Wat moet ik nou doen? Ik zit gewoon klem...

Moderators: Murthul, Dani, Leo, Muurp

 
 
Evenanoniem
Berichten: 9
Geregistreerd: 20-11-03

Wat moet ik nou doen? Ik zit gewoon klem...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-03 22:59

Beste bokkers,
Onder een andere naam wil ik graag even mijn hart bij jullie luchten. Het gaat om iets waar ik al lang mee rondloop. Al negen maanden om precies te zijn. Als je het verhaal leest zal je begrijpen waarom ik even anoniem ben nu. Het gaat om nogal wat, zoals ik vanavond ook in de krant kon lezen.

Het wordt misschien een lang verhaal maar ik moet het even kwijt aan buitenstaanders. Ik zal proberen het een beetje samen te vatten.
Een jaar geleden heb ik iemand leren kennen waar ik heel erg verliefd op ben geworden. Vrij snel kregen we een relatie. We hingen uren aan de telefoon, zagen elkaar elke dag en al vrij snel bleef ik voor het eerst bij hem slapen. Dat was heel wat voor mij, want hij was min of meer mijn eerste serieuze relatie. Hij gaf daarbij aan dat hij nooit zomaar met iemand naar bed ging maar daar vrij afwachtend in was. Fijn, want dat was ik ook niet van plan. Afijn, drie maanden dolverliefd, en steeds hebben we gewoon gezellig naast elkaar gelegen waarna ik zelfs zoiets begon te krijgen van 'hallo, word het niet eens tijd'

Hij was is wel een stuk ouder dan ik, en wat ook meespeelde is dat hij net een jaar gescheiden was en twee kleine kindjes had. Ik moest daar heel erg aan wennen, vooral omdat hij onwijze ruzie met zijn ex had. Hij was namelijk gescheiden omdat hij twee maanden een verhouding had gehad met haar zusje en dat nam zij hem (logisch) enorm kwalijk. Ze wilde daarom ook de volledige voogdij over de kinderen, en daar liepen al rechtzaken over. Ze hield de kinderen van hem weg terwijl hij wel bezoekrecht had en daar ging hij langzaamaan aan kapot.
Ook onze relatie was daar niet tegen bestand want ik kon hem daar niet genoeg steun bieden en hij vond ineens dat ik te jong was om daar mee om te gaan. Afijn, erg vervelend allemaal, maar met een hoop woorden hebben we er toen maar een punt achter gezet.

Een week later was hij 'kwijt', vrienden hielden vol dat hij met de noorderzon was vertrokken op vakantie om even alles op een rijtje te zetten. Na twee weken bleek echter dat hij opgepakt was omdat zijn ex en haar zusje hem aanklaagden voor vanalles en nogwat.

Vanavond stond zijn zaak in de krant: http://www.gelderlander.nl/regioportal/GLD/1,3112,1458-DeVallei-Nieuws!Regio!__1881012_,00.html

Zodra ik het verhaal hoorde, heb ik lang nagedacht. Ik dacht: het kan niet waar zijn. Je denkt dat je iemand kent...? Uiteindelijk heb ik besloten dat hij mij nooit iets aangedaan heeft en dat ik vraagtekens zet bij de verhalen van zijn ex. Ik weet dat zij al jaren psychische hulp nodig heeft, en alles maar dan ook alles wil doen om hem bij de kinderen weg te houden. Het zusje heeft al toegegeven dat de sex niet onder dwang was, maar zegt nu ineens 'hernieuwd inzicht' te hebben gekregen. En ik denk: hoe kan iemand die je goed kent zó'n kant hebben zonder dat je dat van hem weet?

