Lekker stel klasgenoten! NOT!

Moderators: Dani, Muurp, Murthul, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Faline

Berichten: 7142
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Berltsum

Lekker stel klasgenoten! NOT!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-04-04 09:49

Nou inmiddels zit ik hier al vanaf 8 uur te bokken (das niet erg hoor Tong uitsteken) maar zolang zit ik dus inmiddels al wel te wachten op een aantal van mn klasgenoten die in mijn groepje zitten (Wij werken met projecten in groepen bij ons op school)
Een half uur geleden is er inmiddels 1 komen opdagen maar de rest (3 mensen) zijn er weer eens niet. Boos! En we hebben het er al vaak genoeg over gehad, en elke keer weer; Ja, we komen wel weer volgende week! En dan is het de volgende week, is er weer niemand te bekennen... >;)
Voordeel is wel dat ik mezelf bij ieder project meer punten kan geven, maar nadeel is wel dat ik het ontzettend druk heb, want dingen die je normaal met zn 5en doet, doe ik nu bijna in mn eentje Boos!

Nou ja lekker zeur verhaal maar inmiddels heb ik op school al meer tijd bokkend doorgebracht dan dat ik iets serieus heb zitten doen voor school... Ik ga binnenkort wel weer eens praten met onze groeps-coach... Maar ja die kan er ook weinig aan doen, want ik kan niet naar een ander groepje worden geplaatst. (We wisselen 1 keer per jaar van groepje, maar we zitten nu al bijna tegen het einde van t jaar en dus kan ik niet meer van groep wisselen (mn eerste groep was wel veel beter, maar ja dat zeggen ze ook, ze willen hier op school een beetje de sfeer van een werkvloer creeeren waar je ook te maken hebt met leuke en minder leuke collega's, maar daar zit je dan wel mooi mee! Van werk kun je nog veranderen, van school doe je niet zo snel!))


verootjoo

Berichten: 22173
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-04 10:11

Ik zou denk ik gewoon de opdracht maken, jouw naam erop zetten, en die anderen laten stikken

Ing__

Berichten: 11176
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-04 10:12

ja inderdaad!
maak lekker zelf de opdracht en laat de rest lekker stikken!

Dag lieve mama...

leonie_1986

Berichten: 1993
Geregistreerd: 13-12-02
Woonplaats: Nederweert

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-04 10:32

da zou ik ook doen! ik HAAT dat soort mensen!

Amberto

Berichten: 1593
Geregistreerd: 28-01-04
Woonplaats: Haarlem!

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-04 11:08

Dat wat jouw klasgenoten doen heet meeliften en is bij mij op school een reden om uit de groep gezet te worden en misschien dus ook van school af geschopt te worden. Ik weet niet wat je doet (Middelbare school of MBO/HBO), maar je moet hier zeker melding van maken! dit kan echt niet door de beugel! Jij bent al veel te goed dat je je nog inzet, niet morgen, maar vandaag nog naar je projectcoach gaan en wordt maar eens lekker boos! Hij is degene die je coacht en is dus ook de enige die hier iets aan kan doen! Werken jullie niet met rode/ gele kaarten enzo?! Ik zou woest zijn! Doe er iets aan, voordat je jezelf over de kop werkt!!!!!

Der Ellmauer Dancing Queen

petraaken
Moderator FA, MD, VS, BEH, DRS

Berichten: 40027
Geregistreerd: 17-07-03
Woonplaats: Zedelgem (Belgiƫ) provincie West-Vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-04 12:28

Niet leuk voor jou. Maar als het voor jou meer punten oplevert, opdracht afwerken en de andere hun plan laten trekken. Ook met je coach gaan praten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie