Ik heb altijd geweten wat ik wou tot nu!

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Alikesflame

Berichten: 5222
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: Vledderveen

Ik heb altijd geweten wat ik wou tot nu!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-04 20:53

Al vanaf klein meisje wil ik boerin worden. Dus ik havo gedaan (3 jaar) en toen naar de MAS. ook leuk gehaald. En toen aan het werk. Nergens wat te vinden in de koeien enzo. Nou ik dus in de paarden aan de slag. Daar ben ik gestopt (ontslagen seizoen was voorbij) En nu tja nu weet ik het niet meer. In de paarden wil ik niet meer. Dan heb je nog maar weinig zin om je eigen te doen. Dus ben ik maar gaan solicitern bij de Formido en Hema, maar eigenlijk wil ik dat niet. Sterker nog ik weet niet eens wat ik ECHT wil. Nouja wil graag bij een boer melkken enzo, maar ja waar vind je dat.
Ik zou ook met hoefsmid bezig dat word dan pas in maart. Scheve mond
Eigenlijk raar ik wist altijd wou ik wou en nu Verward


Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-04 20:57

Ik kan me natuurlijk vergissen, maar is zo'n opleiding 'in de koeien' er niet op gericht dat je zelf een boerderij kan runnen? De jeugd hiero doet 't nl echt om het bedrijf over te kunnen nemen, werk zul je daar nl niet snel in vinden. Dan zou je al echt het geluk moeten hebben dat er ergens in de buurt een enorm groot veebedrijf zit, maar hoe groot is die kans...? Vooral nu alles geautomatiseerd word!

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

Tomaatje

Berichten: 2505
Geregistreerd: 16-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-04 20:57

Misschien een jaartje gewoon weg, naar het buitenland ofzo?
Daar werkervaring opdoen.

Alikesflame

Berichten: 5222
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: Vledderveen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-04 21:02

Klopt maar je kan er ook een eigen paardenbedrijf enzo mee beginnen. En tot nu toe is mijn broer en mijn zus allebei ook een eigen boederij begonnen en mijn vriendin op een bedrijf. ook kan je bij de boerenhulp AB aan de gang, maar heb nog geen rijbewijs. als ik die nou had was het een stuk makklijker.

Zou op zich wel naar het buitenland willen, maar vind dat wel moeilijk, vooral omdat het eindelijk goed met mijn paard gaat en ik thuis ook een hoop moet doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 1234, Annemijn, Bonna, Deijs, Evi84, Googlebot, Ies_, Kashmino, Mallootje, Mars, Nustice, Plien91, ReadTheRulez, SophieFT, sterreke98, Suusie22, tanec_meisje en 96 bezoekers