou ik dan eindelijk een goeie instructeur hebben die mij de 4e keer eindelijk zou laten slagen ......

Ik hoop het! Maar ik werd zo moedeloos, ik voelde me zo uitgemolken...
En ik voel me nog niet eens zo beroerd omdat ik wéér gezakt ben, maar meer omdat ik zoveel 'verloren' heb, om niets.... Verdrietig
Sorry maar ik wilde het even kwijt!

....


Avanti

Berichten: 13393
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: ridderkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-02 21:42

Echt zo rot voor je Marlien! Scheve mond Hopelijk slaag je dan wel snel en kan je de rijles gedeelte afsluiten!
Hopelijk vergeet je het snel, bah die kop van hm alleen al!

Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-10-02 21:51

tja...

ik snap wel wat er bij jouw achter zit... met snel halen!

UITGAAN!!!! Party!! Party!! Party!!

En uiteraard hier slapen... maar wil hem zoiezo halen!
had vanmiddag alleen zoeits van... hmm laat ik maar stoppen met rijlessen!

....

Avanti

Berichten: 13393
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: ridderkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-02 21:54

Esmee schreef:
tja...

ik snap wel wat er bij jouw achter zit... met snel halen!

UITGAAN!!!! Party!! Party!! Party!!

En uiteraard hier slapen... maar wil hem zoiezo halen!
had vanmiddag alleen zoeits van... hmm laat ik maar stoppen met rijlessen!


haha jij kent me *LOL* Nee joh ik leef echt met je mee Haha! Niet stoppen ik moet ook nog met je mee naar den haag! Pling haha ben wel erg he! Tong uitsteken

Nee joh, ik meen het echt meid! Gewoon vergeten en bijv: lekker uitgaan! Haha!

liberty

Berichten: 17221
Geregistreerd: 21-09-01
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-02 22:40

jeetje zeg, ik snap eigenlijk niet waarom je eerder bent weggegaan Verward Dat had ik dus wel gedaan!

enne de 4e keer ga je het halen hoor, deed ik ook Haha!

FNRS jury dressuur, mennen, carrousel, springen en parcoursbouwer
http://www.sintels.nl
[MHK] 12 of 16, wie rijdt er mee in het carrouseltopic?

Death_Squad

Berichten: 2203
Geregistreerd: 19-04-01
Woonplaats: Fysiek: 's-Hertogenbosch Hart: R'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-02 23:02

T verhaal is bekend, helaas had ik je van te voren gezegt wat ik er van dacht, helaas heb ik gelijkgekregen, nooit leuk.

Fijn dat de knoop is doorgehakt, al had hij nooit misbruik mogen maken van zijn machtspositie, maar iig ist nu afgelopen

*knuf* en op naar je 1e stempel op je roze strippenkaart Haha! Als je t hebt dan kom ik je nog wel ff wat dingetjes leren (mbt het rijden van een auto dan he Knipoog )

...Nightstalker...

Onbetwist de Landenspecialist bij www.vandenbosch.com !

Kinta

Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-10-02 08:01

Ik snap niet dat je niet al eerder gestopt bent, er hadden vervelende dingen gebeurd kunnen zijn.
Desalniettemin erg banketstaaf voor je, hopelijk haal je hem dit keer wel.

Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-10-02 10:21

Iedere keer gebeurde zoiets vlak voor mijn examen, en omdat ik het gewoon niet zag zitten om voor een paar lessen een andere instructeur, auto,manier van lesgeven nemen. Ik heb meestal toch wel een tijdje nodig om te wennen, en daarom ben ik niet eerder gestopt. Dat er vervelende dingen gebeurt konden zijn, realiseer ik me nu pas. Ik mocht hem graag, en misschien stiekem ergens nog wel, maar doordat ik me zo... nou ja nu zo uitgemolken voel overheerst dat gevoel!

Maarre... Joost... Daar hou ik je aan, en dan uiteraard met betrekking op het autorijden Lachen (ik had niet anders verwacht....)
En ik ben hoogstwaarschijnlijk te goedgelovig, ik geloof altijd het goede in mensen... ik heb ooit eens een bokker ontmoet die vroeg: "je bent wantrouwend naar mannen toe, maar je stapt wel zo bij mij in de auto mee te rijden naar een andere bokker, terwijl je me helemaal niet kent!"
Tja en dat is zo... omdat ik als ik iemand gesproken heb, via sms, foon, msn, mail, inet of wat dan ook... toch altijd het beste zoek en altijd overtuigd ben dat hij/zij zoiets niet of nooit bij mij zou flikken.... vandaar dat ik regelmatig daarmee op mijn bek ga!
nou heeft die desbetreffende bokker (:D) tot op de dag van vandaag nog niks uitgevoerd hoor... dus ik geloof dat die ook niks zou uitvoeren.

Maar omdat ik het idee had echt een band te hebben met mijn instructeur vertrouwde ik hem, het maakte me blind wat de leskwaliteit betreft...

....

Tallie1979
Berichten: 20290
Geregistreerd: 16-08-02
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-10-02 10:35

Hmm.. Sorry, maar dit klinkt als misbruik..

Heb je het aan je ouders verteld? Het lijkt mij namelijk niet dat ze er blij mee zouden zijn hoor..

Ik heb zelf een instructeur gehad waar ik op ten duur bang voor werd.. ( Tja, Tallie en bang.. Normaal komt dat niet in mijn woordenboek voor, haha ) Ik dacht op ten duur dat hij me een mep zou geven als ik iets fout deed.. Ik zat met witte knokkels achter het stuur en kroop in elkaar als hij boos werd..

Op ten duur heb ik alle moed bij elkaar geraapt en gezegd dat ik bij een ander ging lessen.. Ik was toen inmiddels al 4x gezakt!! Boos!

Toen ik eenmaal bij die ander in de auto stapte kwam ik tot rust.. Hij heeft me zelfvertrouwen gegeven en toen heb ik het wel gehaald.. Haha!

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-10-02 21:41

Marlinussss go go go girl, kun je snel naar Lunterencity komen!

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _bloempje01_, amiette, arinazazoe11, Carr_friesje, Chans, chocky84, GoogleAdsense, Googlebot, HuyanaJoy, jildou1979, Judith_, komone, lisannne_, luuntje, Madison, MariaMaaike, perdjes, Rocamor, Travel_me, Willemiens, xApple, zonnebloem18 en 160 bezoekers