Geen klik met nieuwe hond (update 22-05)

Moderators: Leo, Dani, Muurp, Murthul

 
 
Felice

Berichten: 3096
Geregistreerd: 04-11-01

Geen klik met nieuwe hond (update 22-05)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-04-04 16:30

Bijna drie maanden geleden is mijn vorige hond overleden (6 feb), ik heb dat in een topic geplaatst: [AM] Mijn hond Lalou.. En de leegte die ze achterlaat. Ik heb nu het gevoel alsof ik haar een plekje heb gegeven, ik denk nog vaak aan haar, vaak met een glimlach.. Alleen soms heb ik het moeilijk omdat er nooit een hond meer kan zijn die nog maar een beetje in de buurt komt van Lalou, zo'n hond is er gewoon niet. Toen Lalou overleden was zeiden mijn ouders dat ze geen hond meer zouden nemen, vooral mijn moeder vond dat Lalou altijd veel werk en tijd kostte (voor haar) en dat ze dat niet nog een keer wilde.

Máár, ongeveer drieënhalve week erna kwam ik thuis van logeren en wachtte er een verrassing op mij: een nieuw hondje. Klein, wit met lichtbruine vlekken, lief koppie, totaal anders dan Lalou, maar wel lief. Toen ik haar voor het eerst zag had ik al het gevoel alsof het niet 'paste', maar dat negeerde ik, ik kon dat moeilijk zeggen, ik moest juist blij zijn dat ik toch een hondje gekregen had! Ik dacht dat ik gewoon moest wennen. We hebben haar de naam Ronja gegeven. Er was een kans dat ze opgehaald werd door haar vorige eigenaar (ze komt uit een asiel voor gevonden dieren), maar dat is niet gebeurd, en dat kon tot eind februari..

Het ergste is nog, de eerste weken dat we haar hadden, hoopte ik stiekem dat ze toch opgehaald werd. Het was een ontzettend leuk hondje, daar niet van, maar het klikte gewoon niet. Als ze op mijn schoot zat, had ik het gevoel alsof ze net zo goed ergens anders kon liggen, dat het niet uitmaakte of Ronja bij mij lag of niet. Ik voelde geen gevoel van 'eenheid', geen klik, maar ik dacht nog steeds 'ik moet nog wennen'.

Nu zijn we alweer bijna drie maanden verder en ik ben aan haar gewend, maar er is nog steeds geen klik. Ik word niet 'verwarmd' als ik naar haar kijk, ik irriteer me er zelfs soms aan dat ze niet van stokken gooien en balletjes houd, daar heeft ze geen enkele interesse in. Het enige wat ze wil is knuffelen en slapen, en ik vind dat saai. Lalou wou altijd graag met stokken spelen, en ik vond dat hartstikke leuk, maar Ronja kruipt angstig weg als je een stok pakt, alsof je haar gaat slaan ofzo.. Sowieso kruipt ze vaak weg, of gaat ze op haar rug liggen als je wil dat ze ergens heen gaat ofzo. Oké, dat kan aan haar verleden liggen (we weten niet wat er allemaal met haar gebeurd is) maar ik houd daar niet van, er zijn maar heel weinig manieren om Ronja aandacht te geven. Soms wil ze alleen maar slapen en niet eens knuffelen, dan denk ik af en toe 'ik kon net zo goed een vis nemen'. Lalou was echt een bron van inspiratie voor mij, ze straalde rust en vertrouwen uit, het was echt mijn beste vriendin.. Ik liep altijd trots door het park met haar, en als er iemand langs liep dan glimlachte ik en voelde ik me sterk, omdat er een vriendin naast me liep die me zou beschermen en die me altijd begreep. Misschien komt dat een beetje zweverig over, want een hond is een hond, maar zo voelde ik het wel.

