Bokt.nl • Problemen met Postbank site
Pagina 1 van de 1

Problemen met Postbank site

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-04 18:02
door denz
Hebben jullie dat nou ook!???

Iedere dag kijk ik wel even via de postbank site wat er op m'n giro staat, maar het is iedere keer weer een probleem.

Dan krijg ik weer een scherm "Kan de server niet vinden" Dan duurt het een half uur voordat hij eindelijk geopend is, Dan klik ik op Giro (om in te loggen) en dan doet hij gewoon niks, ik word er niet goed van! Het is echt IEDERE dag hetzelfde verhaal, en nu na echt een half uur proberen en iedere keer weer schermen van "kan de server niet vinden"heb ik hem dan BIJNA... ehh ... toch niet.. inloggen werkt weer niet.. Boos!


Is dit alleen bij mij zo?

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-04 23:05
door sabineG
bij mij werkt ie super!

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-04 23:07
door opala
Ik heb ook geen problemen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-04 23:08
door Jurga
Ik heb geen idee, maar wat ik wel weet is dat ze mijn saldo van mijn internetspaarrekening na opheffing hebben laten verdwijnen Boos!. Kan ik daar weer achteraan.

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-04 23:26
door Sypheron
[offtopic]Bij mij hebben ze ook eens 80 gulden toenertijd nog laten verdwijnen, om het een paar dagen later terug te toveren. Echt, die mensen zijn beter dan Hans Kazan... [/offtopic]

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-04 01:22
door Carlaa
Ze zijn bij de postbank geloof ik met een nieuw systeem bezig (heeft ook met internetbankieren te maken, maar ook met je pas ofzo), mijn vriend vertelde er laatst iets over tussen neus en lippen door. Zal hem morgen (hij slaapt nu) eens even vragen hoe dat ook alweer zat.

Ik heb trouwens totaal geen problemen met Girotel op het moment (en niet gehad)...

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-04 08:23
door marina
Ik heb soms ook problemen met de postbanksite. Kan ik in eens niet inloggen ofzo, heel irritant!

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-04 08:38
door missrosa
Mijn moeder had het ook toen we nog een inbelverbinding hadden. Toen ze overging op ADSL deed 'ie het weer.
Bij mij doet 'ie het ook niet meer. En ik heb hier een ADSL kastje staan, maar ik kan 'em niet aansluiten, want ik heb geen windows '98. Hebben we een upgrade voor windows gekocht. Die ligt hier nu ook naast me. Blijkt m'n cd-romdrive ineens stuk, grrrrrrrrr....... frustrerend!!!