Update GTST ?

Moderators: Murthul, Dani, Leo, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Letsdunit

Berichten: 6904
Geregistreerd: 05-07-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Update GTST ?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-09-02 11:10

Ik ben dus een enorme fan van goede tijden slechte tijden maar heb nu het begin al gemist omdat ik op vakantie was.
Kan iemand me even bij kletsen ?


Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-02 11:23

Vrijdag 28 juni
Hoop, romantiek, verdriet en vooral spanning vieren hoogtij in de laatste aflevering van dit seizoen. Ludo en Janine beleven een trouwdag om nooit te vergeten. Daantje krijgt de uitslag van haar onderzoek. Charlie vindt eindelijk de liefde, Harmsens eenzaamheid wordt opgevuld en Rik en Anita staan met hun koffers te wachten voor de douane in Singapore.


MAANDAG 2 SEPTEMBER
Marco krijgt een telefoontje en raakt in paniek. Laura gelooft niet dat Dennis echt van haar houdt. Charlie wil het liefst iedereen vertellen hoe verliefd zij en Isabella zijn, maar belooft het geheim te houden. Een dronken Marcus kan zich nauwelijks gedragen op de bruiloft. Barbara is bevreemd als Nina vraagt waar haar moeder is.

DINSDAG 3 SEPTEMBER
Benjamin krijgt te horen dat er misschien een donorlever voor Daantje beschikbaar is. Stefano verwijt Ludo verantwoordelijk te zijn voor het doordraaien van Sophia. Gijs probeert de investeerders zover te krijgen dat ze samen naar een oplossing zoeken. Ze willen hier niets van weten en willen hun geld terug.

WOENSDAG 4 SEPTEMBER
Als Charlie Barbara laat weten dat ze voor het eerst in haar leven echt verliefd is, wil Barbara weten om welke jongen het gaat. Robert wordt kwaad als Jef hem laat weten dat hij niet komt werken. Barbara schrikt als ze Gijs met zijn advocaat hoort praten. Rik heeft moeite met slapen en wordt zeker niet geholpen door zijn celgenoot.

DONDERDAG 5 SEPTEMBER
Daantje wil niet dat Robert de operatie ondergaat omdat er teveel risico’s aan kleven. Job krijgt het moeilijk als Anita en Stefano hem de schuld geven voor Rik’s arrestatie. Charlie kan haar mond niet houden als ze met Robin en Annemiek pannenkoeken eet. Terwijl Stefano zijn spullen pakt om bij zijn vader in te trekken, komt Roxy hem een geheim verklappen.

VRIJDAG 6 SEPTEMBER
Barbara besluit een nacht bij Laura te logeren. Ludo maakt Roxy duidelijk dat ze uit het leven van Stefano moet verdwijnen. Roxy doet aan Stefano voorkomen dat Ludo’s dreigementen veel ernstiger waren en veinst doodsbang voor hem te zijn. Benjamin vraagt Hans of Daantje nog meer familieleden heeft. Hans blijkt niet helemaal eerlijk te zijn geweest.


MAANDAG 9 SEPTEMBER
Janine kan haar voortijdige begrafenis niet uit haar hoofd zetten. Haar bezoek aan Sofia heeft gevolgen voor haar en Ludo. Hans Mus bekent Robert dat zij toch een oplossing is voor Daantjes ziekte. Stefano is nieuwsgierig als Roxy in haar slaap een vreemde naam roept. Benjamin is niet blij als Anita Daantje over Rik vertelt.

DINSDAG 10 SEPTEMBER
Daantje gelooft niet meer in haar herstel en vraagt Benjamin haar begrafenis te regelen. Robert is inmiddels op zoek naar een oplossing. Isabella wil van Charlie horen dat hun liefde nooit meer voorbij gaat. Jef moet voor de rechter verschijnen om te horen of hij aansprakelijk is of niet.

WOENSDAG 11 SEPTEMBER
Isabella en Charlie willen hun innige relatie geheim houden, maar Jef betrapt hen. De opzij gezette Job wil niet naar Isabella luisteren. Ludo vraagt Stefano om een laatste kans. Barbara en Laura bedenken een manier om aan geld te komen.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ashley5, BingBot, Geryon, Googlebot en 35 bezoekers