Ik weet echt niet wat ik moet doen Verdrietig .. Ik weet dat ik hartstikke verliefd kan worden op een hond, ik ben bijvoorbeeld echt dol op de honden van mijn oom en tante. Alleen ik mag toch niet zeuren? Mijn familie heeft zowat speciaal voor mij een hondje genomen (hoewel ik geen invloed had op hun keuze, ik was er niet bij en ik wist er ook niets van). En bovendien, het is toch niet eerlijk om Ronja weg te doen, alleen omdat ik geen liefde voel? Ik zeg zelf ook altijd dat je goed moet nadenken voordat je een hond neemt, en die ook niet zomaar weg kan doen... Zou de band sterker worden door bijvoorbeeld een gehoorzaamheidscursus, of is dit hondje gewoon zo en past het gewoon niet bij mij? Moet ik het aan mijn ouders vertellen? Mijn moeder is super blij met Ronja en ik weet dat ze ontzettend boos wordt als ik het vertel, en zegt dat ik niet mag zeiken.. Het is denk ik bijna onmogelijk dat ze er op ingaan als ik het vertel, ik denk dat ze er zelfs niet eens over zullen nadenken. Moet ik het accepteren, er maar het beste van zien te maken? Als ik later op mezelf ga wonen kan ik zelf een hond kiezen, maar dat duurt nog zo lang, ik blijf nog zeker 4 jaar thuis wonen en daarna wil ik gaan studeren, en dan is een hond nemen ook niet verstandig.

Het voelt zo egoïstisch om dit op te schrijven, veel kinderen mógen niet eens een hond, maar toch zit het me dwars. Ik heb het er trouwens ook al met mijn broer over gehad, en die voelt het nog sterker dan ik. Maar ja, die is het huis uit en maar 2 dagen per week thuis, en ik zit hier elke dag.

Ik hoop heel erg dat iemand me kan helpen, of jullie kunnen zeggen wat jullie in zo'n situatie zouden doen..

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.


ArwenLune

Berichten: 6667
Geregistreerd: 04-06-03
Woonplaats: Wageningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 16:40

Ik denk dat het niet eerlijk is om je nieuwe hondje te vergelijken met je oude hond.
Ik denk ook dat het niet verstandig was van je ouders om zo snel al een nieuw hondje te nemen. Een nieuw dier hoort z'n eigen positie te krijgen, niet als 'vervanging' of in de schaduw van je geliefde vorige dier.

Daarnaast heeft dit beestje een onzeker verleden waar het zo te horen een flinke tik van heeft meegekregen.

Wat kan je doen? Tja, er iets mee gaan doen. Op cursus. Zoek een deskundige die je kan helpen de hond meer zelfvertrouwen te geven. Leer, desnoods met hulp, om de leuke kanten in dit nieuwe hondje te ontdekken en naar boven te brengen. Want hij vind heus wel meer dingen leuk als slapen en knuffelen, je hebt ze alleen nog niet ontdekt! Misschien is clickertraining een idee. Verstopspelletjes. Wat dan ook. Zoek een goede hondenschool en ga iets doen. Als deze hond groeit en zelfverzekerder word, komt die band denk ik nog wel...

"They say the snow on the roof is too heavy; they say the ceiling will cave in. His brains are in terrible danger!"

Nadir

Berichten: 11234
Geregistreerd: 12-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 16:40

Ahh... Wat rot voor jou en je hondje... Scheve mond Ik herken jouw gevoel wel een beetje, ik heb het ook eens met een paard gehad. Ik had het paard eigenlijk nooit een eerlijke kans gegeven om een band mee op te bouwen, en toen hij overleed voelde ik me zo schuldig...

Ik zou het hondje houden. Misschien moet je iets meer je best doen om hem leuk te gaan vinden, waarschijnlijk zit jouw oude hondje nog teveel in je hoofd. En dat hij niet van met stokken spelen houdt, elke hond is verschillend, net zoals mensen. Ik zou er gewoon voor gaan... Ik hoop voor je dat het goed komt. Sterkte en een dikke knuffel van mij voor je hondje! OK dan!

~ The world is a book and those who do not travel read only one page ~

Leo
Coordinator Horse Event en moderator LZP en BB

Berichten: 43068
Geregistreerd: 06-12-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 16:42

Je hoeft je niet te schamen of schuldig te voelen. Je mist je oude hond, en dat verdriet gaat niet zomaar weg Mijn oude hond, Boris, is bijna 2 jaar geleden overleden. Ik mis 'm nog steeds verschrikkelijk, en er is nog steeds een leegte Verdrietig Ook wij hadden een paar maanden na zijn dood een andere hond, en ik voelde me er heel raar bij. Toch ben ik steeds met de pup verdergegaan, en daardoor ging hij mij als een 'speciaal persoon' beschouwen. Dat was toch erg vertederend...

Hij kan Boris niet vervangen, maar heeft zijn eigen kwaliteiten. Ik denk dat ook jij, ondanks het gemis van je hond, Ronja's eigen goede kanten moet gaan zien, en accepteren dat ze Lalou niet is Lachen Je kunt nog veel plezier aan haar beleven, als jullie elkaar allebei respecteren en accepteren zoals jullie zijn..

Sterkte Ach gut Kusje

'It's the Unknown we fear when we look up on death and darkness, nothing more'
- Albus Dumbledore -

Felice

Berichten: 3096
Geregistreerd: 04-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-04-04 17:53

Bedankt voor jullie reacties Lovers

Als vervanging is ze zeker niet bedoeld, ik hoef geen hond die precies hetzelfde is als Lalou (dat zou ik zelfs oneerbiedig vinden) maar inderdaad, Ronja staat wel in de schaduw van onze vorige hond. Ze heeft de leegte opgevuld, maar nu ik er zo over nadenk, het is niet echt eerlijk.. Er zijn ook leuke dingen hoor, maar omdat ik haar vergelijk met Lalou, zie ik dat niet goed.

Misschien dat ik het er toch een beetje met mijn ouders over ga hebben, en wat dingen zal gaan voorstellen van wat ArwenLune zegt. Ik heb er nog niet veel vertrouwen in, maar ik moet het gewoon proberen denk ik, ik moet er alles uit proberen te halen. Misschien dat het uiteindelijk toch nog goedkomt..

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

Rinoa

Berichten: 5528
Geregistreerd: 28-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 19:49

Wat balen zeg. Ik kan me je gevoel enigszins wel voorstellen, maar bedenk wel dat er maar 1 Lalou was. Die kan niet vervangen worden door een andere hond, hoe graag je dat ook zo willen. Ze kunnen nog zo op haar lijken, het is Lalou niet...
Het is niet eerlijk tegenover Ronja om haar te blijven vergelijken met Lalou. Accepteer haar zoals ze is, dan krijg je met haar vast ook een band. Probeer de positieve kanten in haar te zien, en geef haar de kans die ze verdient. Ronja heeft ook goede kanten, alleen moet je misschien wat langer wachten voor je die te zien krijgt. Stel je in ieder geval open voor Ronja, ipv je af te sluiten omdat ze Lalou niet is.

Succes ermee in ieder geval!!

ps. Geef mij zo'n hond die alleen maar wil knuffelen Lovers

:D

SuperSmurf

Berichten: 7076
Geregistreerd: 28-10-01
Woonplaats: provincie noord holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 20:15

allereerst wil ik zeggen dat ik je stuk over hoe jij over lalou vertelde erg mooi vond en het me echt goed deed te lezen hoeveel iemand van een dier kan houden, aangezien ik dit zelf ook altijd zo ervaar.

En verder heb ik nooit in zo'n situatie gezeten.. Ik ben wel meerdere dieren kwijtgeraakt, maar zag wel altijd snel de leuke kanten van de 'nieuwe'dieren. Ik heb wel met onze poe sgehad dat ik heel vaak dacht: prisca was wat dat betreft veel leuker en liever. En ik mis haar nog steeds! Maar ik zie ook de leuke en lieve kanten van onze andere dieren.

Met mijn vz paard heb k t ook gehad.. Die raakte ik kwijt en tijdje later deed ik een ander paard. Die vergeleek ik eerst met mijn vorige paard en ja.. dat gaat niet.. Maar nu.. Het zijn stuk voor stuk pracht beesten met hun eigen kwaliteiten

Onze hond heeft een hoop nadelen; zo kan je haar niet altijd aaien, als zij er geen zin in heeft zal ze haar lip optrekken. Zo heeft ze een hele hoop 'kuren', maar ze heeft ook hele leuke kanten! En voor jou wil ik meegeven dat je die moet proberen te vinden. Probeer haar leuke kanten te zien, ga lekker met haar knuffelen als ze zich aanbied. Ooit komt t wel, het groeit vanzelf, maar t heeft mssn tijd nodig..

Sterkte en veel geduld en liefde toegewenst!

Onderschriftloos :Y)

LuvdaTossa

Berichten: 12894
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Midden vh land

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 20:20

Volgens mij moet de liefde vanzelf groeien! Je moet eerst over het verlies heen zijn van Lalou en dan is er een plekje voor een ander hondje!

Probeer iig veel met je nieuwe hondje te doen, zodat jullie band met elkaar groeit! Succes!

draaakje

Berichten: 4599
Geregistreerd: 16-06-03
Woonplaats: Boekel

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 20:31

je moet zowieso niet proberen om je nieuwe hondje met je oude te vergelijken, hoe moeilijk dat ook is, dus niet als hij iets doet denken van... dat dee de andere leuker.

probeer je eens in te denken hoe je het zou vinden als dit hondje weg zou gaan, en dat je geen andere kreeg... dan vind je het vast al fijner dat dit hondje er is.

er zijn zoveel verschillende soorten spelletjes die je met een hond kan doen, maar als ze ouder zijn dan moeten de "leren" dat dat leuk is (als je nooit met een puppy speelt leren ze het ook af, en moet je ze het ook weer op nieuw leren)

probeer wat leuke dingen te verzinnen, wees creatief!

I'll be with you, I'll be waiting for you,On the other side,And the winds that blow they'll guide you home,Get you through the night,It will all be right
Izzy Khaleesi

griebels

Berichten: 15350
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Regio Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 20:43

Zoals ik het lees moet het hondje nog zelfvertrouwen krijgen voordat het uit zijn schulpje komt. Een cursus zou daar wel bij helpen. Dan wordt hij wrs ook wat speelser. Ik zou het toch proberen, en idd niet gaan vergelijken, er is maar een Lalou!

Mijn superpoown Laliesk winnaar op de 101km te Wanroij met 40 min voorsprong!!!
Ik heb nog een zenuw over en daar zit jij nu op te werken :=
Bijrijder gezocht voor AVS hengst: http://www.bokt.nl/markt/ad/86878/bijri ... ngst-bakel

evil_duckie

Berichten: 17
Geregistreerd: 11-04-04
Woonplaats: Nootdorp

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 20:46

Ik begrijp best wat je bedoelt, Maar zoals al veel vaker is gezegd..Je moet je nieuwe hondje idd niet vergelijken met je oude hondje, Ik ga ja niet vertellen dat je het oude hondje moet vergeten, En ik denk dat jullie gewoon veel met elkaar moeten gaan doen, lekker naar het park zoals je zei dat je met je oude hondje deed..En ik hoop dat er dan tog nog een goede band tussen jou en je hondje komt..!! Veel plezier..!!

Niks Hoeft, Paarden wel

Amanda
Hoofd Nieuwsredactie

Berichten: 74560
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: Nog heel even in de Hoeksche Waard

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-04 21:07

Je kan hem idd niet vergelijken.
Maar weet je zeker dat je het verlies van je oude hond al een plekje hebt gegeven? Dan kan het nl ook zijn dat je dit nieuwe hondje nog geen plekje kunt geven en dat dit moet groeien.
Misschien neem je het 'm wel onbewust kwalijk. Tenslotte heeft hij wel de plek van je lieveling ingenomen.

Een cursus en veel met hem doen helpt jullie allebei om wat dichter naar elkaar toe te komen en elkaar wat beter te leren kennen.
Succes!!

≈≈≈ ...paarden zijn de spiegel van onze ziel... ≈≈≈
★ Jim ★ L4+29

Hoe komt het dan toch dat ik zo'n eigenwijs stuk vreten heb? :')
[EJL-ITP] Jim en ik, bijna 10 jaar samen
** Go where you're dreams take you **

Felice

Berichten: 3096
Geregistreerd: 04-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-04 20:15

Ik haal dit topic even naar boven omdat ik graag wil vertellen hoe het nu met mij en mijn hondje gaat. Nadat ik over jullie reacties nagedacht had bleek het inderdaad dat ik het verlies van mijn oude hond nog niet verwerkt had. Het kwam toen allemaal weer naar boven en het ging toen nog slechter met mij en tussen Ronja en mij.

Maar nu, een maand verder, gaat het beter dan ooit! Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben nu gewoon zo dol op haar Lovers . Ik kan ontzettend fijn met haar knuffelen, en soms heeft ze van die buien en dan móet je haar de hele tijd blijven aaien en kriebelen. En als ik dan ophoud dan geeft ze pootjes en dan duwt ze tegen me aan, zodat ik meteen weer verder ga. Er zijn ook een heleboel nieuwe kanten naar boven gekomen. Eerst bleek ze opeens nogal schuw te worden voor nieuwe dingen en vreemde mensen. Op het begin vond ik dat absoluut niet leuk maar nu vind ik het niet meer erg, het heeft iets speciaals omdat ze bij ons niet schuw is en bij anderen wel. Daarna werd ze weer minder bang en meer energiek (het is echt een veranderlijk hondje), tijdens wandelingen kreeg ze soms een gekke bui en dan rende ze vliegensvlug rondjes om ons heen, en als we een andere hond tegenkwamen was het helemaal lachen, dan daagde ze hem de hele tijd uit.

En nu wil ze zelfs spelen! Met het 'flostouw', of hoe dat ook heet. Het heeft even geduurd maar ik heb vanmiddag een hele tijd met haar gespeeld, en een lol dat ik had Haha!. Ze vliegt echt op dat touw af en trekken kan ze ook goed, en ik ben haar ook aan het leren dat als ze het touw heeft 'gewonnen', dat ze die dan ook weer terug brengt, en dat lukt al aardig. Ik ben er echt zo blij mee, omdat ik het echt nooit verwacht had dat ze ook ging spelen...

Ook zit er een stout hondje achter de o zo schattige Ronja. Ze heeft al zoveel stoute dingen gedaan, in de kamer gepoept, dingen kapotgebeten, eten van de tafel gestolen, weggelopen (zelfs een keer heel ver), enzovoort. We proberen haar zo goed mogelijk op te voeden en al die dingen af te leren, en ze mag het ook absoluut niet, maar stiekem vind ik het eigenlijk wel leuk. Het brengt afwisseling, en het is leuk om te zien dat ze ook heel ander gedrag kan vertonen Knipoog

Ik ga nog steeds met haar op een hondencursus hoor, ik neem het zekere voor het onzekere. Ook moet ik van mezelf nog een keer met een goede vriendin van mij gaan praten over het verdriet dat ik nog heb van Lalou, omdat ik weet dat het dieper zit en erger is dan het lijkt...

Maar het is dus gelukkig goed gekomen en de rest zal nog goed gaan komen, ik geloof er in Lachen

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

Amy77
Berichten: 11221
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-04 20:25

He wat fijn voor jou en je hondje..ik lees dit topic voor het eerst en wilde reageren, toen ik naar beneden scrolde voor mn antwoord las ik je laatste stukje, gelukkig goed bericht. Ik wilde je dus adviseren om op cursus met haar te gaan, dan word je band sterker en kan je haar beter begrijpen en zij jou ook. Heel veel plezier met Ronja en het komt allemaal goed..

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

Sily

Berichten: 11491
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-04 20:36

De eerste keer dat ik je topic las wou ik ook reageren, idd zoals iedereen al had gereageert dus mijn reactie leek overbodig.

Tijd heb je het gegeven en nu je voor jezelf nagedacht hebt heb je dit hondje ook een eerlijke kans gegeven.
En nu zie je ene heleboel leuke dingen aan haar.

Fijn dat het zo goed gaat.

"Mag ik voor ik inslapen moet, mijn baasje nog 1 kusje geven?
Een soort laatste groet, echt, het duurt maar even!"

Spirit

Berichten: 27386
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: Sydney, Australië

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-04 21:10

Ik ben echt blij dat het zo goed gaat nu tussen jullie!
Ben benieuwd hoe de cursus zal gaan, maar het zal vast goed gaan OK dan!

You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling.