Ik heb hem dus geschreven en sindsdien schrijven we elke week. Ik heb zijn kant van het verhaal gehoord. De dames komen twee keer niet getuigen, en zodra de zaak geseponeerd gaat worden ineens wel. Uitstel na uitstel. De zitting zou in juni zijn, dat was nu dus al november. Hij gaat daar langzaamaan kapot. Zijn brieven worden steeds depressiever en ik ben bang dat hij het niet lang meer vol gaat houden. Maar dit was nog draaglijk voor mij, zolang ik er zeker van was dat er een einde aan zou gaan komen. Ik kan niet verder met mijn leven zolang hij daar zit. Onze relatie is niet 'af'. Maar nu lees ik ineens dat vreselijke krantenbericht, en ik ben ineens bang dat ik hem misschien toch niet goed genoeg ken. Dat het toch niet goed komt.

Als hij nou vijf jaar vastkomt? Wat dan? Ik kan hem niet in de steek laten. Maar ik kan zo ook niet verder. Ik wil hem niet bezoeken want ik ben bang dat dat meer problemen oproept dan het oplost. Maar ik ben ook enorm bang dat hij straks toch ineens voor mijn neus staat. Wat dan? Hij zit inmiddels zo in de knoop (inderdaad, dat klopt in het krantenartikel, maar dat is m.i. volledig te wijten aan justitie zelf..) ik weet niet of ik daar mee om kan gaan. Hij heeft zich altijd voor ogen gehouden dat hij zijn kinderen nog zal zien, maar hij heeft nu te horen gekregen dat de kans nagenoeg nihiel is. Hij schrijft mij dat hij niet weet hoe hij daar mee om moet gaan.. hij is gewoon kapot.
En beetje bij beetje sloopt mij dit ook. Waarom kunnen mensen elkaar dit aandoen? Bij alles wat ik doe denk ik 'dit moet ik aan hem schrijven, dat vind hij vast leuk' en als ik me ellendig voel, schrijf ik dat ook en dan krijg ik van hem een opbeurend woordje terug. Als ik mensen toelaat tot mijn vriendenkring, ga ik voor ze door het vuur. Zo ook voor hem. Maar dit eist wel heel veel van me. Vooral omdat ik niet weet of het mij alleen vriendschappelijk te doen is.

Maar ik ben gewoon bang. Heel bang en heel ongelukkig. Ik weet niet meer hoe ik er nu mee om moet gaan. Ik weet echt niet wat te doen.
Bedankt voor het lezen, ik hoop dat jullie me een beetje een hart onder de riem kunnen steken...


Saskia9

Berichten: 10384
Geregistreerd: 18-09-03
Woonplaats: Sprang Capelle

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 23:06

jeetje wat een verhaal...
zal wel moeilijk voor je zijn..
mijn advies..
niet teveel je leven in proppen...voor je het weet ben jij depri voor iets waar je niks mee te maken hebt of wil zijn..
blijf contact houden als jij er behoefte aan hebt..zelf zou ik het matig doen..dus niet contact waarbij je alles verteld wat je voelt en dergelijke..
veel succes...en sterke..

Trotse mama van Julian 15-01-2011 <3 En Nina 06-07-2014 <3

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 23:10

Wat een verhaal.... Scheve mond Ik zou zo even niet weten wat ik hier exact op zou moeten antwoorden om je een hart onder de riem te steken. Wat ik wel weet is dat je misschien moet je gedeeltelijk op je gevoel afgaan, maar toch kritisch moet kijken naar wat hij schrijft. Wat denk ik wel heel belangrijk is in dit geval is dat je advies vraagt aan een goede vriend of vriendin als je weer eens een brief krijgt. Dit om te voorkomen dat je volledig op je gevoel afgaat en daardoor blind wordt voor bepaalde zaken. Die vriend of vriendin kan je dan even met je beide benen op de grond zetten Knipoog

Ik wens je heel veel wijsheid toe.

voor ex-onderschrift, zie onderschrift Polly
Na vele jaren een keer een ander onderschrift

diana
Berichten: 2205
Geregistreerd: 21-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 23:14

ja zeg,nu vertel je wat.

het krantenartilel deed niet bij mij ,maar ik heb het verhaal wel een beetje kunne volgen.
ik zou als ik jou was me er niet teveel mee bemoeien,straks raak jij nog betrokken.....en heb je heb je een hoop ellende

levi,Het liefste van het liefste wat er maar kan bestaan heb ik in jou gevonden ik laat je nooit meer gaan!!

ga even naar www.stopwredeveetransporten.nl en teken,en geef aan iedereen door!!

Evenanoniem
Berichten: 9
Geregistreerd: 20-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-03 23:19

Voor de mensen die niet op de site kunnen

Citaat:
Man ontkent jarenlange extreme verkrachtingen
Door onze rechtbankverslaggever


ARNHEM/EDE - Een 33 - jarige man uit Ede ontkent in alle toonaarden dat hij jarenlang zijn schoonzusje met geweld gedwongen heeft tot sadomasochistische seks. Evenmin heeft hij, zei hij gisteravond voor de rechtbank in Arnhem, zijn vrouw tegen haar zin met een bierfles gepenetreerd. En de filmbeelden die hij maakte terwijl hij seks had met zijn schoonzusje, dat toen zestien jaar was, was, aldus zijn advocaat Gijsen, evenmin vervaardiging van kinderporno.


Officier van justitie Schepers dacht daar heel anders over en eiste vijf jaar onvoorwaardelijke celstraf. Eigenlijk was dat tegen haar zin, want als de officier haar zin had gekregen zou de man voor onderzoek naar zijn psychische gesteldheid zijn opgenomen in het Pieter Baancentrum, waarna eventueel zelfs tbs met dwangverpleging had kunnen worden opgelegd.

De man heeft, aldus de tenlastelegging, zijn schoonzusje dat op de leeftijd van veertien of vijftien jaar een bijbaantje kreeg in zijn bedrijf, gedwongen tot het ondergaan van seks in allerlei extreme vormen, waarbij zij ook werd vastgebonden, met linealen en zweepjes geslagen en geblinddoekt.

Dat kon gebeuren, denkt de officier, doordat de man stapje voor stapje een enorm overwicht over haar opbouwde. Hij was daarbij zo intimiderend dat wat begon met een zoen, voor haar eindigde als een soort seksslavernij. Van diverse van die orgies maakte de man ook beeldopnamen.

Vorig jaar, nadat zij al in scheiding lagen, stapte zijn echtgenote die een videoband had gevonden, samen met haar zusje naar de politie. Daar vertelde de ex dat ook zij tien jaar geleden is verkracht met een bierflesje. De man werd daarop in februari van dit jaar aangehouden en zit sindsdien in voorarrest.

De gevonden foto's en afgelegde verklaringen zijn zo bizar, zegt de officier, dat ze de man graag via langdurige observatie had willen laten onderzoeken bij het Pieter Baancentrum.

Maar de rechtbank wilde van geen gedwongen opname weten, nu de verdachte zich daar hevig tegen verzette. Dat is jammer, vindt de officier, want op die manier staat over maximaal enkele jaren een man op vrije voeten die dringend hulp nodig heeft: "Het gevaar voor herhaling is volgens mij zeer reëel", aldus de officier.

Een psychiater en een psycholoog die de man al wel hebben gesproken, wilde de man ook niet echt met hen praten.

Ze trekken daarom voorzichtig de conclusie menen dat hij lijdt aan stoornissen: hij heeft een voorliefde voor sm-seks, voyeuristische trekken en is zeer op zichzelf gericht.

, menen de deskundigen.Zij adviseerden ook opname in het Pieter Baancentrum. Volgens de advocaat van de man klopt er niets van de verhalen van de vrouwen: die zouden zijn voortgekomen uit schaamte bij het schoonzusje.

Volgens de man had het meisje nooit had laten merken dat ze de seks tegen haar zin deed en uit rancune bij zijn ex-vrouw. De advocaat vond geen enkele aantijging bewezen eneiste vrijspraak. De rechtbank denkt daar nog twee weken over na en doet op 3 december uitspraak.

Uitspraak: 3 december.


verana

Berichten: 2841
Geregistreerd: 24-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 23:25

Het enigste wat ik kan zeggen is ga op je gevoel af maar vergeet je verstand niet
Ik zou wel even afstand houden
Want zoals je al zegt ken ik hem wel echt?

Valencidee's Valentino M1+2 My one true love :+:

Help ons Thats me te vinden!! [OV] [PG]Thats Me KWPN merrie v. Jimtown geb 2000. st 1.63

SuzanneH
Berichten: 395
Geregistreerd: 10-08-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 23:41

Om het maar even bot te stellen.
Wegwezen, uithuilen en doorgaan met je eigen leven.
Je kan je afvragen wat het is wat jou in deze persoon aantrekt, heb je er nog wat van geleerd.

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 23:56

Raar verhaal. Als ik jou was zou ik jullie relatie verbreken. Je hebt helemaal niets aan deze mensen en zoals je zelf zegt word je er ook niet bepaald gelukkig van. Ondanks dat bepaalde dingen misschien niet waar zijn, zijn er ook nog rare dingen als dat verhaal over dat bierflesje, wat hij zelf bekend heeft. Bovendien, vrijwillig of niet, vind ik niet dat een 33 jarige man seks met een minderjarige hoort te hebben. Ik vind het een apart mannetje om eerlijk te zijn.
Breek het contact en ga verder met je leven. Succes.

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 00:32

Meid, wegwezen!!!

Het is zo al een bizar verhaal en het zal nog veel bizarder worden ook. Laat het achter, dat is echt het beste.

holly
Berichten: 8836
Geregistreerd: 26-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 00:54

Zoals al vaker is aangehald hier: wegwezen!

Uitleg waarom is dan ook wel handig.
Mensen kunnen zich van buiten anders voordoen dan ze werkelijk zijn.
Niemand kan jouw vertellen of dit allemaal werkelijk is gebeurt.
Zoveel verhalen, maar welke is de waarheid.
En stel dat deze man in jouw leven schiet en hij alleen maar uit is op zekerheid dat jij bij hem blijft, door bv te trouwen, wie komt jou dan helpen als ineens al die verhalen wel waar blijken te zijn?
Mensen zullen je gauw laten vallen omdat dit toch iets is wat men niet zo 1,2,3 gelooft.
Machteloos ben je dan. Je leven totaal verwoest enz.

Nu heb je alleen de krantenknipsels en daaruit blijkt dat dingen op film staan.
Het is natuurlijk geheel jouw keuze, maar weet goed dat niemand de waarheid weet hoe het echt in elkaar steekt en dat jij je vingers er beter niet aan kan branden en er uit moet stappen nu het nog kan.

Moeilijk is dat, dat snap ik, maar ik geloof ook zeker dat jij een betere toekomst in gedachten had en niet eentje waarvan je nooit zal weten hoejou geliefde werkelijk is.
Meid je verdient het om gelukkig te zijn. Kies daar dan ook voor en laat dit tot het verleden behoren.

SuzanneH
Berichten: 395
Geregistreerd: 10-08-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 00:59

Niet gaan uitleggen waarom . Wanneer de topicstartster verliefd is of een andere reden heeft om al zover mee te gaan in het verhaal, is ze ook in staat om welk argument dan ook te weerleggen.
Gewoon beslissen Bloosmdraaien, afleiding zoeken en niet meer over na denken totdat je wat afstand hebt gecreeerd.

Evenanoniem
Berichten: 9
Geregistreerd: 20-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-11-03 01:07

Ik snap jullie reactie volkomen. Als ik zelf niet in de situatie had gezeten had ik precies hetzelfde geoordeeld.
Maar ik heb mezelf in een lastig parket gebracht. Ik heb hem toegestaan om op mij te leunen. Naar de buitenwereld houd hij de schijn op maar hij schrijft dat hij echt op de rand van de wanhoop staat, en enorm blij is met de post die hij van mij en anderen krijgt. Wanneer hij niet kan slapen, schrijft hij mij. We zijn inmiddels een beetje elkaars 'klaagmuur' geworden. Dat zou ík wel kunnen missen, maar ik zit met een heel erg dubbel gevoel hierover wat betreft hem: wat doet hij als ik hem in de steek laat? Hij is niet alleen op de wereld, heeft nog een goeie vriend en vriendin welke hem zullen steunen, en ik weet dat ik hem niet kan 'redden' en dat wil ik ook niet, maar ik kan hem hoogstens vriendschap bieden en een luisterend oor. En hij ervaart dat als het enige waar hij zich u nog aan vast kan houden. Ik denk dat ik het nooit zover had moeten laten komen. Maar ik ben bang dat ik er nu te diep inzit om mijn boeltje te pakken en weg te wezen.

Het is zo moeilijk. De feiten in het verhaal die kloppen, zijn gewoon naar. Inderdaad, sex met een minderjarige is fout. Maar in hoeverre moet dat, en de eventueel valse aantijgingen, betrekking op zijn vriendschappen? Stel dat hij onschuldig is, en iedereen laat hem in de steek? Hij ontkent het ook nog steeds, daarom sleept het zo voort. Had hij schuld bekend was hij waarschijnlijk na drie maanden al vrij geweest. Want het rechtssysteem zit hier verdraaid krom in elkaar. Maar zo zit hij niet in elkaar, dat gaat tegen zijn natuur in.
Ik weet het niet meer. Misschien moet ik eerst maar 3 december afwachten.

Ann
Berichten: 11616
Geregistreerd: 28-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 06:34

Je moet jezelf niet voor de gek houden, wees sterk en kap ermee, je bent hem niets verschuldigd Ach gut
Dit verhaal is zo extreem, dit kan nooit meer goed komen

Eline

Berichten: 73129
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 06:53

Moeilijk...

Eén van de uitspraken die ik zelf vrij vaak gebruik is 'ieder z'n eigen fetish'. Als hij geinteresseerd is in SM dan is dat nu eenmaal zo... Feit blijft dat er twee mensen aangifte gedaan hebben van sex tegen hun wil in, en dat is nie goed...

Als psychs oordelen dat de kans op herhaling groot is, dan zou ik voor je eigen veiligheid je aanraden: WEGWEZEN.

Ik heb ooit een (gewone) vriend gehad die na een zelfmoordpoging waanzinnig op mij steunde, en vrij weinig andere mensen had. Toch ben ik hem gaan ontlopen: ik kon hem niet in m'n eentje uit de stront trekken, en op dat moment trok hij mij met zich de stront in...

Ik zou je aanraden als je met hem verder gaat professionele hulp te zoeken, en hem dat ook te verplichten te volgen...

Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 07:28

Of je hiermee door wilt gaan is jouw eigen keuze. Maar probeer er hoe dan ook voor te zorgen dat je wat afstand bewaart en dat hij je niet meetrekt in zijn ellende.
Of die verkrachtingen nou waar zijn of niet, er zijn wel zaken aangetoont die imo ook niet echt normaal te noemen zijn. Hoeveel belang hecht jij daaraan? En vooral, wil je op dit moment een steun voor hem zijn, of denk je nog steeds aan een relatie met hem?

* To Belg, or not to Belg *

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 07:54

Foto's? (bizarre nog wel), filmbeelden? Orgies? En dat met een 15-jarig meisje? Get Real en geef die knakker een schop in zijn kruis Boos!

'Paint' it 'Black'

Botervlieg

Berichten: 9132
Geregistreerd: 20-04-03
Woonplaats: adoptie-Ian woont bij www.aap.nl !

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 08:24

Als ik jouw verhaal en reacties lees, dan springen deze zinnen
in het artikel er met dikke rode alarmletters eruit:

Citaat:
Dat kon gebeuren, denkt de officier, doordat de man stapje voor stapje een enorm overwicht over haar opbouwde.


Nu ben jij dus aan de beurt.
En als je niet resoluut/rigoureus kunt kappen, dan ben jij
degene die heel dringend hulp nodig heeft.

-:) Je kunt niet alles hebben. Trouwens, waar zou je het moeten laten. NN -:)

IngridM

Berichten: 10540
Geregistreerd: 10-07-01
Woonplaats: Zuid Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 08:30

tja meid. Ik begrijp je vertwijfeling. Is hij tot zoiets in staat, zul je je geregeld afvragen. Denken "dat bestaat niet, HIJ ?" Heel begrijpelijk. En ik denk ook gezien de psychische toestand van z'n ex zeker. MAAR.........als er video's zijn gevonden...................dan zegt dat in ieder geval wel IETS............Bleek daaruit dan dat z'n schoonzusje het niet fijn vond of deed ze vrolijk mee ? Dat verschilt naturulijk nogal..

Maar JA, er zijn sommige mensen in staat tot zulke dingen en zulke mensen zouden best die man kunnen zijn. Ik zeg wel 'ns: "de buurman KAN een giga seriemoordenaar zijn" Maar 'goh, tis zo'n aardige vent' Hij ???

Ik kan je geen 'advies' geven............Maar stel dat je hem blijft steunen en bij hem blijft "zul je hem OOIT nog ECHT voor de volle 1000% kunnen vertrouwen of zul je altijd ergens diep in je hart toch stiekem blijven twijfelen ??? Op die basis kun je ook geen goede relatie krijgen.......

En wat er met hem gebeurt als jij uit z'n leven verdwijnt klinkt grof maar is niet jouw zaak. Dat is hetzelfde als mensen gaan dreigen zelfmoord te plegen als de partner hem of haar verlaat. Duidt op zeer ernstige psychische onevenwichtigheid.............Dat is pure chantage en mag je je niet aangelegen laten liggen.....

Doe wat je hart je ingeeft, JIJ moet je er goed bij voelen.

sterkte!!!!

12344321
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 09:03

Meis, net wat iedereen zegt. Wegwezen!!!!
Waar rook is, is vuur....

Ik krijg het idee dat die man niet is wie jij denkt dat hij is!!!!! Jij bent de volgende!
Ga bij iemand uithuilen en ga verder! Ga niet stil zitten bij hem! Hij is dat niet waard!

Hij wordt niet voor jan banketstaaf vastgezet! En er zijn videobeelden van dus het is waar!

Meis kopop! Nu is het een jaar wat goed ging wat je moet vergeten, straks komt ie vrij en gaat ie verder waar hij gebleven is, en dan zijn het jaren van pijn, ellende en mishandelingen die je moet vergeten! Dat verdien je niet hoor! Dus ga nu je nog kan! Laat hem lekker in zijn eigen ellende zitten! Hij heeft het wel verdient! Jij niet!!!! Ach gut

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 09:26

Botervlieg schreef:
Als ik jouw verhaal en reacties lees, dan springen deze zinnen
in het artikel er met dikke rode alarmletters eruit:

Citaat:
Dat kon gebeuren, denkt de officier, doordat de man stapje voor stapje een enorm overwicht over haar opbouwde.


Nu ben jij dus aan de beurt.
En als je niet resoluut/rigoureus kunt kappen, dan ben jij
degene die heel dringend hulp nodig heeft.

Juist!
Hij heeft nu al zoveel invloed op je dat je denkt dat je hem niet in de steek mag laten, dat zijn vriendschap al zo zwaar weegt... Een goede vriend zoekt wel steun, maar zal proberen om de ander zijn leven niet te veranderen en dat doet deze vogel wel.

Als hij er voor vastzit, dan heeft hij iets gedaan, hij zit niet voor niets vast namelijk.

Botervlieg

Berichten: 9132
Geregistreerd: 20-04-03
Woonplaats: adoptie-Ian woont bij www.aap.nl !

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 09:49

Prima aanvulling, Lovely! OK dan!

-:) Je kunt niet alles hebben. Trouwens, waar zou je het moeten laten. NN -:)

Elles

Berichten: 22822
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 10:08

Jeetje.... Scheve mond
Ik heb even gewacht met reageren, omdat iedereen eigenlijk al gezegd heeft wat ik ook tegen je wil zeggen.

