Bokt.nl • ze willen alles van je weten
Pagina 1 van de 1

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 10:51
door janna
Tegenwoordig..
Ik kreeg een brief van de Unive of ik even mijn sofi nummer wilde sturen, en een bewijsstuk (bijvoorbeeld salarisstrookje) waar ik mijn sofinummer vanaf had. Dit was om te kunnen controleren of de vergoedingen uit de AWBZ of ziekenfondswet rechtsgeldig plaatsvonden, of zoiets. Het stomme is dus: ik ben partikulier verzekerd, en heb dus niets met die wetten te maken. Dus ik heb ze gebeld en gezegd dat ik niet ziekenfondsverzekerd was. In eerste instantie een grote stilte......Of ik dat toch maar even op wilde sturen. Dan konden ze in de toekomst bestanden aan elkaar koppelen????? Nou jaaa, het gaat ze toch zeker niets aan wat ik verdien, en wat mijn sofinummer is?? Wat vinden jullie daar nu van? Tegenwoordig willen ze echt alles van je weten.

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 10:52
door Honeybee
belachelijk gewoon!

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 10:55
door BartVB
Jep..
Datamining en dat soort leuke dingen.. Kan je als bedrijf tegenwoordig echt heel geile dingen mee uithalen..

Maar voor de gemiddelde consument inderdaad niet leuk. Privacy wordt IMO tegenwoordig nogal eens over het hoofd gezien..

Zelfde met die dingen als Airmiles en dat soort acties. Brrr.. Eng gewoon. Je wil niet weten wat er allemaal over je in computers opgeslagen zit..

Hmmm..

Ik zou natuurlijk kunnen kijken wat de indidividuele bokt lezer interesseerd (op basis van topic die die bokker leest, reacties die hij/zij plaatst) en dan koppelen aan de adressen die we door het weekend en de bokteling hebben verkregen..

Hmmm, centjes! Dan die gegevens doorverkopen aan Divosa en co voor de direct marketing Knipoog }> }>

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 11:18
door Cody
Ik heb dat formulier ook gehad van Unive. Echt dikke onzin. Je zoekt alles netjes uit, stuurt het formulier op en ik heb er nooit meer wat van gehoord. Belachelijk gewoon. Boos!

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 11:32
door janna
Maar de reden is mij echt niet duidelijk hoor. Ik heb niets met die ziekenfondstoestand te maken. Ze kunnen me de boom in! Ik stuur ze wel een briefje terug. Zonder sofi, want die hebben ze in mijn geval toch niet nodig!

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 13:47
door Kitty
Ja maar....

Voor de AWBZ kunnen ze dat IDD niet van je vragen. Het kan wel zijn dat ze die gegevens nodig hebben voor de MOOZ en de WTZ, maar dan moeten ze <u>daar</u> ook om vragen.

Eh... ik werk bij een ziektekostenverzekeraar maar ik weet het zo niet uit mijn hoofd. Ken alle producten en bepalingen e.d. niet zo goed.

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 16:36
door Anoniem
Citaat:
Hmmm, centjes! Dan die gegevens doorverkopen aan Divosa en co voor de direct marketing Knipoog }> }>Hahahaha, veel te laat joh! Onze gegevens zijn immers al jaaaaaren bekend bij Divoza *LOL* !

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 16:37
door BartVB
Jaaa, jullie adres.. Da's op zich wel wat waard.. Maar bij Divosa weten ze nog niet wat jullie leuk vinden, al hebben en nog van plan zijn Knipoog

Dat soort gegevens (samen met NAW) is nog veeeel meer waard Knipoog

Hmm, ik heb eigenlijk ook nog ff jullie inkomen nodig *LOL*

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 16:42
door Anoniem
Mijn inkomen is doorgaans iets lager dan mijn uitgaven en da's Milena's schuld *LOL* *LOL* Knipoog) !!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-05-01 18:53
door UrbanL
He Sonja dat probleem heb ik nu ook. Geef inderdaad Leys maar de schuld. Party!!

Maare als divoza meer wil weten mag hooren als we daar leuke interessante mailingen en aanbiedingen op krijgen vindt ik het ook niet eens zo heeeeeeell erg. Maar inkomen en hoe ik verzekerd ben vindt ik wat minder hoor.

Gr Pris