moederlijke intuitie en arts-assistenten...

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

 
 
moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

moederlijke intuitie en arts-assistenten...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-03 10:10

...Gatver, heb er echt een rotgevoel over.
Mijn zoontje van 7 heeft een hele zware vorm van astma en vooral de laatste 3 maanden is het weer vaak mis. Hij heeft het al sinds hij anderhalf is, dus ik kan zeggen dat ik helaas aardig wat aanvallen heb meegemaakt.
Sinds vorige week zondag was hij alweer in toenemende mate benauwd en hadden we de standaard medicatie verhoogd. Dit moest met de dag hoger en donderdag op vrijdagnacht ging het al aardig mis en hebben we de halve nacht opgezeten. Omdat we voor het weekend zaten heb ik gelijk de kinderlongarts gebeld en we moesten langskomen. Onze eigen arts was er niet, we kregen een arts-assistent en die vond het nog wel meevallen. Dat was ook zo, want 'snachts is het altijd erg en overdag gaat het dan wel redelijk. Zij vond dat Nigel een virusje onder de leden had en daarom zo hoestte en nog wat piepte in zijn longen...hij had immers ook wat verhoging (38.3). Ze heeft met de kinderarts overlegd en die is niet komen kijken, maar liet weten dat de ventolin tot max 8x opgehoogd moest worden, daar zou hij het wel mee redden.

Nou..die nacht bleek dat nog wel tegen te vallen. Hij lag bij ons in bed en stikte de moord. Ik heb hem 2x 10 pufjes moeten geven tussen 23.00 en 06.00..dus 20 x ventolin in een nacht ipv 8 x op een dag!!!! 's Morgens de doktersdienst gebeld, ik vertrouwde het voor geen meter. Langsgekomen en ook die huisarts hoorde gepiep, al viel het ook nu weer mee (overdag!). Ze belde de kinderarts, en we moesten naar de seh, waar zij naar hem kon kijken.
Wat denk je... WEER die arts assistent van gisteren!!!!! Ik zag de bui al hangen en inderdaad: echt een viriusje hoor, had hij soms met het raam open geslapen? Ze zou overleggen, maar ja, prednison vond ze wat te hoog gegrepen, dat was meer voor de echt zware aanvallen, en dan moesten we er maar vanuit gaan dat het hoesten en benauwd zijn in de nacht te maken had met wat vastzittend slijm door het virus.
Na 2 uur (!!!!!) kwam ze terug met de kinderarts, die luisterde ook. Het klonk niet goed (arts assistent was alweer weg, helaas). Hij moest direct verneveld worden met ventolin en zuurstof. Daarna luisterde ze weer en klonk het beter, wat betekent dat het wel degelijk een astma aanval is.
Ze bleef echter wat horen en er moest een foto gemaakt worden..wat bleek: Nigel heeft een longontsteking ten gevolge van de astma (heeft hij al vaker gehad. Hij heeft nu niet alleen Prednison, maar OOK antibiotica!!!
Niks virusje dus, en niks matig benauwd...
Potverdorie!!!! Boos! Boos! Boos! En zij had ons naar huis willen sturen met het advies om hem met Vicks Vaporub te masseren ok het slijm los te krijgen!?!?!!?

Maandag kan ik weer met hem naar het ziekenhuis, naar onze eigen kinderlongarts. Kan ik hier wat over zeggen, of is het normaal dat zo iemand op jouw kind mag 'oefenen'. Ik begrijp dat ze nog moeten leren en die kans ook moeten krijgen, maar ik ben hier echt niet zo blij mee....
Ik wist aldoor al dat het niet goed zat, maar ik werd gewoon doodgegooid met het woord 'virusje'...wat ik ook zei dat hij normaal ook zo reageert bij een aanval. Leren ze ook dat ze goed naar de ouders moeten luisteren?


KiWiKo

Berichten: 51675
Geregistreerd: 19-10-02
Woonplaats: Killstraight

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 10:14

GRGRGRRRRR zou je ze niet!!!! Hemellief zeg............ dit is toch niet normaal, Ik vind dat je hier iets mee moet doen. Slechte zaak zeg......

