Jaa ik heb een baan!!

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Jaa ik heb een baan!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-07-04 17:46

Ik had vanmiddag een tweede gesprek gehad en ik ben dus aangenomen het was erg spannend allemaalm maar ben er wel doorheen nou.

Ik ga dus werken op de Euroborg en dat is eht nieuwe stadion van FC Groningen, mijn taak is daar secretaresse te zijn maar ook het plannen en organiseren van rondleidingen op het bouweterrein, en zo nog wel een paar meer dingen die ik nu in mijn vreugde een beetje vergeten ben. ik kom daar dus op het informatie centrum en wordt waarschijnlijk een beetje het aanspreek punt van alles en dat van de grootste bouwput van Noord Nederland, ik ben echt harstikke blij en ook wel een beetje trots.

1 september mag ik beginnen en in augustus ga ik een dagje meelopen op het bedrijf, om het een beetje te leren kennen en de mensen daar natuurlijk en ik heb uiteraard ook nog wel wat vragen maar dan mocht ik mijn toekomstige baas Clown gewoon even bellen.

Het is allemaal zo snel gegaan, vorige week hebben ze me gebeld of ik interesse had en vorige week woensdag had ik mijn eerste gesprek en vnadaag mijn tweede en nu heb ik het dus.

Vind het zo erg leuk ook omdat ik zelf wel een beetje sportfan ben en het bedrijf wat mij aanneemt dus nu heel erg veel met FC groningen te maken heeft, verder hebben hun ook de Giro d'Italia georganiseerd, dus dat is echt heel erg leuk.
Heb er heel erg veel zin en, en wat mij betreft begin ik morgen.

Ben direct wezen shoppen natuurlijk moet uiteraard wel representatief er uit zien.

Mensen bedankt dat jullie voor mij geduimd hebben het heeft heel erg beholpen, zo zie je maar weer dat Bokt voor verschillende doeleinden geschikt is Knipoog


andalusier
Berichten: 132
Geregistreerd: 29-07-03
Woonplaats: Lisse

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-04 18:23

Gefeliciteerd en heel veel succes!! en veel plezier natuurlijk!

UK_eef

Berichten: 3933
Geregistreerd: 18-06-03
Woonplaats: Amersfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-04 19:19

Gefeliciteerd!!

Amy77
Berichten: 11221
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-04 19:53

He wat leuk voor je zeg. Gefeliciteerd mevrouw de secetaresse..Nog ff een fijne vakantie dan, want straks begint het echte leven.

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

Remy

Berichten: 2706
Geregistreerd: 02-06-04
Woonplaats: Sint Anthonis

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-04 21:11

Van harte gefeliciteerd!! Zo makkelijk is het momenteel ook niet om een leuke baan te vinden, dus heel veel succes ermee OK dan!

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-07-04 21:24

Nee dat klopt zo makkelijk is het idd niet en daarom ben ik ook nog eens extra blij, ook omdat ze vcan de universiteit dus hadden gebeld dat ik het niet zou worden, maar ja dat kon me toen natuurlijk nog maar heel erg weinig schelen en ik ga hier echt het beste van maken en eht onderste uit de kan halen natuurlijk.
Dit is een kans die je maar zelden krijgt en die moet je dan dus met beide handen aannemen anders lukt het dus niet meer en heb je er later enorme spijt van.
Ik vind eht allemaal wel erg spannend hoor, maar volgens mij is dat altijd wel een beetje zo, heb namelijk nog maar 1 keer eerder gesolliciteerd en daar werk ik nu nog steeds had er dus ook nog niet zo heel erg veel ervaring mee. Gelukkig ben ik vanmezelf heel erg eerlijk en heb ik me niet beter voorgedaan dan dat ik in werkelijkheid ben. Dan snij je jezelf ook wel in de vingers later denk ik, maar er zijn nou eenmaal mensen die dat wel doen.

Kan het gewoon nog niet helemaal bevatten en loop echt constant met een enorme grijns op mijn smoeltje. Heb ook de hele dag nog niet de opmerking gekregen d at ik chago keek namelijk.

Heb nu alleen nog wel wat extra nette kleertjes nodig denk ik. Heb namelijk maar 1 zwarte broek en wil nog wel wat extra broeken erbij hebben denk ik, shirtjes enzo maak ik me niet zo heel erg druk over en ik de zomer is het ook niet zo heel erg heb rokjes genoeg, maar voor de winter wordt het nog wel een probleem ben ik bang. Zien we dan wel weer.

Ik vannacht heel erg lekker slapen denk ik.

moowsy

Berichten: 7476
Geregistreerd: 23-12-03
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-04 21:28

Hé super zeg! Gefeliciteerd! Heel veel plezier en succes! Haha!

how sweet can it be to be loved by you

Nadir

Berichten: 11231
Geregistreerd: 12-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-04 21:45

Leuk! Lekker tussen al die lekkere voetballers/bouwvakkers... Haha!
Gefeliciteerd! OK dan!

~ The world is a book and those who do not travel read only one page ~

djuno

Berichten: 4380
Geregistreerd: 24-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-07-04 11:32

Gefeliciteerd hoor en je mag best trots zijn op jezelf want zoveel banen zijn er niet. Maar even een puntje (is opbouwend bedoeld!!!).....let op typefouten en grammatica. Je schrijft bv. bijna iedere keer "eht" i.p.v. "het" en zo zijn er nog een paar dingetjes. Is echt niet l*llig bedoeld hoor maar daar valt men op den duur over.

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-04 12:04

Ja dat weet ik wel hoor maar dat komt nu vaak door het te snel typen, en als ik echt netjes moet typen gaat het wel goed. Probeerde er al wat beter op te letten en ik heb niog anderhalve maand om het te veranderen, en ik denk dat dat wel gaat lukken.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: asm_kayleigh, BingBot, Cleo_, DanielleB, EJV, FransienE, Gianti, Ketly, lastig, lindo, Liselot, lyndavista, miramii, Peperkroket, pretty, Snorlex, Westhof, x__danii, Xhiske, xPabloBokt, xWouter en 152 bezoekers