Vanavond dans Try Out... spannend!

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Shiloh

Berichten: 16770
Geregistreerd: 23-07-02
Woonplaats: Nijmegen

Vanavond dans Try Out... spannend!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-04 13:57

Ben helemaal zenuwappig...

Nadat ik van de week eindelijk mijn latin outfit heb : [AM] Update: Shiloh en haar rokjes fobie! is vanavond de volgende stap in het gehele dansverhaal... Bloos ...

Het eerste jaar dat ik danste zat ik bij een dansschool die echt heel erg goed was. Ik was 100% tevreden. tot aan het eidne van dat eerste jaar de dansschool werd overgenomen door iemand anders. De kwaliteit van de lessen in het 2de jaar ging DRASTISCH achteruit, ik leerde amper iets, en tegen het eind van de cursus zilver kende onze groep per dans wel geteld, 1 figuur meer als de beginnertjes!

Ik was dus totaal niet tevreden over de clublessen en wilde iets anders. Zeker nu ik volgend jaar dan wedstrijden gaan dansen wil ik snel veel leren! ik wil een cursus volgen waar ik de lat voor mezelf lekker hoog kan leggen waardoor ik lekker hard door kan trainen! Nu kwam er bij onze dansschool een nieuwe groep, de sportklas, dat zou een groep zijn die serieus gericht op het wedstrijd dansen zou trainen. MAAR daarvoor moest je dus goud gedaan hebben, en ik heb pas zilver gedaan. Maar mijn danspartner danst al 10 jaar, dus gemiddeld zitten wij makkelijk hoger dan dat goud niveau.

Na mijn cursus zilver volgde er gelijk 7 weken een techniek cursus waar mijn partner en ik aan mee deden. aan het begin van die cursus, vroegen wij of wij tóch de sportklas mochten doen. daar zouden we voor het einde van de cursus antwoord op krijgen. Maar dat einde kwam en ging, en geen antwoord. Vervoglens zouden we antwoord krijgen voor de zomerstop enkele weken later. Maar de zomerstop kwam en ging en geen antwoord. Toen werd ons een antwoord beloofd halverwege de zomervakantie. Maar halverwege kwam en ging en geen antwoord. Toen gingen we 2 weken terug bellen. Ze zouden deze week gaan overleggen, en in de loop van de volgende week werden we gebeld. Maar we werden dus niet gebeld! Dus belt Paul opnieuw maar krijgt als antwoord. "Nee, we weten nog niks, het is ook zo druk, en wij zouden jullie bellen. doei" Echt zo grof... zo wens ik niet behandeld te worden en ik was toch al niet tevreden over de dansschool, intussen hebben paul en ik interesse gekregen in een adnere dansschool in den bosch waar we ook wedstrijden kunnen dansen.

Dus na dat telefoontje waarbij ik echt enorm pissig ben geworden (ze nemen ons gewoon totaal niet serieus en houden ons alleen maar aan het lijntje, daar heb ik gewoon genoeg van!) zijn we die andere dansschool gaan bellen. Zij hebben vanavond een vrije dansavond en dan moeten we langskomen gaan we doorspreken en moeten we gewoon gaan dansen en zouden ze ons in de gaten houden. Bij die andere dansschool hebben we op wedstrijden afgelopen jaar vrienden gemaakt en nu hopen we bij hun in de groep te mogen. Die groep danst nu 3,5 jaar dus de vraag is of dat gaat lukken, ik hoop het. Ik ben iig mega gemotiveert en wil er echt kei en kei hard voor werken!

Ik hoop zo dat het gaat lukken vanavond, en ben echt MEGA nerveus!

We hebben bij de dansschool van vorig jaar nog wel een hoop vrienden en ik wil ook graag gewoon nog daar naar vrije dansavonden komen, en mijn danspartner wil nog erg graag assisteren in de beginnersgroepen. ZE zullen het niet leuk vinden dat we weg gaan, maar jah, ik hoop dat daar maar verder niet teveel problemen mee komen. Want aan de gezelligheid ligt het echt niet, maar aan de kwaliteit! Ik weet niet of ze boos worden, maar ik vind het wel logisch, als je de koffie van de appiehappie niet lust ga je die toch ook bij een andere supermarkt halen Verward

"Every song has a CODA, a final movement. Whether it fades out or crashes away. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?"


Natalie

Berichten: 4331
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Alken (België) (Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-04 16:44

Superveel succes gewenst op de try out OK dan!

