afkicken van het werk, pfff moeilijk

Moderators: Dani, Muurp, Murthul, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Esther

Berichten: 3577
Geregistreerd: 04-04-01
Woonplaats: Achterhoek

afkicken van het werk, pfff moeilijk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-11-03 15:31

Het is bij ons op het werk dit jaar erg druk geweest. Daarbij komt dat ik de verantwoordelijkheid voor de groep kreeg, niet teveel mensen (3) maar ik kreeg in een keer alles te doen, offertes maken, klantencontact, metingen inplannen en daarnaast ook nog het meten waarbij de 3e collega nog ingewerkt moest worden. En dan willen de klanten ook nog de rapporten over de metingen Schijnheilig . Vorig jaar ging het niet goed bij onze meetclub (milieumetingen), we moesten dit jaar dan ook laten zien dat we bestaansrecht hebben.
Nou ja hele jaar dus veel gewerkt, gemiddeld 50-60 uur per week met soms belachelijk lange dagen.
Nou ja dat gaat dus een poos goed, 10 maanden dus. Dan wordt je moe, gewoon erg moe, je komt op een punt dat je niet meer kunt ontspannen, je hoofd is nooit meer eens lekker leeg. Nou ja toen werk ik gedwongen naar de maatschappelijk werkster van het bedrijf te gaan, ik dacht zelf dat het wel vanzelf weer over zou gaan in de kerstvakantie. Die wist te vertellen dat ik er niet goed uit zie en dat ik er dringend wat aan moet doen en dat binnen een minuut terwijl ik haar niet kende Verward .

Ik moet dus nu naar huis gaan als ik geen letter meer op papier krijg, dan moet ik leuke dingen gaan doen. Donderdagmiddag gelijk maar de daad bij het woord gevoegd en lekker gaan winkelen, had ik al zolang niet meer gedaan. Vrijdag is het dus gelijk alweer goed mislukt. En volgende week moet ik dus 4 dagen weg, gaan meten, kan ik niet eerder van weg. Pfff moeilijk hoor om jezelf af te remmen met werken, een probleem is dus ook dat ik mijn werk te leuk vind. Heb je een leuke flink afwisselende baan, moet je minder gaan werken. Nou dat lukt me dus nog niet, helemaal thuisblijven is geen optie want dan maak ik mezelf alleen maar gek met piekeren en denken en me zorgen maken of ik niet teveel achterlaat voor de collega's.

Sorry voor het lange verhaal maar ik moest het toch even kwijt.
Misschien zijn er nog mensen die tips hebben om toch op tijd weg te kunnen komen enzo.

Ben je op zoek naar de handleiding van je paard of hond? Kijk op http://www.handleidingpaard.nl of http://www.handleidinghond.nl
Op zoek naar kvv of gedroogde snacks in de omgeving van Terborg? http://www.kompleetversvoerenzo.nl
Een plek op aarde waar paarden nog paard mogen zijn: http://www.pferdehof-montferland.eu


BlueStar

Berichten: 2329
Geregistreerd: 27-08-03
Woonplaats: Gld

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-11-03 18:13

yep workaholic Knipoog ik ken dat.

Ik kan je alleen een paar tips geven.

- Het bedrijf blijft ook bestaan zonder jou.
- Aan de aantal uren te zien kan er iemand extra worden aangenomen.
- Als je echt wil overwerken doe dit 1 of 2 x per week max. 3 uur
(houd je hier aan).
- neem nu rust voordat het te laat is.

Overleg met je baas dat dit zo niet meer kan. Nu ben je alleen moe straks ben je overspannen en kan je helemaal niet meer werken.
Laat je takenpaket verlichten.
Zorg nu goed voor je zelf, als je staks thuis komt te zitten vanwege overspannenheid of een burnout ben je veel verder van huis.

Ik ben blij dat je het zo naar je zin heb in je werk, hou dat zo.

Jouw eigen weg, vind je niet in een routeplanner.

Andersom
Berichten: 5452
Geregistreerd: 20-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-11-03 18:31

goh, dit komt mij toch bekend voor! Altijd langer blijven, nog even met die bewoner kleppen, hier nog even een boterhammetje smeren, daar nog even een bewoner wassen of op de wc zetten.

Kom er gewoon niet weg, vind het er veel te gezellig Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Believe, corinec, Desire__, JustMe8484, kaatje89, Kidrauhl, marit1999, MyChoice, PeelSlowly, pony33, RobinSputnik, WithinYuuri en 57 bezoekers