Bokt.nl • moeilijk besluit..
Pagina 1 van de 1

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-08-01 09:46
door Polly
oke, ik vind het heel moeilijk om het op te schrijven aangezien alleen bij de gedachte de tranen alweer over mijn wangen lopen Huilen

Ik heb gisteren besloten mijn lieve ratje Tijgertje te laten inslapen, hoe moeilijk ik het ook vind, ik vind niet dat hij een dierwaardig leven meer heeft.

Sommige mensen begrijpen niet dat ik zoveel om mijn dieren geef en om de beslissing zoveel verdriet heb maar ik kan er niks aan doen. Ik heb zoveel met dat diertje meegemaakt en ze hebben me allemaal zovaak weer uit de put gehaald als ik me weer eens rot voelde, nu is het tijd dat ik hem help, hoe moeilijk ook. Huilen Huilen

Ik denk ook niet dat ik ga werken vanmiddag, ik kan toch niet vrolijk zijn en wat hebben ze dan aan me, helemaal niks.

Ik dacht gisteravond nog bij mezelf, ik hoop dat het nooit morgen wordt, dan moet ik afscheid van hem nemen, ik hou zoveel van hem.

Alles ging zo goed met hem, hij was vrolijk en gezond tot hij wakker werdt met die verdomde orontseking, hij is heel wankel, denk iets met zijn evenwichtsorgaan, het is gewoon Tijger niet meer. Ik denk dat hij nog wel langer zou kunnen leven en hij is ook nog heel happy maar elke ochtend als ik beneden kom ben ik zoo bang dat hij er niet meer is. Ik ben nog zo aan het twijfelen maar ik hoop maar dat het beter voor hem is.

Sorry dat jullie hiermee lastig val maar ik moet het even kwijt.
Mijn lieve mooie Tijgertje.

Liefs, Renee

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-08-01 09:49
door Soraya
het is altijd moeilijk om zo'n diertje te verliezen!! Hoe klein het ook kan zijn.....je kan er zielsveel van houden!!
Succes en misschien moet je juist wel gaan werken voor de afleiding!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-08-01 09:50
door Desiree
die mensen komen een hoop te kort als ze niet snappen dat jij zoveel om dat beest kan geven. Ik wens je wel heel veel sterkte, je neemt ook de juiste beslissing.

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-08-01 09:56
door R_MW
wat rot voor je Verdrietig

Ik weet heel goed hoe je je voelt. Ik heb ook een heeeele lieve rat gehad. Ze is heel oud geworden, maar op een dag lag ze dood in haar kooi. Ik heb nog nooit zo gehuild om een huisdier Huilen

ratten zijn zo lief en als ze er dan niet meer zijn is het zo'n raar gevoel. Ik denk dat je ondanks dat het heel rot is toch de beste keuze is voor Tijger.

Heel veel sterkte!

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-08-01 10:02
door Anoniem
Hoi Renee, het maakt niks uit of je beessie groot of klein is, een ratje kan net zo waardevol voor je zijn (emotioneel) al voor een ander een paard, poes, hond of olifant...
Veel sterkte...

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-08-01 10:09
door Manon 2
Ik en mijn vriend waren echt heel erg verdrietig toen ons kleine papegaaitje dood ging (zie profiel) en die was ook maar 12 cm groot. Grootte maakt helemaal niks uit.

Sterkte ermee.

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 11:04
door Polly
nou het is gebeurd.
Donderdag heb ik hem laten inslapen. Hij vond het prikje vreselijk (en ik ook) hij begon helemaal te gillen en naar de dierenarts te bijten maar zodra hij het prikje had gehad heb ik hem geknuffeld en hij is rustig ingeslapen. Eindelijk heeft hij geen pijn en jeuk meer hoe moeilijk ik het ook vind (de tranen staan weer in mijn ogen). Ik heb mijn andere ratjes nog even bij hem gelaten en hem nog even op schoot gehad en samen met mijn vader heb ik hem begraven.

Mijn lieve mooie Tijgie.
Rust zacht scheet.

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 11:11
door assie
Aah, Renee. Heeel veel sterkte!! Denk maar aan de sterren, kies de mooiste uit en dat is de rattenster Knipoog Waar Tijgertje nu heel erg gelukkig op is, samen met Janus en je andere rat.
Groetjes -XXX- Astrid

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 12:09
door Spirit
Gecondoleerd...
Erg sneu, maar je hebt een goeie beslissing genomen, dit was beter voor Tijger, en dat weet je zelf ook. Anders had je het toch niet gedaan?
Hij zal het vast heel goed hebben op zijn rattenster Lachen

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 12:35
door angel
heel veel sterkte.. Huilen

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 12:57
door Zip
Ah renee, wat erg joh Scheve mond\
Veel sterkte met het verlies Verdrietig