En ik vind het niet meer dan logisch dat als ze je zo van 't kastje naar de muur sturen dat je het beu wordt en wat anders gaat zoeken...
Hopelijk hebben ze er bij je 'oude' dansschool begrip voor, hoewel zij niet degenen zijn die er begrip voor moeten hebben vind ik... 't Is toch volledig jou keuze waar je danst...

Sommigen maken het leven mooier, gewoon door er te zijn...
30-05-2007 Annelies
20-02-2009 Daan

Eliane

Berichten: 2409
Geregistreerd: 13-09-03
Woonplaats: Leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-04 18:11

Héél veel succes dan zometeen!!!

En hopelijk kan je nog gewoon vrij dansen op je oude school zonder gedoe: kan me namelijk wel voorstellen dat je het ondertussen zat bent.

You can either agree with me or be wrong.

Shiloh

Berichten: 16770
Geregistreerd: 23-07-02
Woonplaats: Nijmegen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-04 23:44

Het was echt SUPER! wat een geweldige dansschool is dat toch, echt een dansschool met een instelling die me aanstaat...

Ik heb zelf de ambitie en de wil om snel ver te komen en veel te leren! Mijn huidige dansschool wil/kan mij niks aanbieden wat naar deze ambitie toeleeft. maar de dansschool waar ik geintresseerd in ben kan dat dus wel!

We kwamen daar aan en zaten eerst even met onze toekomstige trainer te praten. Verteld hoe de situatie was rond onze huidige dansschool, en dat we dus niet bepaald tevreden waren. Dat we vrienden had gemaakt bij deze dansschool en dat we graag bij hun in de groep wilde. Die trainer zei al gelijk, "kijk als jullie dat willen dan vind ik dat prima. Kijk pasjes zullen nooit hetzelfde zijn, daar zal aan gewerkt moeten worden dat jullie de nieuwe programma's leren, niveau en techniek is veel belangrijker!. Maar ik zeg altijd maar als de wil er is, dan lukt het ook. Als je maar de ambitie hebt en er echt voor wil gaan dan kan geen niveau te hoog zijn. (bij wijze van spreken dan)" en dat is PRECIES de mening die ik ook deel. Zolang je maar wilt en er geheel voor gaat dan kan het alleen maar goed komen! Toen zijn we bij die dansavond wat gaan dansen, en ging hij kijken naar hoe het eruit zag, en of hij dus het er mee eens was en dacht of het zou gaan lukken de groep die we wilde. Toen we na een tijdje terug gingen om te overleggen, zei hij gelijk, zag er prima uit! ik vind het prima. Hij heeft ons toen in inschrijf formulier gegeven, en nog even tijd om na te denken. Maar we waren hoe dan ook van harte welkom!

Super, dat is het beste woord wat ik eraan kan geven. De hartelijkheid vriendelijkheid, openheid, dezelfde instelling, alles is tip top geregeld! Wat mij betreft gaan we van dansschool switchen, ik zie het helemaal zitten...

(al zullen de kosten voor mij wel wat hoger oplopen aangezien ik toch elke keer de trein zal moeten betalen, maar ach, dat overleef ik ook wel weer! ik heb het er iig voor over!)

"Every song has a CODA, a final movement. Whether it fades out or crashes away. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?"

Ing__

Berichten: 11176
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-04 03:56

super leuk dat het zo goed is gegaan!
succes op je nieuwe dansschool Haha!

Dag lieve mama...

Shiloh

Berichten: 16770
Geregistreerd: 23-07-02
Woonplaats: Nijmegen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-08-04 07:10

Ik heb vanmorgen tijdens mijn krantenwijkie met mijn danspartner gebeld... (die dan altijd op de fiets onderweg naar zijn werk is Knipoog ) en we zijn het er eigenlijk wel overeens, de dansschool van afgelopen jaar heeft het gewoon helemaal verbruid bij ons. En wat ons betreft gaan we naar die nieuwe. Vanavond is er weer voor het eerst vrijdansen bij de huidige dansschool. We gaan niks vragen, we gaan niks zeggen, we laten HUN met een antwoord komen, komt die vanavond niet, zijn we ZEKER weg... komt die wel dan zijn we wat mij betreft eigenlijk ook gewoon weg. Ik heb het gewoon echt gehad met ze.. En ik hoop dat we wel nog steeds welkom zijn, ik bij vrijdansen, en mijn danspartner bij vrijdansen en assisteren. Maar dat zal geheel aan de dansschool liggen, ik ben benieuwd hoe proffecioneel ze zijn... ze staan er een beetje om bekend om alles vrij persoonlijk op te vatten... ach jah, we shall see....

"Every song has a CODA, a final movement. Whether it fades out or crashes away. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?"


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, GoogleAdsense, Googlebot en 33 bezoekers