Drie keer pech op één dag :\

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Rinske

Berichten: 23948
Geregistreerd: 16-04-02
Woonplaats: Loon op Zand

Drie keer pech op één dag :\

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-02-04 23:31

Het zat ons niet echt mee vandaag.
Vancohtend vroeg opgestaan om lekker te gaan terreinrijden bij Overloon.
Halen we de auto uit de schuur, blijken we een lekke achterband te hebben. Dus band verwisseld, en helaas is dat een band met wegprofiel, dus nu hadden we 3 terreinbanden en een wegband Rolleyes Niet écht handig dus.

Goed, wij onderweg, halverwege vliegt er plotseling een duif tegen de voorruit. Hardstikke morsdood. Vrienden die achter ons reden zagen een grote verenwolk Scheve mond Ik natuurlijk helemaal over de rooie, dus even rustig gereden. Arme duif Ach gut

We kwamen rond half twaalf aan op het terrein bij Overloon, zag er goed uit! Leuke parcoursen met genoeg blubber en mooie bossen. We zijn ons gaan inschrijven en op weg gegaan naar het parcours. Wij natuurlijk eerst makkelijk parcours gepakt, maar we kwamen niet verder dan dat. De auto nam zijn 4 wielaandrijving niet aan. Helemaal voor niks gekomen. Wij een paar keer door het makkelijke parcoursje, waar we op een gegeven moment ook al vast kwamen te zitten. We zijn er door een vriendelijke terreinrijder uitgesleept.
Verder maar niet meer terreingereden met de auto, het werd steeds blubberiger.
Aan de experts daar gevraagd waar het aan kon liggen. Ze hebben even gekeken en kwamen tot de conclusie dat het waarschijnlijk niet zo erg was, alleen de vrijloopnaaf (voor de kenners Knipoog ) moest gevet worden.
Dat hebben we net gedaan, en gelukkig doet de 4 wielaandrijving het nu weer! OK dan! Ik zag al weer een hoge rekening komen!

Morgen naar de Kwik-Fit om de band te laten repareren. Zit een enorme bout in Scheve mond Hoe die erin is gekomen, het is een raadsel, maar het moet te maken zijn Lachen

Pfoe, het was me het dagje wel Haha! Sorry voor het lange verhaal Tong uitsteken


Dreamy
Moderator ITP, NM, BB

Berichten: 20780
Geregistreerd: 06-06-03
Woonplaats: Roelofarendsveen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-03-04 09:16

Het zat jullie idd niet echt mee Ach gut

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie