Vrienden van je vriend(in), wat als ze niet leuk..

Moderators: Dani, Muurp, Murthul, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Koortje

Berichten: 5274
Geregistreerd: 26-12-02
Woonplaats: Boxtel

Vrienden van je vriend(in), wat als ze niet leuk..

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-04-04 15:08

Hoe doen jullie het als je de vrienden van je vriend of vriendin niet leuk vindt?
Mijn vriend heeft zo een groepje mensen die hij kent, niet eens specifiek vrienden volgens mij. Hij heeft een beste vriend, Rimmert, en dat is zo`n beetje zo`n populair type. Hij heeft de horecagelegenheid van een sporthal in het dorp, en kent dus veel mensen. Op vrijdagavond is er de dartclub, die hij (die Rimmert dus) samen met een vriend beheert, en dan verandert die horecagelegenheid zo`n beetje in een bar. Er zit altijd dezelfde groep mensen, en mn vriend gaat daar dus ook vaak heen op vrijdag. Eerst ging ik nog wel eens mee, maar ik verveel me er dood. Het is gewoon het soort type mensen die ik absoluut oninteressant vindt... Scheve mond altijd maar zuipen, praatjes zonder inhoud en dat soort dingen. Ik ga dus niet meer mee, en dat vind mn vriend best jammer, maarja.
Vandaag dus ook, nu werd die dochter van Rimmert en Corina gedoopt, en dat was ik compleet vergeten. Daar had ik nog wel heen willen gaan, eventueel (omdat het hoort Rolleyes ). Maar aangezien ik het vergeten was, was ik dus te laat thuis om me om te kleden om naar de kerk en receptie mee te gaan. Nu zei mn vriend dat ik dan gewoon achteraf naar de receptie moet komen bij Rimmert thuis, maar dat zie ik nu dus ook niet meer zitten. Niet mee naar de kerk omdat ik het vergeten was, en achteraf wel schoorvoetend bij hun thuis aankomen voor de borrel, terwijl ik ze nooit zie... ik ga niet!

Hebben jullie ook wel eens zo`n ellendige situatie? Het zit me toch wel een beetje dwars....

Mama van Imke ~ 29-01-2012 & Quinten ~ 17-02-2014


Haagsemeid

Berichten: 6536
Geregistreerd: 12-05-02
Woonplaats: leidschendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-04 16:07

Geen vrienden wel een broer, niet mij broer hoor, maar de broer van mijn vriend.

Er zijn zelfs tijden geweest dat zijn broer zei, je bent gek dat je zo vaak naar der toe gaat en dit en dat...zijn ouders namen het gelukkig voor mij op want ze weten dat hun zoon niet bepaald de makkelijkste is en ze zijn helemaal gek op me.

Toen een keer was ik het flink zat en toen woudie me feliciteren, maar toen heb ik hem laten barsten en hem geen hand gegeven, als hij zo achterlijk over mij praat hoeft het van mij niet en de rest van de familie stond in de keuken dus het maakte niks uit.

Met kerst en dat soort dagen is het, ooh nee he gezellig hoor, maarja op die dag zelf negeer ik hem volkomen en hij mij en maak ik gewoon lol met de rest van het gezin en mijn vriend's familie, maar toch blijft het in je hoofd zitten.

Erg kinderachtig van hem hoor dat het zo heeft moeten lopen, hij is zelf al 22 ofzo dus kom op... Scheve mond

22 Januari verwachten we ons kleintje

napoleon

Berichten: 4078
Geregistreerd: 11-08-01
Woonplaats: Amersfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-04 16:20

Dat had ik ook toen ik nog bij mijn vorige vriend was. Ik kon zijn nichtje helemaal niet uit staan Het was water en vuur maar meer omdat het van haar kant kwam dan dat van mij. Ik wist me nog wel een normale houding aan te meten maar dat kon zij absoluut niet, ze viel steeds door de mand. Helaas maakte zij deel uit van een al even raar vriendengroepje en ik heb me daar op een gegeven moment van gedistantieert.

Het is heel jammer als zo'n situatie zich voordoet maar in zo'n situatie zou ik als ik weer zoiets aan de hand zou hebben gewoon mijn eigen gang gaan.

Je kan afspreken met je vriend dat jij niet mee hoeft naar feestjes van deze vriendengroep van hem omdat jij je er niet gemakkelijk bij voelt. Accepteerd hij dit dan moet het verder niet een al te groot probleem zijn als hij af en toe met die vrienden wat wil doen. Vind je vriend het helemaal niets en vind hij dat je je moet aanpassen tja dan word het een ander verhaal. Doe vooral geen dingen waar je geen zin in hebt Knipoog

YvonneS
Berichten: 3303
Geregistreerd: 28-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-04 16:29

En andersom?? Wij hebben een leuke vriendengroep en poosje terug kreeg 1 van de jongens verkering, nou wat een t*kke wijf!! Nou ja, wij, de meiden keken haar met de nek aan en zeiden dus niks tegen haar. Nu is het gelukkig uit! Haha!

Tja en vrienden?? Die krijg je erbij en ik denk altijd maar, wees blij dat hij vrienden heeft en niet zo'n remi is!

KellyenXena

Berichten: 3615
Geregistreerd: 08-04-03
Woonplaats: Roosendaal

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-04 16:57

Ik herken het wel....De vrienden van mijn vriend zijn nu ook niet echt het type mens waarmee ik bevriend zou raken...Ik vind het kort gezegd een stelletje profiteurs...Met stiekeme hints proberen voor elkaar te krijgen dat een ander hun troep opruimt..
Hoewel ik mijn vriend nooit heb belemmerd in zijn 'vriendschappen'ben ik toch erg blij dat hij er langzaamaan achterkomt dat zijn vrienden eigenlijk helemaal niet zo leuk zijn..
Verder ga ik ook bijna nooit mee naar zijn vrienden...Fijn dat hij het zo goed met ze kan vinden,maar voor mij hoeft dat niet zo.Gelukkig laten wij elkaar daar heel vrij in,en is dat geen probleem..

Koortje

Berichten: 5274
Geregistreerd: 26-12-02
Woonplaats: Boxtel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-04-04 17:21

Oh ik gelukkig ook, Patrick heeft me nooit "gedwongen" of zitten zeuren dat ik mee moest! Moest er nog bijkomen, hahahah!

Nouja, meneer zit nu dus nog steeds daar, dus heb maar ff een sms je gestuurd of `ie nu zo thuis wilde komen, zit al lang genoeg alleen hier! Haha!

Mama van Imke ~ 29-01-2012 & Quinten ~ 17-02-2014

La_Vie

Berichten: 3187
Geregistreerd: 23-10-03
Woonplaats: Tussen Hoorn en Enkhuizen ;)

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-04 19:36

Ja ken het hoor
Had het ook met de vrienden van m'n toenmalige vriend. Ik weet niet wat het was maar kon er maar met eentje opschieten. Misschien wel omdat ik toen nog erg verlegen was en weinig zei en hun daardoor dus ook niet wisten wat ze tegen mij moesten zeggen.
Heb ook altijd het idee gehad dat hun ook een klein beetje achter het uit gaan van die relatie zaten

:+: Lady & Viënna :+:
Blondes have more fun ;)
Mijn fotografiefacebook : La_Vie Photo

Eliane

Berichten: 2409
Geregistreerd: 13-09-03
Woonplaats: Leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-04 20:11

Tja, ik ken het ook wel een beetje. Mijn vriend heeft een vriendengroep van zo'n 14 jongens die veel dingen samendoen (toen ik net iets met hem had nog meer dan nu omdat ze toen nog op school zaten). En dan kom je dus binnen als *enige* meisje, 2 jaar jonger dan zij allemaal en dan zijn ze ook nog eens heel nieuwsgierig maar ook verlegen: ik kan heel goed met mensen opschieten maar dat is dan toch even slikken... Bovendien zitten er 3 jongens bij die gewoon niet weten wat ze met een meisje aanmoeten, en je dan nauwelijks aan durven te kijken... Het was allemaal geen wereldramp, maar het heeft in het begin toch best wat moeizame momenten opgelevert.

Gelukkig gaat het nu wel helemaal super: ze zijn allemaal wat volwassener geworden en nu ook aan mij 'gewend' Knipoog Ondertussen hebben ook 2 andere jongens uit de groep iets met 2 goede vriendinnen van mij (is echt heel toevallig gebeurt), wat het allemaal ook wat makkelijker maakt als er meer meisjes bij zijn. En wat blijkt? Ik kan het met bijna allemaal ontzettend goed vinden: gister was er bijvoorbeeld weer een feestje, en dan is het supergezellig met zn allen.
Die 3 jongens blijven moeilijk om contact mee te krijgen, en 1 daarvan is diegene die mijn vriend het meeste ziet dus dat is nog steeds wel ns lastig maar mijn vriend weet het ook & snapt het dus het is allemaal prima te overleven Lachen Ik ben wel heel blij dat het zo positief is uitgedraaid, want het is echt een stuk leuker als je het wel allemaal goed met elkaar kunt vinden: als je de vrienden van jouw vriend(in) écht niet kan uitstaan lijkt me dat toch heel vervelend Scheve mond

Amberto

Berichten: 1593
Geregistreerd: 28-01-04
Woonplaats: Haarlem!

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-04 20:56

Mijn vriend heeft een ontzettend leuke vriendengroep! Ik kan het met allemaal erg goed vinden! Er was er eentje die ik wat minder vond, omdat hij zo kinderlijk deed. Jammer genoeg voor hem heeft hij het nu zo ver geschopt dat hij in mijn hate-list staat (en das heel erg knap!). Hij heeft nu al een aantal "grappen" uitgehaald die in mijn ogen net iets te ver gaan. Niet net iets trouwens, maar eigenlijk veel en veel te ver! Die zak negeer ik nu volkomen. Hij weet dat ik hem echt niet mag en dat ik nog steeds ontzettend kwaad op hem ben nav zijn laatste grap, dus hij mijdt mij ook als de pest. Ach... zolang hij mij niet lastig valt doe ik dat ook niet bij hem. Mn vriend weet hoe ik over de betreffende jongen denk en probeert er rekening mee te houden. het gaat prima tot nu toe, ik heb die jongen zn ogen nog niet uitgekrabt Knipoog Haha!

Der Ellmauer Dancing Queen

Boomerang
Berichten: 1480
Geregistreerd: 03-06-03
Woonplaats: Onbekend

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 08:12

Mijn vriend heeft een enige huisgenote Boos! . Zij heeft bepaalde gevoelens voor hem, hij niet voor haar en haar bijkomende frustraties viert ze bot op mij. Dit weekend is voor mij de bom gebarsten, ik sliep daar en ze beschuldigde mij ervan haar make-up geleend te hebben... We hebben het hier over twee volwassen mensen en bijkomend...ik vind haar een vies mens dus wil niet eens iets van haar gebruiken.
Gelukkig begrijpt mijn vriend me, ik houd in ieder geval geen rekening meer met haar. Ze kan de boom in.

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 09:10

"Zeg mij wie uw vrienden zijn, en ik zeg wie u bent." Ooit van gehoord?
Als je iemands vrienden niet accepteert, accepteer je een groot deel van die persoon niet. Als je iemands hobby niet accepteert, accepteert je ook een groot deel van die persoon niet. Vrienden (en hobbies (paardenvrouwen lopen daar vaak tegenaan)) zijn deel van iemand en ze zeggen veel over die persoon. Ik denk dus dat je hem een beetje moet laten daarin.
Dat je een enkele vriend van hem niet mag, dat kan voorkomen. MAar een hele vriendenclub....

De hond is de betere mens

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 10:23

Ik ga mee naar zijn vrienden die ik niet op en top vind. Ik hou me wat afzijdig en doe normaal, maar ik zal uit mezelf geen diepgaande gesprekken mee gaan voeren.

Zijn vrienden hoeven niet allemaal mijn vrienden te worden!

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

Koortje

Berichten: 5274
Geregistreerd: 26-12-02
Woonplaats: Boxtel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-04-04 11:16

Desiree schreef:
"Zeg mij wie uw vrienden zijn, en ik zeg wie u bent." Ooit van gehoord?
Als je iemands vrienden niet accepteert, accepteer je een groot deel van die persoon niet. Als je iemands hobby niet accepteert, accepteert je ook een groot deel van die persoon niet. Vrienden (en hobbies (paardenvrouwen lopen daar vaak tegenaan)) zijn deel van iemand en ze zeggen veel over die persoon. Ik denk dus dat je hem een beetje moet laten daarin.
Dat je een enkele vriend van hem niet mag, dat kan voorkomen. MAar een hele vriendenclub....Het is niet dat ik ze niet mag of haat, in het begin ging ik vaker mee en kon wel goed overweg met ze. Het gaat me erom dat die vrijdagavond een soort baravond is tot 3 uur `s nachts, en waar er dus veel gezopen wordt. Dat trekt mij gewoon niet, met die mensen opzich is niets "mis", maar toch is het niet het soort mensen die ik persoonlijk als vrienden zou hebben. Eigenlijk, zoals ik dus ook zei, gaat het meer om die ene vriend van Patrick, die anderen zijn meer die vriend`s vriendenclub, en Patrick is daar deel van... (volgen jullie het nog?)

Mama van Imke ~ 29-01-2012 & Quinten ~ 17-02-2014

Chrystal-gek

Berichten: 3076
Geregistreerd: 17-05-01
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 01:20

Bij mij is het ooit een keer 'uit' gegaan door zijn vriend(en), tenminste, als je al van 'aan' kon spreken.

Het was nog in de begin periode en we zagen elkaar tijdens het uitgaan.
En een vriend van de desbetreffende jongen deed heel naar, schold me uit enzo.
Waarom, geen idee, was zo uit het niets, ging ff zn zegje over me doen, had teveel gedronken.
En meneer deed dus niets (ja, ff 1 keer zeggen dat ie niet zo moest doen, maar hij bleef dus doorgaan).

Snap best dat ie niet zijn vrienden wil laten vallen voor een meisje dat hij pas kent, maar er zo bijstaan, nee, dat snap ik niet.
Ben toen dus weggelopen, was te verbijsterd om wat terug te zeggen (kende die hele 'vriend' niet eens, laat staan dat hij mij kende) en dat leek mij ook het verstandigste.
En hij is me niet achterna gegaan, ja later, maar toen was het voor mij al te laat, toen was het voor mij al 'over'.

Ach, twas een leuke jongen, maar zo leuk blijkbaar nou ook weer niet.

*Na regen, komt zonneschijn... zegt men*

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 08:15

Koortje"]
[
Het is niet dat ik ze niet mag of haat, in het begin ging ik vaker mee en kon wel goed overweg met ze. Het gaat me erom dat die vrijdagavond een soort baravond is tot 3 uur `s nachts, en waar er dus veel gezopen wordt. Dat trekt mij gewoon niet, met die mensen opzich is niets "mis", maar toch is het niet het soort mensen die ik persoonlijk als vrienden zou hebben. Eigenlijk, zoals ik dus ook zei, gaat het meer om die ene vriend van Patrick, die anderen zijn meer die vriend`s vriendenclub, en Patrick is daar deel van... (volgen jullie het nog?)
[/quote]
Pffffffffffffffffffffff, dat barhangen tot 3 uur trek ik ook niet meer. Ik moet er niet aan denken..... Vreselijk! Ik moet ook zeggen dat ik heel mijn lust tot uitgaan kwijt ben hoor. Voel me heel tevreden als ik 's avonds op de bank zit. Heeft mijn hondje effe geluk....

Maar ik snap de situatie nu wel beter. Heeft die Patrick trouwens een vriendin? anders konden jullie met 4en een keer iets doen en was je van de rest effe af. Avondje biljarten of zo... Ik noem maar iets.

[quote="Chrystal-gek schreef:
Bij mij is het ooit een keer 'uit' gegaan door zijn vriend(en), tenminste, als je al van 'aan' kon spreken.

Het was nog in de begin periode en we zagen elkaar tijdens het uitgaan.
En een vriend van de desbetreffende jongen deed heel naar, schold me uit enzo.
Waarom, geen idee, was zo uit het niets, ging ff zn zegje over me doen, had teveel gedronken.
En meneer deed dus niets (ja, ff 1 keer zeggen dat ie niet zo moest doen, maar hij bleef dus doorgaan).

Snap best dat ie niet zijn vrienden wil laten vallen voor een meisje dat hij pas kent, maar er zo bijstaan, nee, dat snap ik niet.
Ben toen dus weggelopen, was te verbijsterd om wat terug te zeggen (kende die hele 'vriend' niet eens, laat staan dat hij mij kende) en dat leek mij ook het verstandigste.
En hij is me niet achterna gegaan, ja later, maar toen was het voor mij al te laat, toen was het voor mij al 'over'.

Ach, twas een leuke jongen, maar zo leuk blijkbaar nou ook weer niet.

Goh, een meid met dignity! Die kom je niet vaak meer tegen tegenwoordig. DAt was een hele goede actie van je, want wat moet je toch met zo'n l*l van een vent! Want dat was hij, geen ruggegraat om voor zijn vriendin op te komen. JE verdient inderdaad wel wat beters....

De hond is de betere mens

Anoukie

Berichten: 12609
Geregistreerd: 01-08-02
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 11:15

Ehhh Desiree? Patrick heeft een vriendin, Koortje,... Dat is dus haar vriendje Haha!.

Verder sluit ik me aan bij de woorden van Kleintje. En als ik echt geen zin heb, doe ik het niet. En vice versa. Die afspraak hebben we gewoon met elkaar.

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 11:19

O, dan bedoelde ik "die ene vriend van Patrick". sorry.... Het was misschien wat moelijker te volgen dan ik dacht.
Koortje schreef:
[Eigenlijk, zoals ik dus ook zei, gaat het meer om die ene vriend van Patrick, die anderen zijn meer die vriend`s vriendenclub, en Patrick is daar deel van... (volgen jullie het nog?)
[/quote]


Of die ene vriend dus een vriendin heeft....

De hond is de betere mens


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CaptainJS, LiannePuthzy, stitchlover, xPabloBokt, xxmichellexx en 79 bezoekers