Wat bezielt mannen ????

Moderators: Amaryllis, Muurp, Dani, Murthul

 
 
Mist

Berichten: 8966
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: noord brabant

Wat bezielt mannen ????

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-04 19:11

Af en toe....zoals vandaag...vraag ik me dat af !
Ik werk in de petrochemie, loop heel de dag met helm, brandvertragende kleding, bril, werkschoenen en walkie-talkie rond, en geloof me, dan zie je er niet echt op je "voordeligst"uit 99,9% van mijn collega's en/of ondergeschikten, zijn mannen. Je moet goed gebekt zijn om te overleven...in zo'n wereld, maar daar heb ik weinig problemen mee Schijnheilig
Vanmorgen bv in het rookhol...werd mij uitgelegd waarom mannen vreemdgaan....dat is dus omdat hun vrouw thuis niet goed genoeg haar best doet, dit was natuurlijk geheel bedoeld om mij op stang te jagen Verward maar ik heb goed stand gehouden.

Juist omdat deze discussie vanmorgen bezig was...en de dingen die daarna gebeurden... hebben mij toch aan het denken gezet, als overtuigd vrijgezel zijnde.

Een "collega" die al een paar weken extreme moeite doet om mijn aandacht te trekken (en geloof me, als het MIJ opvalt, dan moet ie erg z'n best doen Haha! -ben niet zo snel van begrip) blijkt een kind van 3 te hebben (ik neem aan dat daar ook een vrouw of vriendin aan vast zit Knipoog )

Een andere collega (een vrouw-die vandaag ontslagen was van het project) bekende mij dat Philip (waar ik ook mee samengewerkt heb maar die het project al een half jaar geleden heeft verlaten) smoorverliefd op mij was en haar (Cindy) zowat dagelijks emailt over mij Verward ook hij had een vriendin en kind !! Dit kwam werkelijk als donderslag bij heldere hemel voor mij.

Los hiervan, waarom is voor mannen vaak/soms het gras groener aan de andere kant ???

Ik probeer mensen (ja...zelfs mannen Knipoog ) zo te behandelen als ik zelf ook behandeld wil worden....eerlijk dus, soms misschien hard, maar ze weten wel waar ze staan.

Ik kan niet begrijpen waarom mannen met vrouw EN KIND op zoek gaan naar spanning en sensatie....als iemand mij dat uit kan leggen ?????

In the real world as in dreams, nothing is quite what it seems. (the book of counted sorrows)


annefloor

Berichten: 1902
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Bloemendaal

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 19:13

tja mannen ik kan ze niet verklaren.....

Als iedereen aan zich zelf denkt....word er aan iedereen gedacht.
Kom kijken naar mijn website!!!!!, en help mijn carriere een stukje verder.
http://www.annefloorrutte.nl

pmarena

Berichten: 34431
Geregistreerd: 09-02-02
Woonplaats: Onderste eiland van ZH

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 19:26

Dat hebben je collega's toch al uitgelegd vanochtend Haha!

Ik zou me er zelf veels te schuldig onder voelen....maar ik kan het me wel voorstellen dat een bestaande relatie na zoveel jaar zo indut dat er geen vonkjes meer aanzitten , maar het gewoon een beetje een gezapige sleur wordt.

Dat je dan weer de frisheid en spanning zoekt van "het versier-spel" ,
dus iemand die je nog echt voor je moet winnen , die je nog niet door-en-door kent , en die WEL aangenaam verrast is door je aanwezigheid (ik bedoel : je vrouw zal niet raar opkijken als je 's avonds voor de deur staat Haha! ) , ik kan wel begrijpen dat dat meer kleur aan iemands leven kan geven , ja.

Ik bedoel : als jij morgen in de stad loopt en iets ziet liggen ergens in een etalage , en het MOET hebben , je koopt het : loopt er de rest van de dag mee rond en staat die nacht 3 x op speciaal om er even gelukzalig naar te kijken Haha!

