N.a.v Prog. RTL4.. zit je huis wel op slot?

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
sl0wm0ti0n
Berichten: 2812
Geregistreerd: 25-11-01

N.a.v Prog. RTL4.. zit je huis wel op slot?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-09-03 19:52

Ik zit nu achter de pc en de tv staat aan dus ik kijk/luister half een beetje mee. Nu was er net een programma op RTL 4 over dat veel mensen hun huis niet goed beveiligen op slot doen als ze weg gaan. Zo deden ze bij mensen wanneer hun een dagje weg waren, net voor komen of er ingebroken was. Die vrouw kwam thuis en schrok zich natuurlijk helemaal kapot! Helemaal huilen enzo, echt sneu.. die dacht natuurlijk dat er echt ingebroken was. Die "vriendin" van hun, die dat geregeld had, zei vooraf "Ik denk dat ze er wel om kunnen lachen, het is in iedergeval een goeie leer " ofzoiets. Nou ik zou het ook geen leuk grapje hebben gevonden, lekkere vriendin dan. Gelukkig kon die vrouw (nadat ze van de schrik bekomen was..) nog wel een beetje schaapachtig lachen.

"What we call human nature, is actually human habit.."


Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 20:44

Hmm... da's ook niet echt mijn idee van een leuke grap. Maar het zou me wel aan het denken zetten en dat zal de bedoeling wel zijn?

* To Belg, or not to Belg *

Adriana

Berichten: 11102
Geregistreerd: 26-10-01
Woonplaats: Haselau

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 21:24

Ik zou hun dankbaar zijn, na een paar dagen dan.
Want voor hetzelfde geld word er echt in gebroken!
En dan...

Holsteiner: Charakter. Charisma. Klasse!!!

Chantalll

Berichten: 1972
Geregistreerd: 23-02-03
Woonplaats: Grootegast

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 21:25

Ik sluit in ieder geval als ik wegga alles goed af ... Maar ja dat is ook niet altijd genoeg denk ik ...

Stal TC Welsh B Pony's Fokkerij

Luci
Berichten: 916
Geregistreerd: 31-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 21:31

Vind dit altijd van die onwijs vervelende programma`s. Ik ken het niet maar er komt vast weer zo`n opgeheven vingertje in voor

Het is natuurlijk wel waar, wij zijn ook wel eens makkelijk met de deur open laten terwijl iedereen buiten bij de paarden is oid. Niet verstandig natuurlijk!

puntje puntje puntje

Imre

Berichten: 12693
Geregistreerd: 31-05-03
Woonplaats: Eelde

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 21:34

er is inmiddels al twee keer bij me ingebroken Boos! maar dat was in een studentenhuis met slechte sloten!! (2 verschillende huizen) Nu woon ik op een flatje met een deur die goed op slot kan! Aan de kant van de gallerij heb ik alles dicht als ik weg ben, aan de achterkant staat een klein raampje open, maar daar kan niemand in zonder door de buurvrouw opgemerkt te worden. Ze is altijd thuis en heeeeeel erg nieuwsgierig en ziet dus alles! Haha! Bovendien zit ik op de eerste verdieping en zou mijn onderbuurmiejse wel koemn kijken als iemand ineens een ladder in haar tuin zet! Maar in het begin deed ik zelfs snachts alles 3x op slot, er is namelijk 1x ingebroken terwijl ik lag te slapen, daar wordt je best wel paranoia van! Frusty

BartVB
Eigenaar

Berichten: 37329
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 00:50

Opgeheven vingertje? Bij RTL4? Denk dat het eerder gaat om:

Citaat:
Helemaal huilen enzo, echt sneu..


Onwijs vervelende programma's indeed. Van mij zouden ze dat soort spul via de grondwet mogen verbieden Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 01:48

Ik heb een hekel aan dat soort programma's en kijk er dus ook niet naar. Gelukkig zit ik op de tweede verdieping in een zeer gehorige portiekflat en heb ik twee waakkatten Haha!.

Ik vind het gewoon een rotstreek om mensen van slag te maken, terwijl het helemaal niet nodig is. Als je ziet dat je buurvrouw haar huis niet goed beveiligd is, kun je dat toch ook gewoon zeggen Verward.

Zo heb je ook die programma's waarin je huis een metamorfose krijgt, terwijl je er zelf niets vanaf weet Boos!. Als iemand dat bij mij zou doen dan zou ik dus echt helemaal op tilt slaan.

ibikus
Berichten: 20688
Geregistreerd: 15-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 06:34

Toen we een tweede huis hadden is er daar 1 keer ingebroken, dat was in de woning waarbij we de paarden niet hebben staan dus ook niet zo heel veel waren, vaak alleen om te slapen. Mijn vader had een dag ervoor een paar 1000 gulden in een laatje gelegd, niemand wist ervan, ik niet, mijn broertje niet, zelfs mijn moeder had hij het niet verteld want die houdt er niet van als er geld in huis ligt. Het hoefde alleen een weekend te blijven liggen, maar mooi dat er wel werd ingebroken en het geld was weg, verder misten we helemaal niets en het huis was ook niet totaal overhoop gehaald ofzo.
Sindsdien staan mijn ouders erop dat we deuren op slot houden, als we bij de paarden aan de gang zijn doen we voor alles op slot, bij mij achter houden we alles dicht als we voor zijn, en als we weggaan gaat overal het alarm op, ook op mijn woninkje en op de zadelkamer. Verder hebben we nog 3 honden die abnormaal aanslaan Haha! Meestal irritant, maar in zulk soort situaties bijzonder nuttig

Andersom
Berichten: 5449
Geregistreerd: 20-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 08:46

CCCCorine schreef:
Zo heb je ook die programma's waarin je huis een metamorfose krijgt, terwijl je er zelf niets vanaf weet Boos!. Als iemand dat bij mij zou doen dan zou ik dus echt helemaal op tilt slaan.


Je haalt mijn woorden uit mijn mond! Kan me er ook zo vreselijk aan ergeren als ik dan zie hoed een gezellig, sfeelvol ingericht huis verandert wordt in een jan des bouvries-ijskast Boos!

Robyn

Berichten: 1592
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: Naarden

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 10:34

Ze mogen bij mij voor de gein inbreken hoor... hihihihi

Als ze langs een kwaaie rottweiler komen vind ik ze heel knap Schijnheilig (voor mij het beste alarmsysteem wat er is)....

Maar even zonder gein, ik vind dat dat soort programma's verboden moeten worden. Beter idee: Ga met een specialist je huis bekijken en laat zien wat er beter kan.. Maar ja dat zal wel niet spannend genoeg zijn. Verward

Bijna klaar met mijn opleiding!!!

Jolanda_
Berichten: 4538
Geregistreerd: 26-05-03
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 10:46

Yorghos schreef:
Hmm... da's ook niet echt mijn idee van een leuke grap. Maar het zou me wel aan het denken zetten en dat zal de bedoeling wel zijn?


dat was ook de bedoeling het was niet de bedoeling dat het een soort grap was... maar dat het ze aan het denken zette aangezien ze ook nog 2 kleine kinderen hadden... ik zou wel dankbaar zijn met zo iemand die dat regelt aangezien alles weer verbeterd werd (sloten ed.) het raam wat ze ingeslagen hadden werd ook weer vervangen en het hele huis waar de inbreker was geweest hebben ze ook weer opgeruimd... dus ik zie het probleem niet helemaal...
En die vriendin had gezegd ik HOOP dat ze er na die tijd wel om kunnen lachen en dat ze wel mijn vriendin wil blijven .... maar goed zij hebben nu in ieder geval goede sloten op de deuren ....

Deze aarde is onze speelplaats, om te mogen voelen, huilen, lachen en leven.

UrbanL

Berichten: 14574
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 11:17

BartVB schreef:
Opgeheven vingertje? Bij RTL4? Denk dat het eerder gaat om:
Citaat:
Helemaal huilen enzo, echt sneu..

Onwijs vervelende programma's indeed. Van mij zouden ze dat soort spul via de grondwet mogen verbieden Haha!


KIJKCIJFERS en mensen trappen er nog in ook.

Helemaal mee eens dit is gewoon troep elkaar een beetje opjutten. Het werkt namelijk aan 2 kanten. 1 je weet dat je je huis beter moet beveiligen en 2 je geeft de inbrekers even tips hoe het als nog kan.

Als ze binnen willen komen komen ze toch wel dat heb ik wel gemerkt in me vorige huis. Al heb je alles dicht zitten als de buren de tuindeur oplaten en het hekje ertussen mag niet hoger als 80 cm zijn komen ze zo in je tuin en ook in je huis. Hoe meer we beveiligen hoe erger de schade wordt. Ze snijden er nu gewoon een ruit uit.

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Celiien, Dewii, Faruba, Googlebot, heidy_wilco, HouVanUtopia, Jara, JewEmm, Karma_k, Kashmino, LHS13, LouLouB, Paulusjuh, petje86, theadora99, xxCYNNxx en 166 bezoekers