Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Moderators: ynskek, Dani, Mondy, Polly, Ladybird, Shanna, Hanmar, Princesj

 
 
Vjestagirl

Berichten: 24692
Geregistreerd: 11-08-06
Woonplaats: Breda

Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-19 16:57

Ik ben al weer bijna 2 jaar single, en hoewel ik absoluut een happy single ben en blij ben met mijn leven, is het ook heel verleidelijk om rond te kijken op verschillende dating-media om eens te zien wat er te vissen valt in deze zee <<) .

Het valt me op dat heel veel mensen al snel over seks beginnen (op meerdere datingsites, niet alleen op tinder) maar ook dat als je 'gewoon' een leuk gesprek hebt met iemand en je wisselt telefoonnummers uit, er al snel gevraagd wordt om te showen wat je aan hebt, wat voor BH je aan hebt en of je je voorgevel niet kunt laten zien. 'In ruil daarvoor' krijg je dan de welbekende dickpicks terug.

Nog afgezien van dat ik seks helemaal geen geschikt gespreksonderwerp vind tijdens de eerste paar gesprekken in het daten, schrik ik er een beetje van hoeveel mensen dit soort selfies blijkbaar doodnormaal vinden en bijna verwachten dat je ze zonder enige terughoudendheid opstuurt. Zodra ik aangeef dat ik daar geen behoefte aan heb, vinden mensen me preuts, saai of ouderwets en stoppen veel gesprekken.

Zijn er meer mensen die deze ervaring hebben? En wat vinden jullie hiervan?

Als atheïsme een religie is, dan is geen postzegels verzamelen een hobby.


11AFotograaf

Berichten: 1964
Geregistreerd: 25-08-10

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:06

+1
Dat is ook met name de reden waarom dat ik een hekel heb aan online daten.
Laatst zelfs een jongen gehad die al meteen aangaf dat hij in de gaten had dat ik iemand ben die afscheid neemt als het er meteen over gaat, om vervolgens natuurlijk wel er over aan de gang te blijven |o
Juist ja :evaw:
Ik snap het echt niet...

moonsparkle
Berichten: 13542
Geregistreerd: 21-03-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:11

Ik denk niet dat het echt iets nieuws is in vergelijking met 10 jaar terug, toen had je chatboxen maar zodra je MSN uitwisselde kwam je er soms snel achter dat ze iets anders wouden.
Ik hoorde in een nieuwsbericht dat het ook niet zo'n kwaad kan als je maar zorgt dat de foto's helemaal anoniem zijn (dus niks persoonlijk op te zien waaraan iemand je kan herkennen), maar ik zou er niet aan denken dat je die foto dan op een verkeerde website aantreft.
Ik snapte ook niet dat er vrij normaal over werd gedaan in het nieuwsbericht, ik hoop ook dat er weinig meiden zijn die zich erdoor laten beïnvloeden, want je hoort ook regelmatig dat ze na het sturen van foto's gechanteerd worden.

Interesse in natuurlijke producten zoals gedroogde kruiden, basilicum plantjes, gelei, gedroogde bloemen voor thee etc. in Almere. Kijk op onderwegmettamara

primera

Berichten: 703
Geregistreerd: 31-10-04
Woonplaats: Zuid Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:12

Zwaar irritant dat het "tegenwoordig" zo gaat. Volgens mij blijf ik daardoor ook voor de rest van mijn verdere leven single , ik weiger daaraan mee te doen, geen zin meer in een "foute relatie" dus dan werkt al dat gedoe niet mee.

enny
Berichten: 2163
Geregistreerd: 01-11-04

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:17

Ik zit al een aantal jaar op van die datingapp, maar ik heb zelf echt nog nooit zulke voorstellen gehad, rare berichten of foto’s. Of ik heb gewoon geluk met mm matches of ik zie er gewoon te “keurig” uit voor zulke berichten :')