Nou in iedergeval besterschap en sterkte!

LindaVelings

Berichten: 1223
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 10:17

Ik zou er iig iets over zeggen.
Dat is toch niet normaal dat ze je zo proberen af te schepen
Gelukkig dat die andere arts je wel gelijk gaf

"Save a horse, ride a cowboy"
Rainy & Rico

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-03 10:22

Ja, ik wil er ook wel wat mee doen, maar WAT??? Ik kan alleen maar zeggen tegen die kinderarts wat ik ervan vind. Als ik morgen bel voor een afspraak zeg ik iig tegen die assistente dat ik de specialist wil zien en geen arts assistent.

Ik zat ook heus niet om prednison te springen, hij heeft het de afgelopen 3 maanden al 3 x gehad, dus dit wordt de 4e keer. Dat is echt niet fijn.
Maar potverdorie weet je toch zelf wel dat het kind een astma aanval heeft.
Ik vroeg nog of het anders raadzaam was hem 's nachts op te pakken, als het op het ergst was? Zegt ze: Tja, liever hebben we niet dat mensen 's nachts komen als het niet echt nodig is....maar als het 's nacht zo erg is dan moet dat misschien maar.Maar wel via de huisartsenpost.

Ik had echt zoiets van..heb jij zijn dosier wel doorgelezen? We hebben laatst een brief voor school meegekregen: Nigel heeft een zeer ernstige vorm van astma, die zeer grillig en onvoorspelbaar verloopt. Zeker in vergelijk met leeftijdsgenootjes heeft hij zeer veel en zwaardere medicatie nodig om het redelijk onder controle te kunnen houden.
Verder hoeven wij bij aanvallen nooit via de huisarts te komen, maar kunnen we direct naar de polikliniek, ook al omdat de huisarts het ook niet altijd hoort. Het is heel verraderlijk, ze schijnen weinig te horen af en toe en dan is het toch behoorlijk fout. Ook heeft hij al meerdere malen longontstekingen gehad zonder noemenswaardige koorts. Maar dat heb ik haar verteld, staat ook in het dosier en toch zat ze me aan te kijken van: overbezorgde moeder...

KiWiKo

Berichten: 51675
Geregistreerd: 19-10-02
Woonplaats: Killstraight

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 10:25

suzanne schreef:
Ik vroeg nog of het anders raadzaam was hem 's nachts op te pakken, als het op het ergst was? Zegt ze: Tja, liever hebben we niet dat mensen 's nachts komen als het niet echt nodig is....maar als het 's nacht zo erg is dan moet dat misschien maar.Maar wel via de huisartsenpost.Ja ik denk dat jij het wel ontzettend fijn vind om snachts met je doodzieke kind naar het ziekenhuis te gaan.......... wat is dat voor een sociaale nitwitt zeg!!!

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-03 11:04

Maar een arts assistent heeft toch al haar basisopleiding afgerond en moet zich alleen nog specialiseren?
Dus dan weet ze toch wel wat?
Het was ook verder heus een aardige meid hoor. Maar les 1 zou moeten zijn: onderschat de ouders niet, zij kennen hun kind het beste!

Zij ziet gewoon een kind wat niet in elkaar klapt van benauwdheid. Maar wij hebben vorige maand nog meegemaakt dat hij 's nachts weer vreselijk benauwd was en we overdag met een springend kind bij de kinderlongarts komen. We voelden ons al een beetje bezwaard eigenlijk. Hij was best vrolijk en erg levendig. Moest ie een longfunctietest doen, waarbij ze de longinhoud meten. Was hij te benauwd om te blazen!!!! Dat zou je toen ook echt niet gedacht hebben. De kinderarts had het wel al gehoord, maar uiterlijk zag je er weinig aan.
Dus ik snap het ook ergens nog wel, maar ja, als het je dan uitgelegd wordt dat het met name 's nachts is enz enz enz...

Mireille

Berichten: 41958
Geregistreerd: 06-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 11:13

Een arts assistent moet inderdaad nog leren, maar ik vind dat ze niet alleen te werk mogen gaan en dus begestaan moeten worden door een gewone arts.

Verschrikkelijk voor jou en je kereltje dat dit zo heeft moeten lopen. Ik hoop dat hij snel van die longontsteking af is, dat maakt het geheel er ook niet beter op.
Sterkte Ach gut

Mijn naam is haas.

Incognito! 8-)

Liesje_Lover

Berichten: 6861
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 11:25

ik wil het zelfde zeggen als fairie...ik vind ook niet dat ze niet alleen mogen werken en een gewone arts er bij moet zijjn...

maar toch heel veel sterkte!!! hopelijk is hij snel van die longontsteking af...

Silvia

Berichten: 2766
Geregistreerd: 23-02-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 17:21

Wat een rot situatie Suzanne! Ik zou er inderdaad wat van zeggen en duidelijk maken dat je niet prettig vindt dat je zo afgescheept bent door een AA. Ook zij moet hiervan leren en beseffen dat ze een fout heeft gemaakt. Als niemand daar wat van zegt dringt het nooit tot ze door. (Artsen staan nu eenmaal niet bekend om hun sociale vaardigheden en inlevingsvermogen. Boos! )
Zelf ben ik ooit onderzocht door een AA die zeer hardhandig was. Ik heb hem dat even haarfijntjes verteld. De volgende keer was hij wel voorzichtig of vroeg hij uit zichzelf of dit beter was. Natuurlijk heb ik hem toen verteld dat hij wat mij betreft geslaagd was. Knipoog
Hopelijk leert de AA hier ook wat van en is ze de volgende keer de beste arts die jij je kunt wensen. Sterkte met de kleine!

Mahatma Gandhi: "De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht."

Richtje

Berichten: 13112
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Bunschoten

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 18:28

Ik zou het idd iig even aangeven bij de kinderarts. Al is het maar om zulke situaties in het vervolg (evt. bij andere mensen) te voorkomen.
Er zullen ongetwijfeld ouders zijn die idd overbezorgd zijn, maar even wat verder kijken en iig luisteren naar de ouders. Lijkt me toch wel het minste wat je (ook van een assistent) kan verwachten.

Sterkte ermee Ach gut

Een ongeluk zit in een klein hoekje - Dan blijft er nog heel veel ruimte over voor geluk

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-03 21:35

Er zullen ongetwijfeld ouders zijn die idd overbezorgd zijn[quote][/quote]

Ja, dat is ook absoluut waar. Maar 1 blik in het dosier had haar kunnen vertellen dat we nog nooit voor niks zijn geweest.
Ik ga het inderdaad toch maar aangeven morgen. Jammer dat onze eigen kinderlongarts er niet is.
Scheve mond
Ik heb zo'n voorgevoel dat ik WEER die aa krijg......

Alane

Berichten: 15723
Geregistreerd: 18-02-02
Woonplaats: Munsterland???????

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 23:37

Met je behandeld specialist over praten...

Ik heb soortgelijk meegemaakt (met een arts-assistent, alleen andere situatie: bevalling, geboorte en complicaties na de geboorte en dit icm niet registreerbare wee-en), dat de artsassisitent het wel allemaal dacht te weten... na de eerste keer er met de specialsit over gehad en die heeft een aantekening gemaakt hierover op het dossier...

De 2e keer (een andere arts-assistent) werd er wel verder gekeken en ging ze niet af op haar "ervaring".
Andere arts-assistent (dezelfde als de eerste keer) neemt over, en vertelde van de aantekening, uit haar houding op te maken had ze zoiets van: eh valt allemaal wel mee, zal soort vaart niet lopen. Manlief attendeerde haar erop dat het haar verantwoording was en het niet geheel onverstandig was om de specialist erbij te roepen...Ze is overstag gegaan...specialist was er net op tijd

Ik denk juist omdat ze het fijne moeten leren, je het moet melden..dit is niet om de persoon onderuit te halen of betweterig over te komen, maar zodat hij/zij ook verder moet kijken dan haar "weten" groot is, om zo meer te leren....

Mijn specialist vertelde eens dat wanneer een arts assistent in mijn ogen niet verder wilde kijken en/of ondernemen, terwijl jezelf "weet" dat dit nodig is, het handig kan zijn om het volgende te zeggen:
Als je galloperende hoeven hoort, moet je niet gelijk aan zebra's denken...sluit echter nooit uit dat het ook daadwerkelijk zebra's zijn.

Veel kennis is nog geen wijsheid. Wie zich verbeeldt de wijsheid gevonden te hebben, is een dwaas.
Ruzie begint nooit met de eerste zin. Ruzie begint altijd met het antwoord
Communiceren: Zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten

Sterre

Berichten: 15179
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 23:53

Hè getsi, wat een rot situatie .. Ten eerste wéét je gewoon dat het niet goed gaat met je kind en zie je zelf hoe hij er aan toe is en ten tweede heb je dan ook nog eens zo´n arts, die het allemaal wel even denkt te weten Scheve mond !
suzanne"]
... Maar les 1 zou moeten zijn: onderschat de ouders niet, zij kennen hun kind het beste!
[/quote]
Dat ben ik helemaal met je eens!

Ik zou het iig wel bij je eigen arts melden; ik vind dat Alana dat hier goed verwoord:
[quote="Alane schreef:
..Ik denk juist omdat ze het fijne moeten leren, je het moet melden..dit is niet om de persoon onderuit te halen of betweterig over te komen, maar zodat hij/zij ook verder moet kijken dan haar "weten" groot is, om zo meer te leren..

Mocht hij ´s nachts weer zo vreselijk benauwd zijn en z´n medicijnen niet echt helpen, zou ik hem gewoon oppakken en direkt naar het ziekenhuis gaan !! Ik neem aan dat ze jullie echt niet weg zullen sturen Knipoog !
Iig veel sterkte en beterschap voor jullie kleine vent Ach gut !

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds zo erg ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/
"Als vandaag voorbij is ben je weer een dag verder"

Irre

Berichten: 2153
Geregistreerd: 02-07-03
Woonplaats: Kaatsheuvel

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 00:00

Helaas gebeurt dit maar al te vaak. Overigens zijn het niet altijd AA's die het niet bij het rechte eind hebben De artsen zelf falen ook nogal eens is mijn ervaring.

In het land der blinden is eenoog koning!

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-12-03 10:15

Het nadeel was ook dat ik er niet meer op bedacht was.
In ons vorige ziekenhuis wisten de artsen zich eigenlijk geen raad met Nigel, waren wel kinderartsen, maar niet gespecialiseerd in longziekten.
Toen heb ik vaak op mijn strepen moeten staan en mijn eigen gevoel gevolgd.
Hier in Zwolle hebben we het echt super getroffen, met een hele fijne kinderlongarts en nog een paar fijne kinderartsen voor als hij er een keer niet is (zoals nu...) Ik heb dus meer vertrouwen gekregen en volg meer 'blindelings'hun oordeel op. Vandaar dat ik in dit geval me min of meer heb laten overdonderen.

Ik heb net gebeld met het ziekenhuis, omdat we vandaag nog langs moesten...bovendien is hij nog steeds benauwd. Scheve mond
Zit er een assistente die er anders nooit zit en er niks van snapt. Ik werd dus lichtelijk geirriteerd, er staat notabene in de computer dat als het over Nigel gaat, hij direct gezien moet worden!!!!
Ging ze vragen waarom hij op de SEH was geweest. Dus ik: Omdat hij vrijdag bij de AA op de poli was geweest, en zij het over een virus had. Na een hel van een nacht bleek zaterdag op de SEH dat dit virus een astma aanval met een longontsteking was....
Stilte...
'O'
Maar waarom hij dan nu weer moest komen?
Nou, omdat hij prednison en antibiotica heeft, en ventolin in hoge mate, en omdat die kinderarts dat zei, omdat het een standaard procedure is.
Nou, hehe, hij mag om 11.30 komen.
Hebben ze vakantieperiode oid???// Verward
Ik ben dit echt niet gewend van ze....

