fokster van mijn hondje aan de telefoon gehad

Moderators: Dani, Muurp, Murthul, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Maaike

Berichten: 11577
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

fokster van mijn hondje aan de telefoon gehad

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-07-04 11:31

Na een lange tijd twijfelen of ik wel zou bellen heb ik vandaag toch maar gebeld naar de fokster van Binky. Zat met een aantal vragen en daarbij kwam ook nog eens dat de fokster vast niet wist dat Binky een ander baasje had dan zij dacht.

Dat wist ze inderdaad niet, en ze was daarom ook blij dat Bink bij mij terecht was gekomen. Ze dacht dat hij het nu dan in ieder geval beter zou hebben bij mij dan bij zn vorige baasje.
De ouders van Binky zijn beide ook Jack Russells. Mams is een driekleur, erg klein en gladharig. Paps is zwart met bruin en ruwharig. Dit verklaart waarschijnlijk ook waarom Binky niet zo glad is als de meeste gladharigen, hij heeft een wat dikkere/stuggere vacht maar niet ruw.
Verder komt Binky uit een nest van 4. 2 daarvan waren zwart met bruin, 1 wit met lichtbruin en een bijzondere grijze, Binky dus. Binky was de grootste van het nest "echt een worstje" zei de fokster Haha!
De precieze geboortedatum van Binky zal ik nooit te weten komen, daar kon de fokster met helaas ook niet mee helpen. Wel zei ze dat de pups eind oktober geboren waren. Dus niet half september zoals mij verteld was, Binky was dus ook geen 10 weken toen ik hem kreeg. Ik zal voor de gein eens uit gaan rekenen hoe oud hij dan was toen hij bij zn moeder wegging, volgens mij erg jong...

Fokster vond het erg vervelend dat Binky een slechte start heeft gehad en al zo snel van eigenaar gewisseld is. Het gedoe met zijn spoelwormen door te laat (of niet) ontwormen van de vorige eigenaresse en de entingen die niet gedaan zijn bij de vorige eigenaresse vond de fokster erg kwalijk.

Ze vond het wel erg leuk dat ik belde. Heeft mijn adres opgeschreven en ze gaat me foto's opsturen van toen Binky nog een Binky'tje was. Lief he. En ze bedankte me heel hartelijk voor mijn belletje

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:


UrbanL

Berichten: 14574
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-07-04 11:46

Mhh altijd leuk dit soort dingen drempel is hoog maar ja je ziet het.

Leuk heb ook foto's van jari bij de geboorte kreeg ik als kado. Maar ja had jari al besteld voordat ze gemaakt werd hahah Haha!>

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Liesje1611, LouLouB, Nustice, vevina en 87 bezoekers