Jullie mening gevraagd

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nathalie1981

Berichten: 4219
Geregistreerd: 13-12-02
Woonplaats: Apeldoorn

Jullie mening gevraagd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-11-03 14:53

Afgelopen zaterdag zijn mijn vriend en ik met vrienden naar Mama Mia geweest. Tijdens de pauze raakte we aan de praat over een leuk huisje dat te koop stond. Mijn vriend vertelde dus dat dat huis te koop stond en dat we waarschijnlijk gingen kijken. Onze vrienden reageerde heel leuk en zeiden ook dat het wel een leuke buurt was.
Dus vanmorgen zaten mijn vriendin en ik zoals gewoonlijk met elkaar te mailen en ja hoor je raad het al. Ze hadden een afspraak gemaakt bij de makelaar om te kijken bij dat huis. Op zich niets mis mee, iedereen heeft het recht om bij een huis te kijken, maar het is toch wel erg l*llig als je weet dat je vrienden willen gaan kijken om dan vervolgens zelf een afspraak te maken.
Ik heb wel min of meer tegen mijn vriendin gezegd dat ik het eigenlijk niet leuk vond en ze voelde zich ook wel schuldig. Ik heb haar toen wel eerlijk gezegd dat dat niet hoefde.
Wat vinden jullie hier nou van. Ik heb nu zoiets van, ze hebben het recht om te kijken (ik gun het ze ook heel erg), maar ik vind het wel een beetje flauw dat ze een afspraak hebben gemaakt terwijl dat ook van plan waren. Ik heb eigenlijk gewoon een heel dubbel gevoel.


vikki

Berichten: 14252
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-11-03 14:57

Ik kan me jouw gevoel heel goed voorstellen! n om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden zou ik dit soort dingen in het vervolg niet meer aan de bewuste vriendin vertellen... dan kan er ook geen onnodige wrijving ontstaan. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel een beetje l*llig van haar ook al is het haar goed recht. Er bestaan imo onbeschreven wetten tussen vriend(inn)en en dit zou daar wat mij betreft onder vallen. Ik zou zoiets dus niet nog een keer zeggen om te voorkomen dat het gras voor mijn voeten wordt weg gemaaid door een vriendin.

Ellebel

Berichten: 4198
Geregistreerd: 15-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-11-03 14:58

tja, het komt op mij ook een beetje l*llig over, je hebt ook groot gelijk dat je er iets van gezegd hebt. Misschien had ze er gewoon niet zo goed bij nagedacht, hopelijk komt het na dit "incidentje" niet meer voor...
Succes met de huizenjacht trouwens....mijn vriend en ik zijn ook zoekende in Utrecht maar pffff wat zijn die huizen duur..... Scheve mond

SkyMarian

Berichten: 10253
Geregistreerd: 04-10-02
Woonplaats: De Liemers

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 10:14

hmmm ik zou er ook niet zo blij mee zijn. Huizen kunnen nl. nogal eens heel snel verkocht zijn (O:) ). Ik zou zelf iig toch ook een afspraak maken met de makelaar

en wel laten weten he Haha!

Gast7521

Berichten: 39614
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-03 10:50

Tja, sommige mensen praten, en andere mensen doen.....
Ik kan me jouw gevoel wel een beetje voorstellen, maar aan de andere kant geeft jouw vriendin wel het goede voorbeeld: die GAAT ervoor!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie