Bokt.nl • Ik en apparatuur...*zucht*
Pagina 1 van de 1

Ik en apparatuur...*zucht*

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-04 13:55
door Dees
Ik heb mijn dag bepaald niet met de kantoorapparatuur...helaas.


Het begon meteen al toen mijn pc vanmorgen op kantoor niet lekker wilde opstarten. Stroom eraf en nog een keer proberen bracht uitkomst; pc draait gelukkig weer.

Toen tijd om fotos te bewerken, op 1 vel te plakken en dan uit te draaien. Eerste afdruk op proefpapier ging prima, dus fotopapier erin. Maar tweede afdruk was versierd met lelijke bleke blauwe banen; de cartridge was leeg. Scheve mond
Gelukkig ben ik niet voor 1 gat te vangen, dus ik in de kast kijken en ja hoor; er stond nog een reserve. Die uitgepakt en ingebracht, maar mijn printer weigerde enig erkenning van de nieuwe cartridge. Hij verdomde het. Zucht.
Vele malen opnieuw geprobeerd, maar nee, hoor, hij weigerde. De cartridge uit een andere printer geprobeerd en die deed het. Dus de cartridge was kapot. Ik met HP bellen, en na vele dwalingen in hun joostvergeten telefonische antwoordprogramma kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn die me een nieuwe zal toesturen. Oke dan.

Dus maar met die andere cartridge uitdraaien. Helaas: strepen op de proefdruk. Toch proberen met fotopapier; maar ook strepen.
Ik heb ten lange leste maar de plaatselijke fotograaf gebeld of ik het hem kon doormailen opdat hij het vandaag nog kan uitdraaien. Verdrietig

Plingiepe zucht*.
Nu maar hopen dat hij de bijlage kan openen.... Clown

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-04 14:26
door Horse_
Sommige dagen zit echt alles tegen inclusief het weer vandaag. Ik heb thuis juist altijd ruzie met pc's hier kan ik iemand bellen als er iets niet doet Lachen

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-04 15:12
door Dees
Hihi, idd, het is nog steeds niet gelukt.
Heb het nu maar opgegeven.
Het is vandaag niet mijn dag...

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-04 15:20
door abby
Ach gut
misschien een schrale troost als ik je vertel dat ik de hele week al ruzie heb met Mickeysoft-applicaties? Ofschoon ze uit dezelfde familie komen zijn ze hevig gebrouilleerd met elkaar. Lijmpogingen mijnerzijds maken niets uit, ze smijten me er gewoon uit door mijn PC vast te laten lopen.
Ben vandaag aan een min of meer Mickey-loze dag bezig en die verloopt tot op heden best oké!

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-04 15:22
door Quellian
Zucht, vrouwen en computers... Boos! Dat gaat niet samen

Krijg ik regelmatig te horen Knipoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-04 15:27
door petraaken
Nou, bij mij loopt het zo erg niet hoor. Al hebben sommige collega's van mij ook zulke dagen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-04 22:12
door flettie
Bij mij bleef het vandaag godzijdank beperkt tot een computer die opeens zeer veel en abnormaal luide geluiden ging voortbrengen Ziek Na 5 minuutjes werd het alleen maar erger dus toen maar alle toepassingen afgesloten en de computer opnieuw gestart
De rest van de dag helemaal geen last meer gehad van rare geluidjes of een vastlopende computer

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-02-04 09:07
door Jennygirl
Ik kan het prima vinden met mijn PC. De Airco is niet mijn vriend en de automatische verduistering voor de ramen ook niet. En dan gaat iedereen met die afstandsbediening zitten klooien (de mijne is de enige nog die het doet), voor je het weet is het snikheet, maar heb je kouwe lucht in je gezicht blazen, is het pikkedonker en doet het licht het niet meer.
Wil iedereen voortaan van MIJN afstandsbediening afblijven? Ik bedien vanaf heden het licht, de zonnewering en de warmte.

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-02-04 09:10
door UrbanL
Fijn he computers. We hebben van het weekend een grote beurs met show daarvoor moeten de nodige posters gemaakt worden. Je bergijpt ALLES gaat al mis. Printer stuk bij de fotograaf. Afdrukken niet mooi enz.... Je begrijpt het stress gehalte loopt hier behoorlijk op hihihi.

Ik heb besloten er een rustig dagje van te maken en veeeeeel koffie te drinken. Terwijl de mannen aan het verhuizen zijn. Tka iemand moet op de foon letten. Denk dat ik zo eerst maar eens gebak ga bestellen voor als ze zo terug komen Tong uitsteken .

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-02-04 09:17
door Pocahontas
Waarom klinkt dit als chinees in mijn oren???
Je hebt er duidelijk meer verstand van dan mij!! Haha!