Nigel zelf is dus nog steeds benauwd, al gaan de nachten beter. Meestal slaat de prednison sneller aan, ik snap er niks van.

12344321
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 10:20

Tjemig hee wat een belachelijke gang van zaken!!!
Ik zou hier zeer zeker je beklag over doen!!!
Dit is niet normaal hoor!
Hoe is het nu met je zoontje? Gaat het weer wat beter?? Ach gut

Sani

Berichten: 26638
Geregistreerd: 20-01-03
Woonplaats: Hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 10:35

Wat stom.. zulke mensen meoten ze aanpakken!!!!
Voor hetzelfde geld was er iets blijvends veroorzaakt ofzow (heb geen verstand van asma enzo)

Maar veel beterschap met je zoontje!!!!

Tigger
Berichten: 3902
Geregistreerd: 27-06-02
Woonplaats: Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 10:38

Tjee zeg, je hoort vaker van dit soort gevallen. Het minste wat ze kunnen doen is allesuit de kast trekken om jou als moeder gerust te stellen.
Maar vaak denken ze dat zij alleen de gespecialiseerde is. Ze vergeten voor het gemak dat jij al anderhalf jaar meeloopt en je kind in de praktijk meemaakt en dus prima weet wanneer er veranderingen optreden die jou zorgen baren.
Ik zal het zoiezo melden....

Sterkte met je mannetje, ik hoop dat het snel beter gaat... Ach gut Lachen

Pauline
Berichten: 11631
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 11:59

Tja, ik ken het gvoel en weet hoe het gaat uit eigen ervaring. Je wordt overdonderd en achteraf baal je en voel je je gewoon heel boos.
Ik zou zeker naar het patientenbureau gaan en je verhaal doen, zij kijken wel of het een klacht wordt (kan je zelf ook aangeven) en geven het door.

Ik vind dat een AA ten allen tijde naar een ouder moet luisteren en dat doen ze dus vaak niet Boos! Ook met mijn kindje heb ik dat al vaker meegemaakt, de laatste wilde een ruggemergpunctie doen, had hij "gewoon" oorontsteking Verward Ik ben blij dat ik me daar hevig tegen verzet heb....
Je hoeft niet te accepteren dat je een AA krijgt, dat mag je weigeren en dat zou ik de volgende keer zeker doen. Vertrouw altijd op je eigen intuitie, je hebt het niet voor niets.....


offtopic : schijnbaar helpt bij hevige astma voetzoolrefelxtherapie, vraag me niet hoe dat komt Haha! Ik ben er nu mee begonnen met Jurrian, hoop doet leven nietwaar?

Nimber

Berichten: 25367
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 12:04

Melding van maken en laat maar flink doorschemeren dat je er behoorlijk boos om bent! laat ze die assistent maar op zijn lazer geven.
Tuurlijk moet hij leren maar hij moet ook leren om naar mensen te luisteren die de situatie kennen.
Overgens is het van de kinderarts ook niet handig dat hij die assistent al helemaal alleen liet zeker in het weekend komen de mensen niet om wissewasjes

Jasmijn

Berichten: 3583
Geregistreerd: 24-02-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 16:13

Ik werk voor artsen en arts-assistenten en moet het toch even voor de laatste partij opnemen.
Wat er in jouw geval gebeurd is is natuurlijk heel slecht en mag niet voorkomen.
Maar als ik moest kiezen tussen een arts-assistent die mij niet kent en een longarts die mij niet kent, ga ik toch voor de assistent.
Juist omdat zij nog veel meer open staan voor dingen en de verhalen van patiënt of ouders, terwijl de oude 'rotten' in het vak de diagnose al klaar hebben voor je de kamer in komt.
De goede artsen daar gelaten en ook tussen de arts-assistenten zitten uitzonderingen waar je liever niet bij terecht komt.

Ik denk dat je gewoon de verkeerde hebt getroffen (wat heel slecht is, dat ontken ik zeker niet!!!) maar dat het weinig verschil maakt of dat
een arts-assistent is of een afgestudeerde longarts.
En eigen arts is natuurlijk gewoon het fijnst voor beide partijen.
Succes met je zoontje.

Navragen is beter dan afvragen.

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 16:21

ik ben ook ooit afgescheept met een verkoudheid en dat bleek ook longontsteking te zijn achteraf. Ik kreeg toen ook prednison en anti biotica. soms geloven artsen je gewoon niet. Want jij kan het als leek nooit weten en zij weten het altijd beter. Was dat dan ook maar zo he.... Je moet er overigens wel melding van maken hoor.

De hond is de betere mens

KiWiKo

Berichten: 51675
Geregistreerd: 19-10-02
Woonplaats: Killstraight

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 16:23

met sanne 4 x in drie maanden tijd naar de huisartst die niets zei behalve....laat maar uitzieken en geef een paracetamolletje....... voor de 5de keer kreeg ik een vervanger,die gaf me een verwijskaart voor de kno arts en twee dagen later werd Sanne op de spoedlijst geopereerd....... ach je kan het maar mis hebben als arts zijnde

Gast739

Berichten: 3333
Geregistreerd: 06-10-03
Woonplaats: Heppen (Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 18:25

Jij kent je kind het beste, dus het lijkt mij niet meer dan normaal dat er naar jou geluisterd wordt.
Helaas is het in de praktijk vaak anders. De uren die een AA maakt, vooral in een weekend, liegen er niet om. Toch is dit geen excuus om niet te luisteren naar ouders. Als er een volwassen patient was gekomen, was er waarschijnlijk wel geluisterd.
Het ligt eraan hoe hoog het je zit, maar eventueel kun je een brief sturen naar de directie van het ziekenhuis.

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-12-03 20:37

Dat is ook zo Marreke, alleen ik was vrijdag al op de poli tussendoor geweest.
het is gewoon heel dom van haar geweest. Mijn zoontje is (helaas) nogal bekend op de poli, als zijn naam uit de computer rolt, rolt daar gelijk een vermelding bij uit dat hij gezien moet worden door de kinderarts bij klachten. Daaruit had ze al op kunnen maken dat het niet zomaar wat is.
Hij is echt niet een tikje benauwd.

Ik ben maandag bij de kinderlongarts geweest (niet onze eigen...) en die begreep het heel goed en noemde het ook een 'misstap'. Hij zei er wel bij dat het hem ook had kunnen overkomen, met name omdat zij Nigel niet kent. Je kunt je soms vergissen, zoals bij Nigel, dat het ernstiger is, dan dat je op het eerste gezicht beoordeelt...zei hij.
Ik had wel zoiets van: daarvoor heeft ze een stetoscoop om haar nek hangen...niet voor de sier!!! Bovendien staat dat al in de status...dat het een zeer grillig verloop heeft.
Nou, ik heb mijn hart gelucht en ik werd voor mijn gevoel begrepen. Verder hoop ik dat zij er ook wat van geleerd heeft.

Met mijn zoon gaat het nog steeds niet zo goed. De kinderarts zei maandag dat alle mogelijke medicijnen er in zitten, toch blijft hij benauwd. De enige mogelijkheid is opname, maar daar heeft niemand belang bij, zo met de kerst. We zingen het dus uit met de prednison, de antibiotica en bergen ventolin (dit had al afgebouwd moeten zijn, maar zit nog steeds op 6x2 pd) en het weekend na de kerst kom ik terug, of zonodig eerder.....
Bij de kinderarts dus...haha Haha!


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, eva1969, goesju, HighFly_, IJsco_Love, Loolotte, Lynn_Nikita, madelonvdw, NogSteedsGek, Noor, Pluisje1998, Seventeen, SharonPlugge, Sting en 192 bezoekers