Na een tijdje MERK je geeneens meer dat je het hebt...is het bijzondere en nieuwe er wel een beetje vanaf , en het IS er gewoon , vanzelfsprekend. Dan ga je weer andere interesses krijgen...en zie je weer wat nieuws wat je DAN weer het gevoel geeft van : jaaaa! Hebbuh !!


Okee , laat mij maar zwetsen Clown

PAARDVRIENDELIJKE ZADELS EN RUITERSPORTARTIKELEN ONLINE SHOP www.fijn-zadel.nl NU GRATIS VERZENDEN VANAF 50 EURO.
Heb je een vraag over een Barefoot-zadel? Kijk eerst even *HIER* Barefoot Nederland - alle nieuwtjes op FACEBOOK
KASSA-koopjes: Slowfeeder hooinetten 20mm, Biothane teugels in allerlei kleuren. *\o/* Klik hier

chantal1

Berichten: 5308
Geregistreerd: 14-11-01
Woonplaats: zeeuws-vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 19:35

Zo zijn er ook vrouwen hoor...
Het kan soms gebeuren dat het niet meer zo klikt en wel met iemand anders, tja dan kan het soms fout gaan. Als de relatie goed zit dan zal dat toch niet snel gebeuren.

Mist

Berichten: 8966
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: noord brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-04 19:36

Dus Pmarena, wil je hiermee zeggen dat dit net zoveel voorkomt bij vrouwen ? Verandering van spijs doet eten zeg maar ? Knipoog

In the real world as in dreams, nothing is quite what it seems. (the book of counted sorrows)

mysweety
Berichten: 53
Geregistreerd: 29-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 19:39

pb een paar mannelijke bokker Knipoog
mischien kunne hun het uitleggen??

Esther

Berichten: 3572
Geregistreerd: 04-04-01
Woonplaats: Achterhoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 19:39

Ik weet niet wat mannen bezielen, wat mij wel opvalt is dat mannen die werken in een echte mannenwereld zich net gedragen of ze nog nooit een loslopende vrouw hebben gezien.
Wij komen bij veel verschillende bedrijven voor het meten van emissies, soms staan ze op een rij met open mond te kijken als mijn vrouwelijke collega of ik langs kom lopen, het toppunt is toch wel als wij met zijn 2-en zijn. Aan de andere kant worden ze dan in ene ook heel behulpzaam, willen ze dingen voor je versjouwen enzo. kun je mooi misbruik van maken soms. Schijnheilig

Ben je op zoek naar de handleiding van je paard of hond? Kijk op http://www.handleidingpaard.nl of http://www.handleidinghond.nl
Op zoek naar kvv of gedroogde snacks in de omgeving van Terborg? http://www.kompleetversvoerenzo.nl
Een plek op aarde waar paarden nog paard mogen zijn: http://www.pferdehof-montferland.eu

Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 19:45

Mist schreef:
Dus Pmarena, wil je hiermee zeggen dat dit net zoveel voorkomt bij vrouwen ? Verandering van spijs doet eten zeg maar ? Knipoog


Weet het wel zeker... Dat mannen vreemdgaan, of meer/vaker dan vrouwen, is echt een enorm vooroordeel...

Maar zoals Pmarena al zegt: er komt sleur in de relatie, je zoekt spanning... Verliefdheid overkomt je, goede relatie of niet. En dan is het zaak om 'het object' te veroveren... Daarna is de fun er toch snel vanaf Lachen Denk dat jij de pineut was omdat je hetzelfde werk doet... Onbereikbaar in feite (je zegt het zelf al, 'niet zo snel van begrip').

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 20:16

Mist schreef:
Dus Pmarena, wil je hiermee zeggen dat dit net zoveel voorkomt bij vrouwen ? Verandering van spijs doet eten zeg maar ? Knipoog


Vroeger was dat niet zo. omstandigheden lagen anders voor vrouwen. MAar nu zijn vrouwen flink aan het inlopen. Ook vrouwen zitten in een relatie die vervelend kan zijn, en zij kunnen ook verliefd worden buiten een relatie. En zwak zijn en er aan toe geven.