Mijn grote trots Dionysos (v. Spielberg) 27/5/2008 - 25/7/2013

SinneJ

Berichten: 2462
Geregistreerd: 02-04-15
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:22

primera schreef:
Zwaar irritant dat het "tegenwoordig" zo gaat. Volgens mij blijf ik daardoor ook voor de rest van mijn verdere leven single , ik weiger daaraan mee te doen, geen zin meer in een "foute relatie" dus dan werkt al dat gedoe niet mee.Nou mijn vriend krijgt al in de 5 jaar dat we samen zijn niet echt pikante foto's hoor. Misschien een leuke decolleté in een jurkje, maar dat is dan een jurkje waar ik effectief mee op straat kom, dus dat is echt niet zo extreem. Hij kan me live zien als hij lief is voor me :D

Zo'n mannen heb je genoeg, maar weet ze maar te vinden tussen al de rest...


Hij krijgt trouwens heel graag mooie foto's van mijn gezicht en die slaagt hij super schattig op in een mapje op de computer.


Ik wil niet dat er ergens foto's van me bestaan waar ik herkenbaar ben en naakt op te zien is en onherkenbaar naakt vind ik zelf niet echt nodig, dan wacht hij maar op mij of kijk wat porno lol.

Misschien dat we ooit samen een shoot doen en dan wat laten afdrukken voor als we oud en verrimpeld zijn, maar op zijn computer of gsm wil ik het niet en dat snapt hij volledig.

Zelf heb ik ook geen behoefte aan 'dick picks'. Zegt me echt helemaal niets en windt me op zichzelf ook niet op.

Men mag nooit vergeten dat de dressuur er is voor het paard. Het paard is er niet voor de dressuur.

primera

Berichten: 703
Geregistreerd: 31-10-04
Woonplaats: Zuid Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:32

SinneJ schreef:
primera schreef:
Zwaar irritant dat het "tegenwoordig" zo gaat. Volgens mij blijf ik daardoor ook voor de rest van mijn verdere leven single , ik weiger daaraan mee te doen, geen zin meer in een "foute relatie" dus dan werkt al dat gedoe niet mee.Nou mijn vriend krijgt al in de 5 jaar dat we samen zijn niet echt pikante foto's hoor. Misschien een leuke decolleté in een jurkje, maar dat is dan een jurkje waar ik effectief mee op straat kom, dus dat is echt niet zo extreem. Hij kan me live zien als hij lief is voor me :D

Zo'n mannen heb je genoeg, maar weet ze maar te vinden tussen al de rest..In mijn relatie die al een tijd voorbij is (8 jaar bij elkaar gewoond, 3 jaar daarna meer afstand gehad om te zien of er nog wat te redden was) ook nooit zulke foto's verzonden. Al bleek vriendlief er wel mensen op nagehouden te hebben die dat wel naar hem stuurde.

Kan nooit spijt hebben van zulke foto's, zo blij mee.

Dan maar geen relatie als dat verwacht wordt, wel vragen erom gehad maar Nee, ze vragen maar aan andere.

SinneJ

Berichten: 2462
Geregistreerd: 02-04-15
Woonplaats: België

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:33

Precies Primera! Ik vertrouw mijn vriend, maar zodra het uit is, heb je er niets meer over te zeggen wat ermee gebeurt en ik ben net wat te geëmancipeerd om me zo kwetsbaar op te stellen.

Men mag nooit vergeten dat de dressuur er is voor het paard. Het paard is er niet voor de dressuur.

Equisync

Berichten: 5105
Geregistreerd: 22-05-09
Woonplaats: Zuid Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:37

Mijn huidige vriend heb ik via Tinder leren kennen. We hadden blijkbaar erg veel gemeenschappelijke kennissen en vrienden, maar niemand had er ooit aan gedacht ons te koppelen(maar goed ook, dan was het nooit wat geworden).

Hij is er zo een die absoluut nooit 1x gevraagd heeft wat ik aan had, foto's gevraagd of gestuurd wat dan ook. Gewoon down to earth en normaal.

