Bokt.nl • Farenheit 9/11 gezien?
Pagina 1 van de 1

Farenheit 9/11 gezien?

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-04 01:57
door Arabesk
Wie heeft m gezien en wat vond je er van? Ik heb m gezien, maar ik vond het stukje met al die lijken en gillende gewonde mensen toch erg schokkend, bah! Verder bevestigde deze film mijn mening over Bush en sommige Amerikanen alleen maar meer Haha! .

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-04 02:13
door Jennygirl
Ik heb de film gezien. Het is een goede film, zolang je in je achterhoofd houdt dat het Michael Moore's visie op de zaak is. Hij heeft uiteraard bewijzen verzameld om zn verhaal te onderbouwen, maar hij laat maar een kant van het verhaal zien.

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-04 02:24
door Eliane
Ik heb hem niet in zn geheel gezien, maar wel stukjes en veel over gehoord (heb wél 'bowling for columbine' gezien). En eerlijk gezegd vind ik Michael Moore net zo 'erg' als Bush.

Zijn films zitten vól met drogredenaties, vooroordelen en gewoon feitelijke onwaarheden. Het is één en al manipulatie, en dan pretendeert hij nog om een 'documentaire' te maken... Wees dan zo eerlijk om het gewoon propaganda te noemen Lips are sealed

Ik ben ook erg anti-Bush en vind het zéker een goed idee om al zijn fouten eens goed onder de aandacht te brengen, maar zo is het gewoon een lastercampagne wat hoogstens een verkeerd effect gaat geven

Overigens was hier laatst nog een topic over Lachen

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-04 18:25
door UK_eef
Zie 'zoeken'.