Guess what.... vrouwen zijn ook mensen!

Niet dat ik die zwakheden goedkeur hoor. Voor mij hoeft het niet.

De hond is de betere mens

KellyenXena

Berichten: 3615
Geregistreerd: 08-04-03
Woonplaats: Roosendaal

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 21:03

Oh god,ik heb medelijden met je zeg..Eerst die sik als enorme afknapper, nu dit....

Wat mannen mankeerd weet ik ook niet hoor...Ben de enige meid in de klas en die verhalen die ze wel niet hebben... Verward

Maar dit gaat wel erg ver

Amy77
Berichten: 11208
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 21:45

Als ik t wist wat ze mankeerde, begon ik een opleiding psychologe om vervolgens gruwelijk rijk te worden aan het oplossen van dat verschrikkelijk nare karakter trekje van sommige mannen. Nu zeg ik sommige mannen,want de mannen waar ik nou net niet op val die gedragen zich meestal keurig..mmm, misschien zoizo opleiding doen en het probleem van mij oplossen, zodat ik wel val op van die keurige mannen?

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

Alet

Berichten: 5507
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 22:42

pmarena, je beschrijft het ge-wel-dig! Haha! gelukkig smaakt de 'maaltijd' die ik ingeslagen heb nog prima! Maar ik moet zeggen dat ik ook wel eens trek heb in iets anders, haha. Dat is toch heel normaal? Ik bedoel; ik heb ogen in mn hoofd en zie heus wel wat er nog meer rondloopt... Maar ik ben heel tevreden met Michiel, dus ik taal er niet naar. Misschien hebben mannen een minder knagend geweten oid? Zodat ze het wel gewoon doen, zonder zich enorm schuldig te voelen? Of eh... Ja daar heb je het al: ik kom er ook niet uit hoe dat nou zit bij mannen! Haha!

Faber quisque fortunae suae

Sily

Berichten: 11491
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 23:00

Al die sjans op je werk, toevallig met mannen die thuis braaf ene vrouw hebben zitten die niet werkt maar gewoon "huisvrouw" is?

Heb het in de jaren wel meegemaakt dat mannen met een huisvrouw thuis juist wel iets zien in die stoere werkende vrouwen Knipoog
Die zorgen voor zichzelf, handelen het zelf, en zijn zelfstandig.....heb er weleens discussies over gehad met enkele mannen op mijn msn en dat is tenminste het antwoord wat ik van hun krijg.

"Mag ik voor ik inslapen moet, mijn baasje nog 1 kusje geven?
Een soort laatste groet, echt, het duurt maar even!"

Alet

Berichten: 5507
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 23:03

Een man weet niet wat ie mist, maar als ze er niet is... doet dit me aan denken!
Jij bent zelfstandig, straalt dat uit, bent een sterke vrouw en waarschijnlijk onbereikbaar. Volgens mij zwijmelen die mannen gewoon!

Faber quisque fortunae suae

foetsie

Berichten: 2311
Geregistreerd: 11-01-04
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 08:18

Mannen zijn maar rare wezens. Knipoog
Ik had laatst nog iemand die wou mailen.
Even later kwam de aap uit de mouw dat ie een erotische mailcontact wou terwijl hij ook getrouwd was.
Nou die mailer is dus mooi exit. Haha!
Gras is altijd groener aan de overkant.

Geniet van het leven, want je leeft maar 1 keer!

Gast7521

Berichten: 39614
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 08:48

Ik zeg niet dat dit voor alle mannen geldt, maar voor een aantal wel. Probeer je eens in te leven in de volgende situatie:

Je werkt de hele dag van vroeg tot laat, in een mogelijk lichamelijk zwaar beroep, om te zorgen dat er voldoende geld in het laadje komt voor je gezin en om je kind een mooie toekomst te geven. Je vrouw is gestopt met werken want die wil optimaal voor het kind zorgen, en daar was jij het mee eens want jullie kind is jullie alles.
's Avonds kom je thuis en hangt je vrouw die je vroeger zo aantrekkelijk vond, in een joggingbroek op de bank, te kreunen dat ze zo hard gewerkt heeft, dat de kleine zo vervelend was en dat ze zo moe is. Kun jij niet eens een keer voor het eten zorgen, want je doet toch al geen moer in huis?!
Afijn, je kookt (niet lekker genoeg), daarna de kleine in bad doen en naar bedje brengen (want anders ziet die jou ook nooit door de weeks dus dat zijn jouw taken), daarna zet je een bakkie koffie, maar je vrouw gaat naar fitness/cursus/hobbyclub oid want die zit de hele dag al thuis tegen het gewouwel van die kleine aan te luisteren, dus die heeft ook recht op een stukje eigen leven....
Zit je dan, afgepeigerd van je werk, in je eentje op de bank.
Als je vrouw thuiskomt en je vraagt hoe het was, is het antwoord "goed, ik ben moe, ga naar bed". Je laat haar eerst douchen, volgt daarna, en als jij in bed kruipt, slaapt ze al. (tot de kleine begint te brullen voor een nachtelijke schranspartij die 1 van jullie op moet gaan knappen)Klinkt overdreven he? Maar eh.... volgens mij komt het heeeeel regelmatig voor. En als ik dan een man was, dan zou ik ook wel eens wat lol en spanning op m'n werk willen. Waarschijnlijk niet verder dan wat flirten en fantaseren (blijft het bij de meesten ook bij hoor), maar toch even dat spanningsveld opzoeken. Lekker.

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 10:06

Het generaliseertoontje steekt alweer aardig de kop op hier Scheve mond

Het ligt niet aan man of vrouw zijn, het ligt aan de personen zelf! En idd, het verhaal dat mannen vaker vreemdgaan dan vrouwen schijnt een broodje aap te zijn Lachen

De situatie die Sonja beschrijft klintk als een horror-scenario Scheve mond

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Alet

Berichten: 5507
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 10:25

hmmmja... ik denk ook dat het vooral aan de persoon ligt. Maar hoe komt het dan dat je van mannen veel vaker hoort dat ze vreemdgaan dan van vrouwen? Of zouden vrouwen het gewoon niet zeggen oid?

Over het horroscenario: ben ik even blij dat chiel en ik parttime gaan werken als er kids komen!!

Faber quisque fortunae suae

mysweety
Berichten: 53
Geregistreerd: 29-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 10:36

sonja schreef:
Ik zeg niet dat dit voor alle mannen geldt, maar voor een aantal wel. Probeer je eens in te leven in de volgende situatie:

Je werkt de hele dag van vroeg tot laat, in een mogelijk lichamelijk zwaar beroep, om te zorgen dat er voldoende geld in het laadje komt voor je gezin en om je kind een mooie toekomst te geven. Je vrouw is gestopt met werken want die wil optimaal voor het kind zorgen, en daar was jij het mee eens want jullie kind is jullie alles.
's Avonds kom je thuis en hangt je vrouw die je vroeger zo aantrekkelijk vond, in een joggingbroek op de bank, te kreunen dat ze zo hard gewerkt heeft, dat de kleine zo vervelend was en dat ze zo moe is. Kun jij niet eens een keer voor het eten zorgen, want je doet toch al geen moer in huis?!
Afijn, je kookt (niet lekker genoeg), daarna de kleine in bad doen en naar bedje brengen (want anders ziet die jou ook nooit door de weeks dus dat zijn jouw taken), daarna zet je een bakkie koffie, maar je vrouw gaat naar fitness/cursus/hobbyclub oid want die zit de hele dag al thuis tegen het gewouwel van die kleine aan te luisteren, dus die heeft ook recht op een stukje eigen leven....
Zit je dan, afgepeigerd van je werk, in je eentje op de bank.
Als je vrouw thuiskomt en je vraagt hoe het was, is het antwoord "goed, ik ben moe, ga naar bed". Je laat haar eerst douchen, volgt daarna, en als jij in bed kruipt, slaapt ze al. (tot de kleine begint te brullen voor een nachtelijke schranspartij die 1 van jullie op moet gaan knappen)Ben het met je eens,als je eerst keihard werkt en dan nog is wordt afgezeikt door je vrouw, dan zou ik ook wel wat meer spanning willen.
Zal het er trouwens eens met Jasper over hebben Schijnheilig .
Mischien ziet hij het ook wel zo(wegens zwanger zijnend) hang ik ook heel veel rond op de bank, ben bij vriendinnen, hij kookt, maakt het huis schoon, en werkt doorde weeks, en zaterdag. zondag zijn we altijd samen, en maken we er altijd een gezzelig dagje van. Dan heb ik weer een weekje om bij te komen, en hij eigenlijk nooit

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 10:54

Alet schreef:
Maar hoe komt het dan dat je van mannen veel vaker hoort dat ze vreemdgaan dan van vrouwen?

Hoeveel van die praatjes denk je dat stoerdoenerij is Knipoog

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Alet

Berichten: 5507
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 11:00

haha ja daar had ik nog niet aangedacht! mannen blijven toch altijd kleine ventjes met grote praatjes...

Faber quisque fortunae suae

pmarena

Berichten: 34431
Geregistreerd: 09-02-02
Woonplaats: Onderste eiland van ZH

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 11:03

Je vergeet de afwas Sonja Haha!

Onder mannen is het zeker "stoer" , terwijl het bij een vrouw "schandalig" is ?

Alhoewel dat tegenwoordig ook nogal meevalt geloof ik... Scheve mond

Ik hoor om me heen de laatste tijd vrij veel van vrouwen die gewoonweg een ander erbij zoeken... het is net wat Rommie zegt : het ligt aan je karakter en instelling en niet aan je man- of vrouw-zijn

PAARDVRIENDELIJKE ZADELS EN RUITERSPORTARTIKELEN ONLINE SHOP www.fijn-zadel.nl NU GRATIS VERZENDEN VANAF 50 EURO.
Heb je een vraag over een Barefoot-zadel? Kijk eerst even *HIER* Barefoot Nederland - alle nieuwtjes op FACEBOOK
KASSA-koopjes: Slowfeeder hooinetten 20mm, Biothane teugels in allerlei kleuren. *\o/* Klik hier

Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 11:08

Romkabouter"]
[quote="Alet schreef:
Maar hoe komt het dan dat je van mannen veel vaker hoort dat ze vreemdgaan dan van vrouwen?

Hoeveel van die praatjes denk je dat stoerdoenerij is Knipoog
[/quote]

Veel... Rolleyes Als ik af en toe Rob en een (inmiddels zo goed als ex-)vriend bezig hoor... De wildste verhalen. En ik heb dan echt zoiets van ehm... Volgens mij lag jij gisteren om 10 uur al onder de wol hoor... Scheve mond

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

Alet

Berichten: 5507
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 11:21

"in grut bekje, mar gjin hier op it sekje"is een toepasselijk fries gezegde Haha!

Faber quisque fortunae suae

Misja

Berichten: 3317
Geregistreerd: 12-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 14:27

Waarom krijgen mannen altijd de schuld van vreemdgaan enzo??

Vrouwen zijn net zo erg en misschien nog wel erger (aangezien vrouwen slimmer zijn met smoesjes)..!!

Er is zelfs bewezen dat vrouwen vaker vreemdgaan dan mannen

Op het randje van de afgrond..is het uitzicht het mooist!.......


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: drapje, Drunksheep, enamorada, Googlebot, kreekie, Lau, leo_nore, Mizora, MoppieFilou, NenaC, PanamaD, SharonPlugge, silvericathy, sterreke98, xPabloBokt en 118 bezoekers