Laura en de grote Uitzendbureau-test

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Laura en de grote Uitzendbureau-test

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-04 17:23

Nou, per september heb ik dus geen vaste baan meer, dus ik denk: laat ik er maar vroeg bij zijn en meteen op zoek naar iets nieuws. Dan meteen eens informeren of ik ook nog ergens bijklussen kan zodat ik flink kan shoppen in NY straks.

Maargoed, begin bij MF, 'mijn' uitzendbureau. Die was dus ineens opgedoekt Verward Goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen. >;)

Dan maar Inperson. Die wilden meteen een afspraak maken. Verward Maandagmorgen 9u afgesproken (maar ik dénk dat ik dat verzet, aangezien ik zondagavond een spannende date heb Knipoog )

Manpower. Daar stond ik nog in de computer van 2000. Oeps dat was dus niet echt meer up to date Haha! Even aan tafel geschoven en daar werd meteen SNT al geopperd. Gaaaap Dat is al de 15e keer dat ze me zoiets aanbieden. Dat is mensen bellen in de avonduren, en nee dat doe ik liever niet. Vervolgens kwam Laura erachter dat de jaartallen in het CV niet klopten, ook lekker slim. Blond Meneer bedacht dat hij wel iets had voor twee dagen pw. Wel een beetje ver weg. Dat heb ik maar even open gelaten. Wil ik vervolgens netjes dag zeggen en die man een hand geven, heeft ie maar één arm. Een linker. Oeps. Frusty Dus maar zijn linkerhand geschud. Ehhhh... Haha!

Dan Adecco die me netjes inschreven en wel zouden bellen als er iets was.

Vervolgens Vedior, waar ik geholpen werd door een oud-schoolgenoot die een stemafwijking heeft ofzo. Ze praat heel nasaal. Okee, sorry.. maar ze klonk echt net als een eend. Zij zijn groot en ik is klein! Zit je daar serieus een gesprek te voeren... Ik heb me dus heel hard op mijn cv geconcentreerd om niet heel idioot in lachen uit te barsten. Gelukkig mocht ik snel weg, want met een 'we kunnen je niet helpen, kijk zelf maar op de website' kwam ik niet zo ver. Clown

Content dan. Die mevrouw was heel geinteresseerd in mijn CV en vond het een handige constructie dat ik ook wel vakantiewerk wilde doen. Dan kon ik bv eerst vakantiewerk en direct proefdraaien voor een vaste baan vanaf september! Toen vroeg ze of ik een opzegtermijn had en toen ik vertelde dat ik een schriftelijk contract had tot april en het mondeling verlengd is tot september, had ze nog een paar goede ideeen. Ik moet nog eens even uitzoeken of mijn contract niet gewoon stilzwijgend verlengd is zodat ze niet eens van me af kunnen per september! OK dan! Vervolgens had ze al wat leuke vacatures waar ze voor me achteraan zou bellen. Cool

Content wint deze ronde dus!! Maandag nog maar even bellen naar teleprofs en dan wat CVs sturen naar willekeurige bedrijven!

Iemand nog andere tips? Ik zoek dus vanaf september of oktober werk voor ongeveer 16upw, flexibel naast mijn studie. En weet iemand te vertellen of je recht op bijstand hebt als je ook stufi ontvangt? Wat zijn jullie ervaringen met uitzendbureau's?

Nothing tastes as good as being lean feels *profielupdate*
Goed voornemen 2007: Sommige PBtjes slippen er nog wel eens tussendoor... dus mocht je geen respons krijgen; stuur svp nog eens en niet boos worden hoor Haha!


Justice
Berichten: 974
Geregistreerd: 02-03-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 17:32

Waar een middagje vacature jacht wel niet goed voor is! Haha!

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-04 17:35

Weer eens wat anders dan mannen-jacht Tong uitsteken

Voor de liefhebbers trouwens; mocht ik geen vakantiewerk vinden dan ga ik wel eens proberen om wat bokt-stukjes uit te draaien en richting een paar tijdschriften te suturen. Als iemand dáár nog contactjes of tips voor heeft hoor ik het ook graag Haha!

Nothing tastes as good as being lean feels *profielupdate*
Goed voornemen 2007: Sommige PBtjes slippen er nog wel eens tussendoor... dus mocht je geen respons krijgen; stuur svp nog eens en niet boos worden hoor Haha!

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 17:59

Ja dat zou jou heel goed afgaan.... Columschrijver!
Verder veel succes met het zoeken en vinden van een baan... Het zal niet meevallen helaas.

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

corinec

Berichten: 985
Geregistreerd: 15-01-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 18:02

Ik moet ook nieuw werk zoeken. Per 1 oktober lig ik eruit. Jakkes heb nu al helemaal geen zin om een nieuwe baan te zoeken.

Bettine

Berichten: 8557
Geregistreerd: 10-08-01
Woonplaats: Maasland

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 18:41

Oooh, dat met die arm Nagelbijten / Gniffelen

Succes met het zoeken naar een baan nog Lachen

Ik heb zelf trouwens ook goede ervaringen met Tempo-Team, misschien dat ze je daar ook nog verder kunnen helpen?

Gek van Dressuur?
Goede rijtechnische artikelen lezen?
Benieuwd naar een magazine vol instructie?
Dressuur Magazine Abonnement nu voor een introductieprijs van €30!

Sjimmy

Berichten: 17735
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 22:20

Harmen werkt nu via start (zit iig in veenendaal).

:evaw:

nickyu

Berichten: 23385
Geregistreerd: 15-03-04
Woonplaats: zeeuwsvlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 22:35

hoorde het via kennissen , diep triest, je kan wel merken dat t slecht gaat met de economie , normaal (vroeger)als je bij een UZB binnen kwam kreeg je gelijk koffie en gingen ze direct actief zoeken voor je
tegenwoordig mag je blij zijn dat ze een afspraak willen maken
ergens volgende week om je in te schrijven ,...

maar uh daar zou die theemuts wel s gelijk in kunnen hebben met
dat contract

als je nu al langer dan de contract datum aan het werk bent en je hebt niks op schrift zit je nu dus in vaste dienst , gefeliciteerd!! OK dan!
(of ze moeten zeer recentelijk die wetgeving hebben veranderd maar dat lijkt me sterk) zou t ff vragen aan een contract deskundige!!!

zakelijke mail nickyskeet@gmail.com -- http://www.nickyskeet.nl
pbs worden niet beantwoord

GEZOCHT westdorpe- verzorger/bijrijder
of te koop/ruil (tegen 1 / 2 span shet wagen) aangeboden E (ca.153cm) pony
reacties aub per mail keetelaar@gmail.com

Amy77
Berichten: 11207
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 22:35

www.monsterboard.nl schijnt ook goed te werken. Hebben ze geen zonnestudio's bij jou in de buurt? Dat is vaak voor wat minder uurtjes werken, verdiend lekker bij en vanwege de lange dagen daar dat ze open zijn, kan je mss ook sávonds werken..ideaal dus, dat deed ik ook naast mijn opleiding en dat werkte perfect..nou ja perfect, totdat ze je steeds gaan bellen of je wilt in vallen, hihi. Succes

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

Gast7521

Berichten: 39614
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 22:50

nickyu schreef:
hoorde het via kennissen , diep triest, je kan wel merken dat t slecht gaat met de economie , normaal (vroeger)als je bij een UZB binnen kwam kreeg je gelijk koffie en gingen ze direct actief zoeken voor je
tegenwoordig mag je blij zijn dat ze een afspraak willen maken
ergens volgende week om je in te schrijven ,...


Wat heb je liever: dat ze je meteen aan tafel kwakken en tussen alle werkzaamheden door effe gauw inschrijven, zonder je te leren kennen, zonder te weten wat je ECHT graag wilt en kunt,
OF dat ze een afspraak maken zodat de consulent z'n handen en dus ook oren vrij heeft, zodat je ook KWALITATIEF geholpen wordt?


Misschien is DAT de reden dat ze een afspraak met je maken? ( .....)
De gemiddelde consulent krijgt in deze economie rond de 13 werkzoekenden per dag aan zijn/haar bureau, en dan heb ik het nog niet over de telefoontjes. Die zelfde consulent zoekt ook nog eens vacatures voor de werkzoekende.... Need I say more?


Laura: wat praat je lekker respectvol over je oud-schoolgenoot.....
Wat kan die er aan doen dat hij/zij een stemafwijking heeft? En doet dat wat af aan het een baan voor jou kunnen/willen zoeken? (Met klein knipoogje: hij/zij heeft een leuke baan. Jij hebt misschien een fantastische stem, maar zoekt...... Knipoog )

janna

Berichten: 4073
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 22:53

Ik lag echt onder tafel na het stukje over die man met die ene arm. Heb je echt een serieus gesprek gehad met die man en dat niet eens gezien?
*proest*
Succes met je zoekactie in elk geval. En tempoteam heb ik zelf niet zulke ervaring mee. Ik vroeg om een parttime baan, lekker simpel en tijdelijk. Moesten ze per se een cv zien. Gaap.
En ik had al een tijd voor ze gewerkt. Kreeg ik een brief, dat ik voortaan mijn urenbriefjes moest komen brengen op vrijdagmiddag, anders kreeg ik mijn loon een dag later uitbetaald. Alsof ik elke week helemaal naar de stad ga om dat briefje in te leveren, daahaaag. Heb wel wat beters te doen op vrijdag in de namiddag.

-

Gast7521

Berichten: 39614
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 22:55

janna schreef:
Ik lag echt onder tafel na het stukje over die man met die ene arm. Heb je echt een serieus gesprek gehad met die man en dat niet eens gezien?
*proest*


Bij mij zien ze het meestal ook niet hoor.....

Sily

Berichten: 11491
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 23:35

Ik zou alvast een paar van je stukjes uitprinten en opsturen

Contact opnemen met een paar van die bladen, den dat je wel wat positieve reacties zal hebben, het is flexibel, alleen ik weet niet of het ook nog eens lekker betaalt Haha!

Of je nog dates zal hebben nadat alle mannen je verhalen *over zichzelf *LOL* * met foto van jou erbij hebben gelezen is een ander verhaal maar ja...dan kan je altijd nog het klooster ingaan en daar iets leuks bij verzinnen Knipoog

"Mag ik voor ik inslapen moet, mijn baasje nog 1 kusje geven?
Een soort laatste groet, echt, het duurt maar even!"

shasta

Berichten: 1270
Geregistreerd: 18-11-02
Woonplaats: Ede

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-04 00:54

Maar test resultaten van het rond uitzendburo's zag er iets anders uit.
Ik ben niet verder gekomen als een kort gesprek waarna ik de mededeling kreeg dat ik niet eens ingeschreven werd...... Dus dan maar via internet aan sollicitatieplicht voldoen, want ook dat leverd geen baan op.

NIEUWE PAARDJE OP DE FOTO viewtopic.php?f=53&t=456647&hilit=

maudy

Berichten: 1309
Geregistreerd: 04-11-02
Woonplaats: Akersloot

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-04 06:48

Is Exsample Media iets voor je? Gratis zakjes chips uitdelen op straat, op beursen staan, met een nieuwe smaak Knorr wereldgerechten in de supermarkt staan...

Mijn zus werkt er, naast haar fulltime studie. Je kunt je inschrijven en dan kun je bellen als je wilt werken, of zij bellen jou! En het schijnt nog goed te verdienen ook.

www.exsample.nl

Slim van je om nu alvast een baantje te zoeken, zeker nu al die examen kandidaten 3 maanden vrij hebben.

Succes! OK dan!

Bettine

Berichten: 8557
Geregistreerd: 10-08-01
Woonplaats: Maasland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-04 10:30

maudy schreef:
Is Exsample Media iets voor je? Gratis zakjes chips uitdelen op straat, op beursen staan, met een nieuwe smaak Knorr wereldgerechten in de supermarkt staan...

Mijn zus werkt er, naast haar fulltime studie. Je kunt je inschrijven en dan kun je bellen als je wilt werken, of zij bellen jou! En het schijnt nog goed te verdienen ook.

www.exsample.nl


Zoiets doe ik ook, maar dan voor Action Team, http://www.actionteam.nl

Ik moet komende weken gratis flesjes Spa uitdelen Lachen

Gek van Dressuur?
Goede rijtechnische artikelen lezen?
Benieuwd naar een magazine vol instructie?
Dressuur Magazine Abonnement nu voor een introductieprijs van €30!

Soraya

Berichten: 6875
Geregistreerd: 14-04-01
Woonplaats: Hoogvliet

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-04 19:14

Ik geloof ook niet dat je bijstand kan krijgen naast je stufi. Hoogstens een aanvullende beurs. Kan het ook niet in mn boeken vinden.

Hardcore-Soldier
Hardcore-fan#18
Respect2all

Nuage

Berichten: 16575
Geregistreerd: 29-12-01
Woonplaats: Assendelft

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-04 22:34

Waarom heb je Randstad overgeslagen?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie