Bokt.nl • Mental Theo
Pagina 1 van de 1

Mental Theo

Link naar dit berichtGeplaatst: 24-04-02 17:40
door Tessa_N
Ik ben zaterdag uitgeweeest naar de Manebrug in Lopik.
Mental Theo was er toen en er is gefilmd.
Dit zou over een paar weken worden uitgezonden op MTV, maar weet iemand bij welk programma dit wordt uitgezonden en hoe laat dat is?
alvast bedankt

Link naar dit berichtGeplaatst: 24-04-02 17:44
door Sypheron
MTV? Ik denk eerder op TMF maar omdat TMF nu ook van MTV is hebben ze misschien gezegd dat het van MTV was.. Ik denk dat het gewoon op een vrijdagavond bij Mental Theo on the Road komt.. is wel stoer joh!

Link naar dit berichtGeplaatst: 24-04-02 19:09
door Sundancer
Ja klopt:D Hij heeft ook altijd MTV Mircofoon Knipoog
Omdat buitenlandse sterren niet goed weten wat TMF is Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-04-02 12:47
door pniekepnak
mental theo on the road is toch elke avond van 11 tot 12 of heb ik dat nou mis?

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-04-02 12:50
door Desiree
Vreselijke vent vind ik dat. Hij heeft ooit een doos voor gek gezet. Ik weet niet of jullie dat toevallig gezien hebben. Ze was een domme koe, dat kan ik niet ontkennen. Er kwam niets fatsoenlijks uit, alleen heel erg dom gelach. Ze zou getatoueerd worden geloof ik op haar borst. Ze moest niet te preuts zijn, en hij trok dus zo haar bloes uit (ze was passief en dom, dus dat ging gemakkelijk bij haar). BH moest aan 1 kant ook uit, en toen vond hij dat er haren op zaten. Met plakband moest dat er af. lukte niet in 1 keer. Hij sloeg er nog een paar keer met zijn hand op en trok toen het plakband er af. Ik weet niet hoe het verder gegaan is, het was al laat en ik wilde slapen, reclame kwam en zo. Maar ook al is iemand nog zo dom, ik vind het niet correct om die persoon in het volle honderd zo af te zeiken.

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-04-02 18:11
door Tessa_N
Maar in de bus zeiden ze juist dat het op MTV kwam, omdat TMF en MTV samen gaan. Want dan gaan er heel veel programma's van TMF naar MTV.
Maar ik zou niet weten wanneer het komt.........

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-04-02 09:18
door Desiree
trekt hij dan zoveel kijkers? Je kunt hem nu bepaald niet sympathiek noemen, en de muziek tussendoor sucks ook behoorlijk.

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-04-02 10:49
door Clautje
Ja,MTV en TMF gaan over 4dagen samen.(dus op MTV krijg je nederlands gepraat..)
Maar menthal theo moet ff een cursusje volgen voor 'inhouden' volgens mij, hij heeft altijd een grote bek en seksistisch ,maar hij kan wel goed mensen voor jan met de korte achternaam zetten.

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-04-02 11:04
door Desiree
Seksistisch ja, dat kun je wel zeggen! Ik snap ook niet dat ze zo'n vent uit zenden. er moet eens een grens komen in wat wel en niet kan. Ik ben niet zo;n voorstander van die nederlandse "alles moet kunnen" cultuur die hier heerst.

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-04-02 11:08
door Sypheron
Desiree schreef:
Seksistisch ja, dat kun je wel zeggen! Ik snap ook niet dat ze zo'n vent uit zenden. er moet eens een grens komen in wat wel en niet kan. Ik ben niet zo;n voorstander van die nederlandse "alles moet kunnen" cultuur die hier heerst.


Ik denk dat dat opzich wel een goed teken is van een democratie, als je het niet wil zien, dan kijk je gewoon niet! Ok mental theo gaat wat ver, maar als je niet wil dat ie dat bij jou doet dan moet je gewoon niet gaan op een avond als hij er is, dat staat namelijk altijd van te voren aangegeven en de meeste gaan zelfs voor Mental Theo naar die discotheek... Er moeten grenzen en regels zijn over verschillende onderwerpen, maar ik denk dat je bij dit onderwerp er zelf bij bent als hij je voor gek zet!

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-04-02 11:22
door Desiree
maar in dat programma zie je hoe respectloos met mensen wordt omgegaan, en dat straks gaan veel jongeren dat nog normaal vinden ook! en daardoor gaat de maatschappij gewoon naar de knoppen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-04-02 11:25
door Sypheron
Ik denk dat de mensen die zulke dingen over gaan nemen toch al niet helemaal 100 % deugen, je bent toch wie je zelf bent? En je bent zeker niet iemand anders!