Ik weet uit ervaring (helaas) dat sommige mannen er enorm goed in zijn om je te laten denken dat ze niet zonder je kunnen, zodat je je schuldig voelt als je weggaat. Degene waar ik mee te maken heb gehad was redelijk onschuldig, maar hij kon enorm zeuren. En er wéér over beginnen, zodat ik er weer aan toegaf en hij zijn zin weer had. Als je daar niet op tijd bij bent, kan dat ongemerkt behoorlijk ver gaan en zelfs volledig uit de hand lopen.

Als ik jou was, zou ik het contact ook verbreken. Als de hele zaak rond is en er een uitspraak is gedaan, kun je alsnog wel beslissen wat je ermee doet. Neem voorlopig even afstand, zodat je rustig kunt nadenken, zonder dat je steeds onder druk staat. Reageer niet op zijn brieven, of als dat te moeilijk is, wacht wat langer met reageren en schijf iets (kort) neutraals terug en zo min mogelijk over je privéleven. Zo kun je het eventueel rustig afbouwen, als je het te moeilijk vindt om direct de botte bijl erin te zetten.

Sterkte hiermee, ik begrijp dat het niet makkelijk is. Maar je moet in dit soort gevallen altijd voor jezelf kiezen.
En er is er maar 1 die het beste voor jou kan zorgen, en dat ben je zelf!!

prompter

Berichten: 6164
Geregistreerd: 28-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 10:46

Wat Botervlieg aanhaalde, dat viel mij ook gelijk op! Je staat nu al compleet onder de invloed van deze man, dat blijkt uit heel je post. Ik vrees dat jij nu dezelfde kant opgaat als het schoonzusje destijds.

Maak je ervan los nu het nog kan, of je zult later een hoop spijt krijgen, en denken "hoe heb ik hier ooit in verzeild kunnen raken". Dit is kennelijk een meneer met een hoop overredingskracht, die je dingen kan laten doen en geloven, die niet bij je passen. Bescherm jezelf en maak er een eind aan!

Extremely rare and Beyond Compare

Natas

Berichten: 158
Geregistreerd: 21-10-02
Woonplaats: Noord Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 11:26

Ik wil hier toch ook even op reageren. Ik weet (helaas) uit ervaring hoeveel invloed mensen op je kunnen hebben. Dit verhaal gaf me meteen een rotgevoel.

Maak je hier alsjeblieft zo snel mogelijk van los. Ik weet dat het van mijn kant uit heel makkelijk gezegd is en dat het voor jou heel anders is, maar dit kan je werkelijk niks anders als ellende opleveren.

Hij zit in deze situatie en helaas leert de ervaring dat je jezelf in moeilijke situaties draait. Misschien is er een heleboel niet waar maar als hij zich keurig netjes had gedragen dan zat hij niet in deze situatie.

Maak jezelf alsjeblieft hier van los, omdraaien en wegwezen, waarom zou je je eigen leven moeilijk maken. Nu kan je nog stoppen. En geloof me, niemand is onmisbaar, dus jij ook niet voor hem. (Is niet banketstaaf bedoelt naar jou toe maar hij heeft zich dit op de hals gehaald dus hij zal hier ook zelf uit moeten komen)

ArwenLune

Berichten: 6667
Geregistreerd: 04-06-03
Woonplaats: Wageningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-03 13:37

Ik ben het qua advies grotendeels eens met de reacties hierboven. Maar 1 ding moet ik even kwijt - wat een ongeloofelijk staaltje ranzige boulevard journalistiek is dat artikel zeg. De Gelderlander zou zich kapot moeten schamen.

"They say the snow on the roof is too heavy; they say the ceiling will cave in. His brains are in terrible danger!"


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annenas, Birgit__, Chocoladeijs, Emmarosaly, Googlebot, Granoek, ikbencarmen, IlBuono, JoycexLynn12, Kmbrly, M_maxx, Marie_Anne, merelj93, moonsparkle, paljaslaura, Rooss_24, sterreke98, verootjoo en 130 bezoekers