wie heeft er ervaring met 360 graden feedback?

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
favorietje
Berichten: 956
Geregistreerd: 22-11-02

wie heeft er ervaring met 360 graden feedback?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-01-04 22:51

ik heb maandag een teamdag, we gaan elkaar o.a 360 graden feedback geven. wie o wie kan mij uitleggen wat dit is, ik weet het ongeveer wel maar weet niet hoe ik dit op papier moet zeggen!!!


dimmelim

Berichten: 2687
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-01-04 22:55

Toevallig werk ik in het onderwijs en hebben we een website gemaakt over toetsvormen. dit staat er over 360 graden feedback:

360º ) Feedback

Is een instrument waarmee je feedback verzamelt van meerdere beoordelaars bijvoorbeeld van je docent of begeleider, van een medestudent en een opdrachtgever uit het werkveld. Als het aantal beoordelaars niet uit drie maar uit twee personen bestaat wordt ook wel gesproken van 180º feedback.
Een van de belangrijkste oogmerken van het instrument is om mensen te confronteren en bewust te maken hoe zij in de ogen van anderen in en buiten de organisatie functioneren, en te laten zien wat daarin hun sterkten en zwakten zijn.

Hier kun je nog wat aanvullende informatie vinden:
http://www.score.hva.nl/s_reflectieopdracht.html (studenten)
http://www.score.hva.nl/d_reflectieopdracht.html (docenten)

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Fleurtjuhh_, Anoeska27, Believe, Callisto04, DanielleB, GaitMonster, Google Web Preview, HiFive5, Lisa91, Natascha, Plaisir en 81 bezoekers