Boekenbon gehad!

Moderators: Shanna, Dani, Murthul, Polly, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-11-01 22:47

Het is ongelooflijk maar toch echt waar: ik heb van mijn school een boekenbon ter waarde van 25,= gekregen. Ze waren namelijk zo stom geweest om mijn collegegeld twee keer af te schrijven (ook bij een heleboel andere studenten). Binne 4 dagen stond het weer op mijn rekening maar omdat het toch wel heel vervelend was hebben ze naar iedereen bij wie het twee keer was afgeschreven een boekenbon gestuurd (hoeveel rente hebben ze wel niet gevangen over die dagen????? collegegeld is tegenwoordig tenslotte niet echt goedkoop)

Ik zou natuurlijk de bon weg kunne geven als Sintkadootje, maar dat doe ik lekker NIET. Ik ga er een paardenboek voor kopen. Ik heb nog een paar leesboeken liggen dus ik wil lekker een paardenboek.

Maar welke?

Misschien die goedkope encyclopedie? Of toch een ander, ik zag laatst ergens ''Springen met Piet Raaymakers'' in de aanbieding.

Jullie nog tips? Mag tot 30,=


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _HS_, b485, CharlotteCC, dauphine, fjaril, Geerten, Ginger1991, Janneke2, Just_bo, Kim_89, Laura90, LisanneMans, littletash, mnka, nienmoon, tanec_meisje, Tanya, xWouter en 149 bezoekers