Heb met meerdere kerels wel zo'n gesprekken gehad hoor, maar nooit echt werk van gemaakt, behalve bij mijn vriend dan.
Scheelt wel dat mijn "datingprofiel" duidelijk genoeg liet zien dat ik geen interesse had in one night stands of al dat gedoe. Dan heb je daar al beduidend minder last van :)

Equisync. Sportmassage voor paarden. PB voor een afspraak of informatie.
Andor <3
You're perfectly perfect to me.

moonfish13

Berichten: 17375
Geregistreerd: 20-08-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:49

Ik heb exact hetzelfde.
Idem dito met dat ik aangeef niet van one night stands te zijn, dan ben je ook saai.
Want je moet toch ook genieten van het leven?!
Ik geef aan one night stands door snel hechten niet prettig te vinden, maar dan ben ik preuts.
Als er een niet preuts is ben ik het, maar ik geef dat soort mannen maar geen aandacht meer.
Als je nu al geen nee kunt accepteren zie ik niet hoe we samen een toekomst hebben. :evaw:

Ergste nog, als ik aangeef dat ik om medische reden de tijd wil nemen ben ik ook stom.
Dat iemand mij moet durven injecteren mocht ik thuis bij een ONS van de trap flikkeren en anders gewoon dood ga doet er niet toe.
Nee ikke ikke ikke en enige wat telt is sex.
Daar ben ik wel van geschrokken, dat zelfs mijn gevoel van veiligheid niet telt.
Ze liggen liever in bed met een vrouw die zich niet safe voelt medisch, dan dat ze mij tijd gunnen.
Écht debiel.

vilheide

Berichten: 1200
Geregistreerd: 20-01-06
Woonplaats: Veenendaal

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:55

Ik heb een tijdje rondgekeken op Paiq. Een keer aan het chatten geweest met iemand die het wel erg belangrijk vond om mij eerst te laten weten dat hij zeer groot geschapen was en of dat een probleem zou kunnen zijn. 8)7
Zeker op de gratis datingsites zijn veel mensen alleen op zoek naar vlugge seks.

Groetjes Jolanda

Kirania

Berichten: 1383
Geregistreerd: 19-06-11
Woonplaats: In de bebouwde kom

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 17:58

Ik begrijp het ook niet. Er uiteindelijk achter gekomen dat ik demi ben, dus ik snap het hele dating-gebeuren al eigenlijk te slecht (maar snap nu ook wel dat al die seks en al die aantrekkingskracht wel echt een ding is voor de meesten). Ik vind het vooral jammer dat als je dan afspreekt, je meteen gevraagd wordt nadien 'hey, gaan we iets drinken op mijn appartement?' Euh, wat dacht je dan? Nee?

De ontwikkelingen in de datingwereld zullen denk ik wel leuk zijn voor zij die veel plezier halen uit one-night-stands, maar als je dat niet ziet zitten, tja... En blijkbaar, als je veel sport en een vrij grote voorbumper hebt, ben je automatisch one-night-stand material.

moonfish13

Berichten: 17375
Geregistreerd: 20-08-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 18:10

Oh hier vonden ze maat 36, geen gram vet teveel en cup D ook reden om mij als lustobject te zien.
Of ze een waas voor hun ogen krijgen.

Nessie

Berichten: 7445
Geregistreerd: 29-03-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 18:14

Denk dat hoe een vrouw eruit ziet er weinig mee te maken heeft voor dat soort mensen hoor :+ Als het er maar 1 is. Zit dan niet op datingsites maar zie het ook al in inboxen op de socials. Mensen durven gewoon veel te zeggen en vragen vanaf hun beeldscherm.

Eston M. - Carrera - Goldy - Izzy Grey

Avalanche81

Berichten: 5169
Geregistreerd: 28-04-16

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-19 18:24

Plus dat ik denk dat dit soort sites met name aantrekkelijk zijn voor mensen die anders geen enkele kans zouden maken, en die je IRL nooit zouden durven aanspreken....... het percentage idioten is gewoon hoger.

MarcoBorsato

Berichten: 34029
Geregistreerd: 05-02-08
Woonplaats: Blaricum

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 07:24

Nessie schreef:
Denk dat hoe een vrouw eruit ziet er weinig mee te maken heeft voor dat soort mensen hoor :+ Als het er maar 1 is. Zit dan niet op datingsites maar zie het ook al in inboxen op de socials. Mensen durven gewoon veel te zeggen en vragen vanaf hun beeldscherm.


Ja niet vervelend bedoelt maar als je een hartslag hebt ben je hun type, hebben je maten niks mee te maken.

Je moet denk ik wel een bepaalde straatwijsheid hebben om je staande te kunnen houden. Beetje het kaf van het koren kunnen scheiden.

quera. Voor altijd en langer

Het is de waarheid

Carol_Beer

Berichten: 842
Geregistreerd: 21-05-15
Woonplaats: Verweggistan

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 07:46

Dat is dus al de nummer 1 reden dat ik nooit van online daten heb gebruik gemaakt, al vanwege dat soort rare types. Op internet valt alles eigenlijk wel normaal te noemen, er zijn tenslotte altijd ergere voorbeelden. Ik heb zelf liever altijd de voorkeur gehad om te daten met mensen die sowieso in mijn omgeving al zitten. Zo ken ik ze al een beetje, en zijn ze dus niet vies en vreemd van internet.
Nu zeg ik niet dat iedereen op datingssites zo is, maar er zitten wel heel veel rare types op, en daar is jouw ervaring een goed voorbeeld van. Nu ben ik al best preuts van mezelf (betreft dat soort foto's doorsturen), maar naar een vreemde al helemaal niet.
Dus nee tis zeker niet normaal om dat te doen bij een wildvreemde die gewoon op bepaalde dingen uit is. Vooral bij minderjarigen is het gewoon intimidatie en pedofielie, maar dat is bij de meeste van ons gelukkig niet het geval. Mensen die dat soort dingen vragen hebben in mijn optiek niet echt sociale skills, en dat zegt mij dan weer genoeg. Geen date voor mij in dat geval.

Pasta Saus

maava

Berichten: 1432
Geregistreerd: 14-12-14
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 08:28

Ik vermoed dat het grootste deel van de gebruikers op tinder geen relatie zoeken maar gewoon snelle sex. :')
Of dat temaken heeft met de algemente dating wereld geen idee, ik neem aan dat sites waar je voor betaald ze veel serieuzer zijn met het zoeken van een relatie. Tinder is gratis snel en vind mensen in je omgeving, perfect voor een quicky.
Op HER had ik prutsmuts veel minder last van, ik gebruikte het in de tijd dat het ook nog een app was om met lgbt mensen te connecten. Heb daar echt leuke gesprekken gehad en werd nooit richting sex gevraagd.

Nado
Berichten: 3191
Geregistreerd: 23-11-04

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 17:04

Wat stom zeg! Ik ken mijn lief van Lexa en het zou nooit in zijn hoofd opgekomen zijn om naar zoiets te vragen. Of om een dickpic te maken gelukkig. Dus ze zijn er wel, de goeien ;)

Wat mij opvalt is dat een aantal van jullie het gevoel hebben je te moeten verdedigen omdat je geen zin hebt in sex etc. voordat je iemand goed kent. Dat vind ik jammer. Je bent echt meer waard dan de mening van zo’n waardeloze vent/vrouw. Niet laten aanpraten dat er iets mis met jou zou zijn, dat is er echt niet. Als ze niet respectvol met jou om willen gaan, weg ermee. Their loss. Next.

http://www.annekeboonacker.nl
Onderwijskundig Maatwerk

Ladyson

Berichten: 2717
Geregistreerd: 03-01-10
Woonplaats: Haaglanden

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 17:11

Omg ik ben in shock. Dit is niet mijn manier van daten in ieder geval :wow:

Avalanche81

Berichten: 5169
Geregistreerd: 28-04-16

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 17:14

Maar ik snap het probleem niet zo.

IRL is toch ook niet iedereen dating material? Ik bedoel, ik vind best veel mensen leuk om mee om te gaan, en maar echt heel weinig om te daten.
Alleen op zo'n app moet je het hebben van foto's en platte tekst, terwijl er in real life een heleboel lichaamstaal is, en nonverbale communicatie. En ik denk dat mensen gewoon veel meer durven van achter een toetsenbord.

Plus, ook veel mensen hebben in real life een nogal stomme manier van flirten, als in too much too soon, en dat is hier ook. Dat uit zich dan in dit soort dingen. Er is ooit eens een soort van onderzoekje geweest hoevaak dat soort voorstellen (en met name dick pics hahahaha) ook echt tot iets leidden. Success rate: 0,01%. In real life uit zich dat dan in stomme schuine moppen, of domme opmerkingen, en dan zijn die mensen ook niet meer interessant. Klaar joh. NEXT!

Dus ik zou me er niet onzeker door laten maken. Nee, het is niet de norm, en de meeste mensen vinden het ook niet acceptabel. En joh, je bent toch meer waard dan dat? Laat ze maar moeite doen voor je hoor. Goede conversatie waarin het echt leuk en gezellig is, is best heel handig, want zeker als je niet bent van de korte relaties, moet je wel met elkaar blijven praten.

topsylover

Berichten: 5262
Geregistreerd: 13-03-05
Woonplaats: Rotterdam

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 17:59

De mannen die ik date via Tinder zeggen allemaal hetzelfde: Vrouwen die op Tinder zitten kunnen ze niet als relatiemateriaal zien. Relaties zoek je niet op die manier.

Misschien is dat de reden dat ze daar allemaal zo snel over beginnen?

Resistance

Berichten: 9958
Geregistreerd: 11-03-12

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 18:11

Ik denk eerlijk gezegd als je met types chat die het nodig vinden om dickpics te sturen, je sowieso al op de één of andere manier de verkeerde types selecteert. Kijk, ik ben er ook absoluut niet van gediend. Maar je weet dat dat soort mensen er zijn, en die kan je ook naar links swypen. Ik krijg vrijwel nooit dickpics (terwijl ik toch veel op tinder zit en ook via tinder date), want je ziet eigenlijk al meteen wat voor persoon het is. Die swype ik simpelweg niet naar rechts.


En ja, ook dan gaat het vaak om sex. Maar als je op Tinder zit wéét je dat; het is een vleeskeuring. En voor een serieuze relatie moet je het eigenlijk gewoon niet op Tinder zoeken.

Veraaaaah

Berichten: 1572
Geregistreerd: 05-07-15
Woonplaats: Breda

Re: Zijn (half)naakte selfies de datingnorm tegenwoordig? 18+

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 20:07

Ik heb ook behoorlijk wat dickpicks om mijn oren gehad. Mannen die doordrammen om naaktfoto’s etc, nee hoeft voor mij niet.

Bij veel gesprekken was het na 3 zinnen al duidelijk dat ze alleen op seks uit waren dus die matches heb ik meteen opgeheven.

Glamour Girl de mooiste schimmel <3
Rinda, you're a star in heaven 7-6-2017

MarcoBorsato

Berichten: 34029
Geregistreerd: 05-02-08
Woonplaats: Blaricum

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-08-19 21:19

topsylover schreef:
De mannen die ik date via Tinder zeggen allemaal hetzelfde: Vrouwen die op Tinder zitten kunnen ze niet als relatiemateriaal zien. Relaties zoek je niet op die manier.

Misschien is dat de reden dat ze daar allemaal zo snel over beginnen?


Wat een zeikerds, waarom zou je daarmee willen daten?

quera. Voor altijd en langer

Het is de waarheid


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Aguamenti, Clairtje_Sun, Divers, jadeken, Laibadji, Lestria, LuCa88, Marie111, marjan19, Mkango, MTinker, Regenpier, RobinSputnik, SemrushBot, Telpeva, Zinzi_jewel, Zoe_97, zuperzmoker en 66 bezoekers