Paradise

Berichten: 1936
Geregistreerd: 19-09-03
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 01:52

Gelukkig dat het nu goed gaat tussen jullie *LOL*
Veel plezier met je hondje maar dat zal wel lukken denk Knipoog

Wuis

Berichten: 24001
Geregistreerd: 09-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 07:21

Ik zit zelf ook in zo'n situatie, maar dan gaat het niet om een hond, maar een hamster (en dat sommigen dat maar raar vinden weet ik nu wel Scheve mond ). Ik heb een nieuw hamstertje die hartstikke mooi en lief is, maar het zal gewoon nooit meer zo worden als tussen mij en mijn vorige beestje.
Ik heb haar nu bijna drie weken. De band groeit wel wat, maar zoals met mijn vorige hamster zal het nooit worden. Verdrietig

Maargoed, ik vind het super dat het nu zo goed tussen jullie gaat. Knipoog Ik hoop dat ik dat over een tijdje ook kan zeggen an Krieltje. Lachen

XxXLienkeXxX

Berichten: 1813
Geregistreerd: 17-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 07:57

gelukkig gaat het nu beter Haha!

Ik denk dat je je vorige hond nog teveel in je hoofd had en vergeleek met haar.
Succes er verder mee he Lachen

Monster

Berichten: 9514
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 08:31

Sammm schreef:
Ik zit zelf ook in zo'n situatie, maar dan gaat het niet om een hond, maar een hamster (en dat sommigen dat maar raar vinden weet ik nu wel Scheve mond ). Ik heb een nieuw hamstertje die hartstikke mooi en lief is, maar het zal gewoon nooit meer zo worden als tussen mij en mijn vorige beestje.
Ik heb haar nu bijna drie weken. De band groeit wel wat, maar zoals met mijn vorige hamster zal het nooit worden. Verdrietig


[ffe offtopic] mischien moet je niet teveel aan je andere hamstertje denken, net zoals hier beschreven staat, is elk dier anders, en zal nooit hetzelfde worden als je vorige dier, Felice is nu toch ook blij met haar nieuwe hondje? mischien komt dat nog wel bij jullie Lachen

Ontopic;
Ik ben heel blij voor je, dat het nu zo goed gaat tussen jou en Ronja!

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

Miep

Berichten: 1707
Geregistreerd: 13-03-03
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 13:46

Hey super!
Ik heb toen ook willen reageren, maar alles was al gezegd!

In de toekomst zal het vast nog beter gaan Haha!

Groetjes Miep Knipoog

* Profiel aangepast, nu met foto's *

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 13:52

Ik denk dat jouw hondje flink heeft aangevoeld dat je haar onbewust toch vergeleek met je oude hond. Zoals je zei 'ik irriteer me zelfs aan het feit dat ze niet van ballen gooien etc. houdt'. Toch heb je het een beetje van jezelf ingezien en heb je haar een eerlijke kans gegeven en zie nu Lachen.

Jullie gaan vast nog een mooie tijd tegemoet, maar, neem elkaar zoals jullie zijn en niet zoals jullie van elkaar moeten zijn Knipoog.

'Paint' it 'Black'

Amanda
Hoofd Nieuwsredactie

Berichten: 74560
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: Nog heel even in de Hoeksche Waard

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 14:35

Veel plezier samen. Gelukkig is het toch goed gekomen.
Geniet ervan!

≈≈≈ ...paarden zijn de spiegel van onze ziel... ≈≈≈
★ Jim ★ L4+29

Hoe komt het dan toch dat ik zo'n eigenwijs stuk vreten heb? :')
[EJL-ITP] Jim en ik, bijna 10 jaar samen
** Go where you're dreams take you **

Nadir

Berichten: 11234
Geregistreerd: 12-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 14:44

Oh wat leuk voor je!! Ik zat er laatst nog aan te denken, hoe zou het nu met die twee gaan!
Echt supergoed van je dat je toch doorgezet hebt, veel plezier met elkaar!! Lovers

~ The world is a book and those who do not travel read only one page ~

Leo
Coordinator Horse Event en moderator LZP en BB

Berichten: 43068
Geregistreerd: 06-12-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-04 14:55

Goedzo OK dan! Geweldig dat het weer goed gaat joh!!

'It's the Unknown we fear when we look up on death and darkness, nothing more'
- Albus Dumbledore -