Kiespijn

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
didi74

Berichten: 409
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: IJsselstein

Kiespijn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-03 11:08

Ik had van de week al in een ander onderwerp geschreven dat ik vakantie heb en helaas naar de tandarts moet Huilen
Nou ik moest donderdag dus komen en er bleek een gaatje onder mijn oude vulling te zitten. Destijds dus waarschijnlijk niet goed schoongemaakt. Was gelukkig bij een andere tandarts, anders is je vertrouwen ook gelijk weg. Het is nou niet mijn beste vriend .
Helaas had hij die dag geen plek meer en moest ik gisteren terug komen zodat ze die kies opnieuw konden vullen. Nou ik heb donderdagnacht dus echt niet geslapen van de pijn. Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest. Was gewoon blij dat ik gistermorgen naar de tandarts kon. Ondanks de verdoving voelde ik best nog wel wat. Maar dat had ik er wel even voor over. De tandarts was niet helemaal van mening dat mijn pijn nu ook daadwerkelijk over ging. Op de foto zag hij namelijk dat mijn verstandskies ook scheef lag en dus niet meer door zou komen. Die drukte ook tegen mijn kiezen aan en dat kon ook de pijn veroorzaken. Dus als de pijn aan zou houden moest ik naar de kaakchirurg, slik!
's Middags toen de verdoving eindelijk was uitgewerkt voelde ik langzaam aan de pijn weer terugkomen. Ben toen met aspirines maar even op bed gaan liggen en toch even in slaap gevallen. Toen ik wakker werd was de pijn gelukkig weg *LOL* .
Maar na een uurtje of anderhalf kwam het weer terug. 's Avonds ook maar vroeg naar bed gegaan met aspirines en vanmorgen toen ik wakker werd was de pijn ook weer weg. Maar hetzelfde als gisteren, de pijn komt wel weer terug. Niet zo erg als dat het geweest is, maar het is niet pijnloos. Met poetsen begon het ook iets te bloeden. Wie weet hoe lang je last kan hebben van een gaatje die net gevuld is en of het bloeden normaal is?


Matti90
Berichten: 789
Geregistreerd: 24-04-03
Woonplaats: Granada, España

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 11:44

Ik heb hetzelfde gehad als jij..
Ik had een heel klein gaatje in mij tand en dat was gevuld...maar waarschijnlijk niet goed schoongemaakt of zoiets..naar een paar dagen ging ik kapot van de pijn en heb de tandarts gebeld..hij zei dat mijn zenuwen erg dicht tegen het oppervlak lagen en dat ik het schoon moest laten maken en dan weer opnieuwe vullen...naja, vier verdovingen en ik voelde het nog.. het is weg maar af en toe voel ik de kies nog wel eens zeuren..maar dat is normaal zegt de tandarts..als jenog steeds erge pijn hebtzal ik weer teruggaan want met aspirines onderdruk je het alleen maar..succes..

!Update profiel!

Matti90
Berichten: 789
Geregistreerd: 24-04-03
Woonplaats: Granada, España

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 11:45

het bloeden zou trouwens kunnen komen van dat het tandvlees niet sterk genoeg is en aan het helen is..maar als er erge druk op staat kan het ook gaan bloeden..ik zou het gewoon vragen als ik jou was

!Update profiel!

didi74

Berichten: 409
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-03 22:25

Bij mij heeft het wat langer geduurd. Die vulling zat er dus al 5 jaar in! Ik weet niet zo goed wat ik nu nog van die pijn moet denken. Als ik geslapen heb is de pijn weg. Dat had ik van de week niet. Overdag komt de pijn wel weer terug, minder maar ik heb nog wel last. Ik heb geen idee hoe lang dat kan blijven aanhouden. Het bloeden heb ik alleen met poetsen. Dus het kan inderdaad zijn dat het gaat helen.

12 januari 2005 Levi Vernon
22 januari 2007 Jacy Collin

Tin
Berichten: 3681
Geregistreerd: 29-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 23:11

He bah Kaakchirurg daar zou ik dus never nooit heen durven....
Maargoed..voel je de hele dag door pijn dan..bijvoorbeeld gewoon als je loopt? ofzo..of alleen met eten en drinken..
Ik voel eigenlijk altijd pijn als ik eet en drink..ik heb gewoon hele gevoelige tanden..
Ga eens poetsen met Sensodyne..dat werkt echt heel goed..Misschien dat de pijn dan wat minder wordt..

didi74

Berichten: 409
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-03 23:17

Ik voel het nu ik naar de tandarts ben geweest niet meer constant. Het prikt nu wel iets met eten en drinken en ik eet alleen nog vloeibaar. Ik moet wel zeggen dat mijn broeken wat losser zitten, is het toch nog ergens goed voor! Ik heb toevallig vanmiddag sensodyne gekocht en een zachte tandenborstel!

12 januari 2005 Levi Vernon
22 januari 2007 Jacy Collin

Tin
Berichten: 3681
Geregistreerd: 29-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 23:22

ik zou eerst even afwachten..als je de sensodyne een tijdje gebruikt kijken of het dan helpt..
Anders zou ik wel even naar de tandarts gaan..
Deed ik ook toen ik dacht dat ik een gaatje had..maar er zat niets..heel raar was dat..dus ik hou het er maar op dat ik gevoelige tanden heb Haha!

astra4

Berichten: 1067
Geregistreerd: 20-05-03
Woonplaats: Leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 23:22

Hoi hoi

Van een nieuwe vulling kan je best een tijdje last hebben..zeker als het een flinke vulling is ! En dat bloeden heeft op zich niks met vullingen te maken, tenzij de vulling tot onder je tandvlees komt. Anders is je tandvlees gewoon geirriteerd, niks aan de hand. Gewoon goed schoonhouden met een zachte borstel..
Ik heb jaaaaren als tandartsassistente gewerkt, en ook een tijd als assistente bij de kaakchirurg..ik snap al die uitspraken best hoor..dat het griezelig is enzo. Zelf weinig last van als je staat te assisteren he Haha!

Maar okee..ik biecht het eerlijk op...ik ben zelf ook geen held als ik aan de beurt ben..hihihi


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie