Regels en richtlijnen [LZP] Leven Zonder Paarden

Moderators: Murthul, Amaryllis, Muurp, Dani, Leo

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Murthul
Moderator LZP, KH, BEU, NM, WZ, FZ

Berichten: 16435
Geregistreerd: 19-12-10
Woonplaats: Almere

Regels en richtlijnen [LZP] Leven Zonder Paarden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-02-15 13:40

Welkom op LZP: Leven Zonder Paarden

Motivatie en toelichting op het forum
LZP is voor vragen en berichten over dat deel van het leven dat niet met paarden te maken heeft. Dit forum is niet bedoeld voor off-topic gaan en voor slowchat, daar is de HK nog altijd het meest geschikt voor.
Voordat je een vraag stelt, kijk dan even of hem niet kunt vinden in de Bokt Help.

Centrale topics op LZP

Let op: vanaf 14-02-2018 zijn we bezig met een proef waarbij het verplicht posten in centrale topics losgelaten wordt. Over cadeau-vragen mag je nu ook een los topic openen. Het Weggeeftopic en Luisterend Oor-topic blijven wél verplicht centraal. Meer informatie lees je hier.

Op LevenZonderPaarden hebben we een centraal topic voor cadeaus: [LZP] [CENTRAAL] Cadeau topic - deel 2. In dit topic kunnen vragen gesteld worden en ideeën worden opgedaan met betrekking tot cadeaus. Losse, nieuwe topics over dit onderwerp worden dan ook op slot gezet met een verwijzing naar deze topics. Er wordt vaak gevraagd om tips en ideeën, het is dus overzichtelijker om dit allemaal centraal in één topic te houden.

Ook bestaat er een weggeeftopic, waarin gratis spullen kunnen worden aangeboden: [LZP] [VerplichtCentraal] Weggeeftopic - deel 2

Daarnaast hebben we nog [LZP] [VerplichtCentraal] Luisterend oor gezocht, waarin een oproep geplaatst kan worden door bokkers die graag hun hart willen luchten over persoonlijke problemen.

Gerelateerde fora
Als een topic ook op een andere plek past, plaats het dan in het betreffende forum:

De Turtle.
No drama, no glory <3


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, colinneke, Doorgaan, Googlebot, luuntje, scoebje, Selina, VickyBarra, wendely, YellowLeaf en 146 bezoekers