Bokt.nl • mijn vader wil weer dat ik en Benthe bij hem komen wonen!
Pagina 1 van de 1

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-01 14:04
door Sanne
Ja, je leest het goed.
Dat ie het durft! Boos! Boos! Boos! Boos!
Jach, moet dit echt effe kwijt hoor! Hij vind het niet leuk dat we verhuizen naar 's Gravendeel, dus daarom moeten we maar bij hem komen wonen! Boos! wat een @%*(^(*&)(%^&$#@%#!$^en een @$^^*&&%#&(&(& en nog eens #@$^&&(*^%$W%!
Van Benthe kan in het begrijpen die zit hier op school, die heeft hier vrienden en die WIL hiet niet weg! Frusty Maar ik WIL weg! Ik wil helemaal over nieuw beginnen, ik wil dicht bij Nina en de rest zijn! Boos! Dus hij heeft het recht niet om dan te zeggen dat we bij hem moeten wonen. GRRRR! Ikke super boos zijn! Misselijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-01 14:12
door Sirius_
je bent oud genoeg om over jezelf te beslissen. en je moeder heeft toch de voogdij (hahaha lijkt wel een of andere dramaserie, bestaat dat in nl, ja toch?)
gewoon weggaan dan.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-01 14:23
door vikki
Hij kan het misschien wel zeggen, maar jij bent oud genoeg om zelf te mogen beslissen! Extreme duivel Erg egoistisch van hem om te willen dat jullie bij hem komen wonen terwijl jij duidelijk zelf aangeeft dat niet te willen, sorry, maar hij moet maar genoegen nemen met jouw wensen! Enne...hoe oud is Benthe als ik vragen mag?

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-01 14:26
door Sanne
11 jaar

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-01 14:54
door Ineke2
Hij kan jouw niet dwingen hoor!! Jij bent oud genoeg om zelf te kunnen/mogen beslissen! En je moeder is er ook nog, zegt die er niets over???